مشاهده نسخه کامل
: راههای افزایش امنیت خودرو در مقابل سرقت
mr_khodaei2008
17-01-2015, 21:00
سلام به همگی
میخایم اینجا راههای بگیم و کمک کنیم برای جلوگیری از سرقت خودرو
میدونید که دزدها هم حرفه ای شدن . همین امروز 2 تا باند سرقت تو اصفهان گرفتن که ماشینای مدل بالا هم سمند زانتیا پارس و... سرقت میکردن خودروهایی که همگی دارای سیستم امولایزر (ضد سرقت ) هستن ولی طرف مث اب خوردن و تو 30 ثانیه سرقت میکرد
میگفت سریع ecu را دسکاری میکنه و کد را غیرفعال
واقعا این امولایزر هم بیفایده هس
حالا بگید و تجربیاتتون را بگید . چیکار کنیم که از سرقت جلوگیری بشه و اقا دزده نتونه به این راحتی خودرو (حتی پراید هم که باشه همه ی دارایی شما پس مدل پیایین بالا نداره ) را برداره و بره
ممنون از راهنماییهاتون
Ali_softcenter
17-01-2015, 22:15
سلام
همه کارها به نظر من بازدارنده هست...
اینها برای ماشینی مثل پراید واجبه وقتی شب پارکش میکنید توی کوچه
قفل فرمان از نوع بهترینش!
قفل پدالی که قفل کامپیوتری بخوره
سوئیچ مخفی ( اگه دو تا بذارید که عالیه)
درب صندوق رو قفلش رو از کار بندازید از بیرون باز نیشه با کلید فقط اتومات باز بشه...
برای زاپاس قفل بذارید
دزدگیر تصویری + چشمی
همه اینکارها رو فعال کنید موقع پارک...میشه گفت تقریبا دزد رو بیخیال میکنید....مگر اینکه خیلی بدشانس باشید و دزده کلید کنه که ماشین شما رو یکی پس از دیگری قفل هاش رو باز کنه!!!
به نظرم فقط مواقع ضروری اون هم با رعایت تمامی موارد بالا ماشین رو بیرون بذارید...
کمی شانس هم دخیل هست!
اگر دیگه میخوای بترکونی...همه موراد بالا رو انجام بده یه چیزی هم از داخل موتور در بیار ببر با خودت خونه!!! مثلا فیوز های پمپ بنزین و ...
دیگه اگه ماشینت رو بخوان ببرن با جرثقبل میبرن......:n02:
kasra2002
18-01-2015, 13:08
جدای از تمام این موارد در موقع سوار و پیاده شدن و موقع رانندگی چشم و گوشتون خیلی باز باشه و تا سوار شدید درب رو قفل کنید
جلوی پارکینگ از ماشین روشن پیاده نشید
وقتی جایی پارک می کنید بعد از چند متر برگردید و از دور دور تا دور ماشین رو ببینید که کسی نگاه نکنه
سعی کنید اگر مجبورید ماشین رو در کوچه پارک کنید جایی زیر نور و شلوغ و درب راننده رو وتا می تونید نزدیک دیوار و فرمان رو به سمت دیوار بپیچونید و قفل کنید
mr_khodaei2008
18-01-2015, 21:09
ممنون . ببینید دزگیر که به نظرم زیاد فایده نداره . وقتی طرف امولایزر را از کار میندازه درگیر براش هیچ هست
به نظرم بهترین راه جلوگیری از ورود دزد به داخل ماشین هست . یعنی کاری کنیم دزده نتونه در را باز کنه
قفل های امنتری هست که به درب وصل کنیم یا جایگزین قفل های کارخونه ای که راحت از کنار شیشه باز نشه
میشه از این قفلهای دربهای خونه گزاشت ؟
kasra2002
19-01-2015, 12:28
برای پرید یه راهی سراغ دارم که جلو کم زور ها رو می گیره درب رو باز کنید و مسیری رو که میشه از کنار شیشه یا دستگیره با سیم باز کرد با فلز بپوشانید
البته اون های که زور دارند که مد جدید 206 شده درب رو خم می کنند
قفل سوییچی هست برای ماشین که امن تره ولی تاثیرش زیاد نیست قل پدال با قفل کتابی خوب موثر تره
تا جایی که می تونید نزدیک باشید که صدای دزدگیررو بشنوید و از عادت پارک یک جای ثابت بپرهیزید که نشونه نکنند
mr_khodaei2008
19-01-2015, 21:06
بستن فرمان با زنجیر به صندلی فایده داره یا نه . تاثیری داره
برای درب کاپوت ماشین چی اونا چیکار کنیم راحت باز نشه که از داخل کاپوت دزدی نکن یا بخان ecu را بدزدن
kasra2002
19-01-2015, 23:00
اگر بتوانید سیم باز کن رو جوری بپوشونید که دسترسی به اون سخت بشه و در 206 قفلی رو دوستان معرفی کردند که موثره
saeid.saeid20
20-01-2015, 02:35
اول اینکه یهترین کار اینکه ماشینو بزاری تو پارکینگ عمومی
بعد در مورد کامپیوتر قفل داره که باید بخری (همچین هم محکم نیست ولی بهتر از هیچیه )
در مورد در پراید برو قفلش رو عوض کن
در مورد قفل فرمون و قفل پدال من خودم قفل پدال رو بیشتر از قفل فرمون قبول دارم چون قفل فرمون خوبش نیست باشه هم خیلی گرونه
دزدگیر تصویری خیلی خوبه البته مارک مطمئن (ساده ها با یه دست کاری کارش تمومه )
الان دزدا کلا بیشتر برای ضبط و باند و زاپاس میان خوده ماشین زیاد ارزش نداره دردسرش زیاده
اگر تو خیابون میزاری از این موارد بالا استفاده نکن یعنی نرو ضبط گرون بخر و باند ببند
صندوق عقب ماشینو با یه پیچ گوشتی راحت میشکونن سعی کن خالی نگهش داری
mr_khodaei2008
20-01-2015, 21:04
من این تاپکو فقط برا خودم نزدم برای همه اونا که ماشین دارن
من که اهل ضبطو این چیزا نیستم . چند وقت پیش ماشین یکی از همکارا ما دزدیدن . پراید بود و تو خیابان شلوغ هم پارک کرده بود رفته بود خرید و اومده بود برده بودنش . بعد دو هفته تو یه شهر دیگه پیدا کردنش گزاشته بودن کنار جاده . میگفت ضبط همه چی را برده بودن لاستیکا و صندلی ها را پاره کرده بودن خلاصه کلی ضرر زده بودن
نگفتید بستن فرمان با زنجیر محکم به صندلی فایده داره یا نه ..
و در مورد کاپوت بیشتر بگید چیکار کنیم قفلش راحت باز نشه
Ali_softcenter
21-01-2015, 21:53
اگه منظورتون صندوقه....میتونی راهش رو ببندی ..دیگه از بیرون باز نمیشه.
من بردم 10 تومن گرفت راه باز کردنش از بیرون رو بست! فقط با کلید اتوماتیک داخل باز میشه.
saeid.saeid20
21-01-2015, 22:05
اگه منظورتون صندوقه....میتونی راهش رو ببندی ..دیگه از بیرون باز نمیشه.
من بردم 10 تومن گرفت راه باز کردنش از بیرون رو بست! فقط با کلید اتوماتیک داخل باز میشه.
پژو 405 و فک کنم پرشیا همچین سیستمی نداره
که از تو باز کنی
البته مدل جدیداشونو نمیدونم
mr_khodaei2008
22-01-2015, 14:41
دوست عزیز من از صندوق تا حالا حرف نزدیم. من کاپوت و دربهای خود ماشین را میگم
Ali_softcenter
23-01-2015, 13:53
شما هر چی رو به فرمون وصل کنی فایده ای نداره چون نهایتا فرمون رو در میارن...فقط بازدارنده هست....حالا میخواد زنجیر باشه یا بهترین قفل فرمون.
برای پراید فقط باید همگی این بازدارنده ها رو با هم اجرا کرد و ماشین رو هم حتی الامکان بیرون به مدت طولانی خارج از دید نذارید...بقیه ش دیگه شانسه!
mr_khodaei2008
23-01-2015, 15:34
خوب وقتی فرمون نباشه که نمیتونن ماشین رو حرکت بدن میشه ؟
kasra2002
24-01-2015, 16:02
دوستان تمام موارد که گفته می شه جهت تاخیر و بیخیال شدن عادی هاست
استفاده از قفل پدال همراه با قفل کتابی خوب و یک عصایی مرغوب خیلی موثره مخصوصن اینکه عصایی خوب دسترسی به پیچ فرمون رو از بین می بره
همچنین به دنبال راهی باشید که ترمز دستی و اگه بشه دنده رو قفل کنید اگر می تونید قفل پدال رو تبدیل کنید
خیلی ماشین رو تابلو نکنید
و هیچگاه ماشین رو در حالت خلاص و بدون ترمز دستی رها نکنید
Ali_softcenter
24-01-2015, 19:06
خوب وقتی فرمون نباشه که نمیتونن ماشین رو حرکت بدن میشه ؟
جرا نمیشه!! یه چیزی وصل میکنن بهش فرمون میگیرن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.