مشاهده نسخه کامل
: خاموش کردن خودکار رایانه در زمان مشخص
aminhitman
17-01-2015, 19:31
با سلام
من مشکلم اینه که میخوام سر ساعت 6.59 دقیقه صبح کامپیوترم خاموش بشه
اگر که با دانلود منیجر تیک اون گزینه که میگه بعد از دانلود خاموش کن رو بزنم انجام میشه یعنی خود دانلود منیجر خاموشش میکنه اما وقتی روشن میشه صفحه آبی مرگ میاد که نوشته Driver Courputed Expoll و دو سه بار باید ریستارت کنم و اینا تا بالا بیاد
اگر هم که با نرم افزار ها انجام بدم بازم همین مشکل پیش میاد یا اینکه با هر نرم افزاری تست کردم معمولا کار نمیده و خاموش نمیکنه
میخوام با task schedul انجام بدم و یه تسک ساختم و داخل اونجا که باید مشخص کرد چه کاری انجام بده نوشتم Shutdown /s
ولی بازم کار نداد
تصمیم گرفتم مستقیم یک فایل bat بسازم و با کد های cmd اینکارو انجام بدم میخوام یک فایل بسازم که به محض اجرا شدن کامپیوتر رو پس از N مدت خاموش کنه (مثلا 2 ساعت)
ولی وقتی کدش رو میزنم داخل فایل به جای اینکه این دستور یکبار اجرا بشه و انجام بشه چندین هزار بار تکرار میشه و هیچ اتفاقی نمیوفته
با کد Shutdown /s هم داخل فایل استفاده کردم کار میده همون لحظه رایانه رو خاموش میکنه اما بازم مشکل صفحه آبی مرگ میاد میخوام وقتی فایل اجرا میشه بعد دو سه ساعت خاموش بشه نمیخوام همون موقع خاموش بشه
باتشکر :n36:
عکس رو حتما ببینین کامل متوجه میشید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
شما مطمئن هستید که وقتی به صورت عادی سیستم را خاموش می کنید هنگام روشن شدن سیستم با صفحه آبی مواجه نمی شوید ؟
اگر در حالت عادی هم با صفحه ابی مواجه می شوید ؛این پست را ببینید : #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما می توانید از Cmd استفاده کنید ولی باید قبل از این روش مطمئن شوید که سیستم تا ساعت 6:59 به حالت Sleep یا Hibernate نرود.( در تنظیمات power option )
بر دسکتاپ راست کلیک کنید و New را بزیند و سپس shortcut را انتخاب کنید . حالا متن زیر را تایپ(copy/paste) و next را بزنید و سپس یک نام دلخواه و در نهایت
finish را بزنید .منظور از 1000 زمان به ثانیه است که می توانید آن را تغییر دهید. حالا با دو بارکلیک بر این shortcut سیستم در زمان مشخص شده خاموش
می شود.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای توقف Timer کد زیر را در Run (کلید ویندوز در کیبرد + R ) وارد کنید و اینتر را بزنید.
البته ممکن است نرم افزارهای اجرا شده در سیستم مانع خاموش شدن سیستم شوند که با اجرای فایل زیر آنها هم بسته می شوند.
پس از اجرای این فایل سیستم باید ریستارت شود.
aminhitman
17-01-2015, 22:05
سلام
شما مطمئن هستید که وقتی به صورت عادی سیستم را خاموش می کنید هنگام روشن شدن سیستم با صفحه آبی مواجه نمی شوید ؟
اگر در حالت عادی هم با صفحه ابی مواجه می شوید ؛این پست را ببینید : #5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما می توانید از Cmd استفاده کنید ولی باید قبل از این روش مطمئن شوید که سیستم تا ساعت 6:59 به حالت Sleep یا Hibernate نرود.( در تنظیمات power option )
بر دسکتاپ راست کلیک کنید و New را بزیند و سپس shortcut را انتخاب کنید . حالا متن زیر را تایپ(copy/paste) و next را بزنید و سپس یک نام دلخواه و در نهایت
finish را بزنید .منظور از 1000 زمان به ثانیه است که می توانید آن را تغییر دهید. حالا با دو بارکلیک بر این shortcut سیستم در زمان مشخص شده خاموش
می شود.
برای توقف Timer کد زیر را در Run (کلید ویندوز در کیبرد + R ) وارد کنید و اینتر را بزنید.
البته ممکن است نرم افزارهای اجرا شده در سیستم مانع خاموش شدن سیستم شوند که با اجرای فایل زیر آنها هم بسته می شوند.
پس از اجرای این فایل سیستم باید ریستارت شود.
خیلی خیلی ممنون مشکلم کاملا حل شد و الان شرتکات رو به عنوان یک تسک جدید در تایمر ویندوز گذاشتم سر ساعت 1.05 دقیقه شب اجرا میکنه و خودش تا 6.59 خاموش میشه
اون رجیستری هم زدم اوکی شد
فقط یه چیزی راه حلی نیست واسه عبور از اون صفحه آبی ؟؟ با اینکه الان که این کد رو زدم امکان اومدنش 1 در هزاره
اما ممکنه بازم بهش بر بخورم راه عبورش همونی هست که اونجا گفتن ؟؟ فکر نمیکنم تاثیری داشته باشه ها اخه اون فقط ویژگی سریع بالا اومدن ویندوز رو غیرفعال میکنه اما در اروری که تو اون صفحه ابی میده میگه درایور هاتون خرابه! در صورتی که تمام درایور ها آخرین آپدیت و نصب هستن و بدون مشکل کار میدن و وسیله ناشناخته ای داخل دیوایس منیجر نیست!
آن کدها و تنظیمات Auto end task ارتباطی با Blue screen ندارد و فقط برای این است که نرم افزارهای درحال اجرا به صورت خودکار بسته شوند و اجازه خاموش شدن ویندوز داده شود.
درسته ؛ اگر سیستم قدیمی باشه و Hybrid Shutdown را غیرفعال کنیم چند ثانیه به زمان بوت ویندوز اضافه خواهد شد.
وقتی ویندوز 8.1 باشه و سیستم را "خاموش کنیم"(Shutdown ) و هنگام روشن شدن سیستم با مشکل مواجه شویم (چه عدم بوت و چه صفحه آبی) ولی وقتی سیستم را "ریستارت کنیم" (Restart) هیچ کدام از آن مشکلات رخ ندهند ؛ اولین چیزی که می توان به آن شک کرد همین Hybrid shutdown است.
شما Fast Shutdown را طبق روشی که در آن پست گفته شد غیرفعال کنید و سیستم را خاموش کنید ببینید باز هم هنگام روشن شدن سیستم صفحه آبی را مشاهده می کنید یا خیر.
فرقی نمی کند سیستم توسط نرم افزار یا شخص شما "خاموش" شده باشد ؛ چون در حالت معمولی پس از نصب ویندوز8.1 و درایورها ویندوز به صورت هیبریدی خاموش می شود.ولی با غیرفعال کردن این گزینه سیستم به صورت Full خاموش میشه.
البته این فقط یک احتماله و شما براحتی می توانید آن را چک کنید.
aminhitman
18-01-2015, 11:00
آن کدها و تنظیمات Auto end task ارتباطی با Blue screen ندارد و فقط برای این است که نرم افزارهای درحال اجرا به صورت خودکار بسته شوند و اجازه خاموش شدن ویندوز داده شود.
درسته ؛ اگر سیستم قدیمی باشه و Hybrid Shutdown را غیرفعال کنیم چند ثانیه به زمان بوت ویندوز اضافه خواهد شد.
وقتی ویندوز 8.1 باشه و سیستم را "خاموش کنیم"(Shutdown ) و هنگام روشن شدن سیستم با مشکل مواجه شویم (چه عدم بوت و چه صفحه آبی) ولی وقتی سیستم را "ریستارت کنیم" (Restart) هیچ کدام از آن مشکلات رخ ندهند ؛ اولین چیزی که می توان به آن شک کرد همین Hybrid shutdown است.
شما Fast Shutdown را طبق روشی که در آن پست گفته شد غیرفعال کنید و سیستم را خاموش کنید ببینید باز هم هنگام روشن شدن سیستم صفحه آبی را مشاهده می کنید یا خیر.
فرقی نمی کند سیستم توسط نرم افزار یا شخص شما "خاموش" شده باشد ؛ چون در حالت معمولی پس از نصب ویندوز8.1 و درایورها ویندوز به صورت هیبریدی خاموش می شود.ولی با غیرفعال کردن این گزینه سیستم به صورت Full خاموش میشه.
البته این فقط یک احتماله و شما براحتی می توانید آن را چک کنید.
سیستم رو عادی که خاموش میکنم مشکلی نداره
اما با اون کد های cmd که خاموش میکنم صفحه آبی میاد با اینکه فست بوت رو خاموش کردم
بعدم یه مشکل دیگه اینکه این کدی که دادی گذاشتم داخل شورتکات و داخل زمانبندی سیستم هم گذاشتم که 6.59 اجرا بشه اما خودم که تا اون موقع بالا سر سیستم بودم اجرا نشد !!! درصورتی که من اصلا دست هم به سیستم نذاشته بودم فقط صبح بیدار شدم یه نگا بندازم دیدم اجرا نشده
اما خودم که روش کلیک میکنم اجرا میشه !!!
نرم افزاری نیست که سر یه زمان یه برنامه رو باز کنه؟
اگر مشکل صفحه آبی به Fast shutdown ارتباطی نداره ؛ تنظیماتش را به حالت دیفالت برگردانید و در بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکل صفحه آبی را پیگیری نمایید.
همان گونه که در پست 1 گفتید IDM به درستی و سر ساعت سیستم را خاموش می کند و از این لحاظ مشکلی نیست و مشکل شما گویا همان صفحه آبی است.
در مورد خاموش شدن همه چیز به تایمر بستگی داره . شما اگر می خواهید شورتکات ساخته شده در ساعت 6:59 دقیقه "اجرا" شود و سیستم خاموش شود تایمر را بر زمان کوتاهی قرار دهید تا بلافاصله تایمر به پایان برسد و سیستم خاموش شود. مثلا 10 ثانیه. (البته به فاصله ها بین حروف و اعداد در آن کد توجه کنید در غیر این صورت کد کار نمی کند.)
روش دیگر این است که شما آخرین باری که قبل از ساعت 6:59 دقیقه سیستم را چک می کنید ؛ همان لحظه تایمر را اجرا کنید. به این صورت که ثانیه های باقی مانده تا ساعت 6:59 را حساب کنید و سپس در Run (کلید ویندوز + R ) همان دستور را با ثانیه های حساب شده بنویسید کنید و اینتر را بزنید.
مثلا ساعت 3 شب شما سیستم را چک می کنید ؛ تا ساعت 6:59 دقیقه 3 ساعت و 59 دقیقه باقی مانده است که می شود 14340 ثانیه .
حالا در Run کد زیر را وارد می کنید و اینتر را می زنید.
شما با تایمر های کوتاه تر در Run چک کنید ببینید واقعا سیستم خاموش نمیشه ؟ (مثلا 20 ثانیه)
در power option ؛ Sleep بر Never تنظیم هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
آموزش روشن شدن کامپیوتر سر ساعت معین و اتصال به اینترنت و دانلود کردن سپس خاموش شدن (آموزش جدید در پست دوم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.