ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن و استفاده از اینترنت به صورت همزمان با LAN و Wireless؟؟؟!!!

sadegh12718
18-01-2015, 23:56
سلام
من دیشب یه مودم بیسیم D-Link 2750 خریدم ولی هر چی تلاش می کنم (گشت و گذار در اینترنت و خوندن آموزش های مختلف) نمی تونم اتصالات رو اونجوری که می خوام تنظیم کنم! در بهترین حالت این بوده که هر دو اینترنت داشتن ولی شبکه نبودن!
1) می خوام PC رو با LAN و لپ تاپ رو با Wireless وصل کنم!
2) می خوام لپ تاپ و PC با هم شبکه باشن تا بتونم فایل انتقال بدم!
3) می خوام هر دو بتونن از اینترنت استفاده کنن و استفاده ی از اینترنت منوط به روشن بودن اون یکی سیستم نباشه!
4) می خوام تا جایی که براتون امکان داره سریع جواب بدین که واقعا کلافه ام!

با آرزوی بهترین آرزوها

sadegh12718
20-01-2015, 15:04
از پاسخ های متعدد و سریع شما کاربران گرامی تشکر ویژه دارم!!!!!

namgo
20-01-2015, 17:37
سلام از نرم افزارهای vnc وTeamViewer استفاده من به همین سادگی

soroosh_cz
20-01-2015, 19:21
دوست عزیز مودم wireless علی القاعده روتر هم داره، شما اگر کامپیوتر رو به کابل به مودم و آنتن وایرلس مودم هم روشن باشه و از تنظیمات مودم DHCP رو فعال کنید، هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اگر یه Home Network هم بسازید و دو تا کامپیوتر توش باشن، قابلیت انتقال فایل بصورت مستقیم هم فعال میشه.
برای شبکه بودن، لازمه که هر دو کامپیوتر توی یه subnet باشن، اگر بخوام راحت تر بگم، سه رقم اول IP برای کامپیوترهای درون یک زیرشبکه، یکسانه.

Sent from my ST15i using Tapatalk

sadegh12718
20-01-2015, 22:04
باور کنید که صفحه ای در اینترنت نیست که من نخونده باشم!!! اگه هر دوتا رو با کابل وصل کنم به راحتی میتونم شبکه و اینترنت رو به صورت همزمان داشته باشم! ولی وقتی با وایرلس همین روند رو ادامه میدم به هیچ نتیجه ای نمی رسم!
شما اینجوری فکر کنید که من در این زمینه گاوه گاوم! بی زحمت از بیخ توضیح بدین که باید چه چیز هایی رو تنظیم کنم!
با تشکر ویژه از شما دوستان

soroosh_cz
20-01-2015, 23:27
باور کنید که صفحه ای در اینترنت نیست که من نخونده باشم!!! اگه هر دوتا رو با کابل وصل کنم به راحتی میتونم شبکه و اینترنت رو به صورت همزمان داشته باشم! ولی وقتی با وایرلس همین روند رو ادامه میدم به هیچ نتیجه ای نمی رسم!
شما اینجوری فکر کنید که من در این زمینه گاوه گاوم! بی زحمت از بیخ توضیح بدین که باید چه چیز هایی رو تنظیم کنم!
با تشکر ویژه از شما دوستان
اگر تو تنظیمات مودم DHCP فعال باشه و آنتن وایرلس بصورت Access Point عمل کنه، هیچ مشکلی نباید باشه.
ولی برای اطمینان، توی کامپیوترتون در حالی که مطمئنید اینترنت وصله، command Prompt رو بزنید و دستور ipconfig رو بزنید. ببینید که مشخصات شبکه رو چند زده؟
بعدش به لپتاپ برید و در حالی که به روتر وصل شدید و اینترنت هم دارید، همین دستور رو بزنید و ببینید مشخصات شبکه رو چند زده؟
هر دو IP رو اینجا بنویسید تا ببینیم.

منظورم از مشخصات ایناس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط link-local که آدرس فیزیکی هست رو ننویس بدلایل امنیتی.:n39:

sadegh12718
20-01-2015, 23:43
این مال کامپیوتره که با کابل به مودم وصله
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.2
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1

و این هم مال لپ تاپ که به صورت بی سیم وصله و هر دو هم اینترنت دارن
IP Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.3

هر دو اتوماتیک و به وسیله ی همون DHCP داده شده
راستی ویندوز کامپیوتر XP و ویندوز لپ تاپ 8.1 است

soroosh_cz
21-01-2015, 00:02
این مال کامپیوتره که با کابل به مودم وصله
IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.2

و این هم مال لپ تاپ که به صورت بی سیم وصله و هر دو هم اینترنت دارن
IP Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.3

هر دو اتوماتیک و به وسیله ی همون DHCP داده شده
راستی ویندوز کامپیوتر XP و ویندوز لپ تاپ 8.1 است

خوب شد گفتی :n02:
اصل مشکل همینجاس.
ویندوز XP و ویستا مشکل دارن، برای انتقال راحت اطلاعات با Home Network بهتره دو کامپیوتر ویندوز 7 یا 8.1 داشته باشن، یکی از اونا.
کامپیوترها شبکه هستن ولی پیدا کردن کامپیوترها مشکله.
اگر ویندوز کامپیوتر رو 7 یا 8.1 کنید و یه Home Network بسازید، مشکل رفع میشه.

sadegh12718
21-01-2015, 22:54
متاسفانه سیستم خونه ذغالیه و نمیشه سون و ایت نصب کرد!!!

64xerfan
03-03-2017, 02:00
دوستان سلام منم همین مشکل رو دارم رو کامپیوتر و لپ تاپ هردو یه ویندوز نصبه یعنی یه سی دی ویندوز برا نصب استفاده کردم اما شبکه نمیشن وقتی با کابل وصل میشم هردو وصلن و شبکه میشن اما وقتی pc با کابل و لپ تاپ با وایرلس وصل میشه ارتباط قطع میشه مشکل کجاست نمیدونم حتی فایروال ها رو هم غیر فعال کردم آی پی دهی درسته سابنت مسک درسته اما باز آش همون آشه
حدس میزنم مشکل از فایروال روتر باشه نمیدونم شاید اگه کسی فهمید ما رو در جریان بذاره ممنون میشم

paveej
03-03-2017, 13:01
دوستان سلام منم همین مشکل رو دارم رو کامپیوتر و لپ تاپ هردو یه ویندوز نصبه یعنی یه سی دی ویندوز برا نصب استفاده کردم اما شبکه نمیشن وقتی با کابل وصل میشم هردو وصلن و شبکه میشن اما وقتی pc با کابل و لپ تاپ با وایرلس وصل میشه ارتباط قطع میشه مشکل کجاست نمیدونم حتی فایروال ها رو هم غیر فعال کردم آی پی دهی درسته سابنت مسک درسته اما باز آش همون آشه
حدس میزنم مشکل از فایروال روتر باشه نمیدونم شاید اگه کسی فهمید ما رو در جریان بذاره ممنون میشم
سلام
اگه مودم 2750u هست ممکنه برداشتن تیک Enable Multiap isolation مشکل رو حل کنه.توضیحش توی این لینک هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته ممکنه برای بعضی مودمهای دیگه هم بصورت پیشفرض جداسازی فعال باشه که باید توی تنظیمات بگردید و غیر فعالش کنید.