ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارس ELX یا 206 V8 یا تندر فول؟

Переклад не
19-01-2015, 20:19
سلام یکی از رفقا میخواد یکی از اینارو بخره (بیچاره جماعت عجب حق انتخابایی دارن) بودجش در همین حدوده و ماشین فعلیش ۲۰۶ تیپ ۲ هستش
براش مهم فاکتور های کیفیت ، موتور ، قطعات و در کل ارزشمند بودن نسبت به قیمت هستش
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
این زانتیا موتور جریانش چیه؟

ممنون

امير موسر
19-01-2015, 20:44
اگر صفر میخواد بخره که دور ELX رو باید خط بکشه ! اولا بعید میدونم باشه صفرش بعد هم موتوری که ایران خودرو روش سر هم کرده آشغاله ! 1900 و 8 سوپاپ و 105 اسب بخار !!

در مورد فاکتور هایی که مد نظر دارید هم 100 درصد تندر از V8های جدید و پارس LX بهتره ! ولی در حال حاضر قیمتش رسیده به 44 ! در حالی که V8 قیمتش 36.000.000 هست تو بازار ! امکاناتش هم بیشتره ، کیفیت ساختش از تندر پایین تر باشه از پارس LX بهتره !

در مورد کیفیت هم تندر فقط از نظر فنی کیفیت بالاتری داره ( موتور و گیربکس ) چون دست توش نبردن فعلا ! وگرنه از نظر اطاق و ... زیاد فرقی نداره !

یه چیز جذاب هم داره تندر که خود من تو شهریور صفر از ایرانخودرو تحویل گرفتم مثلا روی پیچ چرخای ماشین حک شده بود ساخت ایتالیا یا سوئیچ همچنان والئو فرانسه و ... ( یه حس خوبی آدم پیدا میکنه نسبت به ماشین :n02: ، ولی سال قبلش وی 8 گرفته بودم صفر که همچین حس خوبی بهت دست نمیداد بخاطر شرکت کروز :n23: )

Переклад не
19-01-2015, 21:20
ممنون
در مورد سرعت و شتاب چطور؟ کدومشون بهتره؟

امير موسر
19-01-2015, 22:48
تقریبا در یک حد هستن ! اختلافشون از این نظر خیلی کمه !

Переклад не
19-01-2015, 23:03
آخه تو آپارات من دیدم وی هشت توسط پارس ای ال ایکس جازده میشه

امير موسر
19-01-2015, 23:19
پارس ای ال ایکس جدید بود ( یعنی XUM ) !؟ ELX گشتاور بالاتری داره که اگر اشتباه نکنم تو کفی برتری پیدا میکنه نسبت به V8 وگرنه تو شتاب اولیه نه ! بعد مگه دوستتون میخواد با ماشین بره پیست !؟ ELX XU7J4P/L4 هم که تولید نمیشه وگرنه بحثش جدا بود ! مگر اینکه کار کرده بخواد بگیره !
اگر هم خیلی دنبال قدرت هست و با سمند مشکلی نداره سورن EF7 هم هست !