ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب ویندوز در حالت UEFI

Nokia 1208
17-01-2015, 14:26
با سلام
ویندوز لپ تاپ من مشکل پیدا کرده و بعد از نمایش لوگوی ASUS(مدل لپ تاپم asus x550c هست) صفحه سیاه میشه و بعد ده پونزده ثانیه یه صفحه میاد که نوشته restarting (همون صفحه ای که بعد از ریست ویندوز 8 میاد) بعدش دوباره لوگو میاد و صفحه ی سیاه و... و این عمل هی تکرار میشه و اصلا به ویندوز دسترسی ندارم.
من DVD ویندوز 8 رو گذاشتم ولی نمیدونم چطور باید بوتش رو فعال کنم چون هیچ پیغامی نمیاد که من وارد setup ویندوز بشم.
لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.باتشکر

vissoto
18-01-2015, 00:37
سلام

سوال خود را در مشکلات نرم افزاری / درایورهای لب تاپ ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بپرسید.

اگر با DVD موفق به نصب ویندوز نشدید ؛ با فلش مموری ویندوز را نصب نمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad.xp
18-01-2015, 13:48
با سلام
پس از بالا اومد لوگو uefi خیلی سریع F2 رو بزنید(چندبار پست سرهم بزنید).
حالا وارد صفحه ای میشید که در قبلا در حالت بوت با فشار دادن Del یا Delete وارد میشدید.
حالا از زباه ی boot گزینه ی بوت از طریق DVD رو فعال کنید.حالا DVD ویندوز رو تو درایو قرار بدین و پس از ریست به منوی نصب وارد بشین.
موفق باشید.