ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب همسر توسط پدر و مادر یا توسط خود فرد ؟

reza.kaka
20-01-2015, 19:43
سلام

دوستان نظرتون چی راجب این موضوع . دوست دارید همسر ایندتون رو خودتون انتخاب کنید یا پدر و مادرتون به شما معرفی کنند ؟

دلیلتون واسه انتخاب چیست ؟:n12:

shengo_k
20-01-2015, 20:16
من خودم انتخاب کنم اما نظر اوناهم مهمه چون دو خانواده باهم فامیل میشن پس نظر والدین هم خیلی مهمه:n39:

aliartshow
20-01-2015, 20:38
خب به شرطی که با اگاهی و شناخت انتخاب کنیم هیچی بهتر از نظر خودمون نمی تونه باشه

aghazadeh_hastam
20-01-2015, 20:42
خانواده یا میره دختر همسایه رو انتخاب میکنه یا دختر فامیل رو . از این دو حالت خارج نیست:n02:

shengo_k
20-01-2015, 21:17
خانواده یا میره دختر همسایه رو انتخاب میکنه یا دختر فامیل رو . از این دو حالت خارج نیست:n02:
مال من که میگن دور این دوتارو خط بکش خودت انتخاب کن ما تایید میکنیم که خوبه یا نه:n02:

supermax15
20-01-2015, 22:32
همچی ب شانس بستگی داره

Atghia
20-01-2015, 23:26
از دوره های گذشته تا زمان حال همیشه ترجیح با انتخاب شخصی خوده فرد بوده
اگرچه که با توجه به شرایط دوران قدیم اکثریت ازدواج ها به واسطه معرفی صورت میگرفته...
چرا؟ چون اون زمان ارتباط ها محدودتر بوده
نه موبایلی در کار بود نه اینترنتی
و در یک محیط محدود چطور میخواستن با کسی آشنا بشن ؟ قاعدتا خیلی سختتر بوده
اما خب الان دقیقا برعکسه و شرایط طوری شده حالا در محیط دانشگاه کار جمع های دوستانه و خیلی موارد دیگه زمینه آشنایی بیشتره
این جنبه مثبت قضیه
جنبه منفی قضیه اینه که زمان های گذشته به واسطه ی معرفی اطمینان به انتخاب بیشتر بوده اما در زمان حال اگر کسی بخواد خودش انتخاب کنه شاید درصد ریسک بالاتر باشه (حتما همه شنیدین که پسرمون رو گول زدن، دخترمون رو ساده گیر اوردن و....)
اما غافل از اینکه در دوره حاضر دیگه اطمینان به معرفی ها هم درست نیست! چرا که حتی والدین (نه همه ) شناخت کاملی از بچه خودشون ندارن چه برسه به دختر همسایه و امثالهم

همه اینا رو گفتم که بگم
شاید در زمان حاضر بهترین حالت آشنایی دو نفر با هم باشه و در ادامه تایید اون توسط خانواده ها

sansa
21-01-2015, 06:51
من خودم ترجیح میدم انتخاب کنم ، به پدر و مادر بسپارم که با تحقیقات فرواوان تاییدش کنن:n10: