مشاهده نسخه کامل
: افت شدید سرعت pc
درود بر شما
بنده یه pc دارم که در چند ماهه اخیر اذیتم میکنه ، سرعتش بسیار پایین اومده و گاهی اوقات کاملا گیر میکنه و مجبور تعویض ویندوز میشوم . بعد از هر بار تعویض ویندوز دوباره سرعت کاهش پیدا میکنه و ...
سیستم را با انواع انتی ویروس آپدیت بررسی کردم و از این که ویروس ندارد مطمدن هستم .
وقتی هم که هنگ میکنه و سرعت اش کم میشه از داخل کیس صدا میاد (به نظرم از هارد هست) ولی با انواع نرم افزاری های تست سخت افزار و تست هارد که بررسی کردم انها نیز پیغام سالم بودن سخت افزار را دادن . با نرم ازفزاری های system mechanic نیز رجیستری و ... را بررسی میکنم ولی مشکل هنوز پا برجاست و به نظرم سخت افزاری باید باشد .
به نظرتون باید چه کار کنم ؟
ممنون
[Mohsen]
19-01-2015, 23:55
من هم مدتی قبل مشکل افت سرعت شدید رو داشتم. علتش برای من به اینصورت بود که پایه های فن پردازنده شکسته بود و لق شده بود و در نتیجه هت سینک به خوبی به پردازنده وصل نمیشد که باعث میشد دمای اون بره بالا و عملکرد بسیار پایین تری داشته باشه که نتیجه اش میشد افت سرعت.
با تعویض پایه های فن، عوض کردن خمیر سیلیکون، روغن کاری فن های کامیپوتر (کلا سرویس کردن سیستم تهویه PC) مشکل من حل شد و الان به خوبی کار میکنه، شاید مورد شما هم به همین صورت باشه.
سرعت کم علت های زیادی داره که باید بررسیشون کنید
ویندوز - ویروس دمای قطعات - هارد سیستم - ضعیف بودن پاور و ضعیف بودن قطعات مثل رم و سی پی یو
بهتره یک دور هارد رو دیفرگمنت کنید
soroosh_cz
20-01-2015, 00:18
دوست عزیز مطمئنید هارد موردی نداره؟ یعنی با HDTune تست کامل گرفتید و Health مشکلی نداشت و Error Scan هم موردی نداشت؟
معمولا چقدر بعد از نصب ویندوز اینجوری میشه؟
msconfig هم چک کردی؟ کمی از سرویس ها و استارت آپ سبک کنی؟:n36:
درود بر دوستان
تست کردم و 99 درصد سلامت نشون داد . خوب هست ؟
اکثر استارت آپ ها را هم حذف کردم و رم زیاد مشغول نیست . بعضی وقت ها یک هفته بعضی اوقات یک ماه
در مورد تهویه هم فعلا یکمی سرم شلوغه و در اولین فرصت سی پی یو فن را عوض میکنم .
راه دیگری پیشنهاد نمیکنید ؟
soroosh_cz
20-01-2015, 13:23
با HD Tune یه ارور اسکن که quick نباشه، بگیر، عکسشو بذاز، از تب health هم عکس بگیر بذار.
گیر کردن های الکی اکثر اوقات بخاطر وجود بدسکتور تو هارده که سرعت خواندن/نوشتن رو کم و زمان دسترسی رو خیلی زیاد میکنه
Sent from my ST15i using Tapatalk
درود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
یک اسکن با نرم افزار hdd regenerator انجام بدید و نتیجرو بگید هاردتون ممکنه بدسکتور یا delay sector داشته باشه موارد دیگرو هم بررسی کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.