ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش یک عدد --- Tevii S2 در حد آکبند با قابلیت بلایند اسکن ( اکسترنال )

mehr1362
17-01-2015, 13:04
به نام خدا

یک عدد کارت Tevii --- S2 با کارکرد یک هفته ، واقعا تمیز و کم کار و دارای بلایند اسکن ( جستجوی کور ، جستجوی پیشرفته ) برای فروش دارم همراه با تمام متعلقات مثل : ریموت کنترل ، کابل اتصال usb ، آداپتور ، دفترچه ، سی دی و جعبه
به دلیل اینکه کارت اسکای استار 2.8 داشتم و با اون برای آفلاین و آنلاین کار میکردم اصلا ازین کارت کار نکشیدم .

جستجوی پیشرفته : با کمک یک نرم افزار به نام Easy Blind Scan تمام فر++کانس های یک جهت را اتوماتیک پیدا کرده و در فایلی ذخیره میکند و میتوانید با کپی کردن آن فایل داخل پلیرهای تصویری فرکا++نس ها را به روز نگه دارید .

معرفی و مشخصات در سایت سازنده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فایل PDF فارسی معرفی کارت :

دارای درایور برای ویندوز 8 و کلا پشتیبانی نرم افزاری خوبی داره به طوری که آخرین درایور منتشر شده به تاریخ 27 -11- 2014 هست و در این لینک میتونید ببینید :

کیفیت تصویری کارت را ضمانت میکنم ، واقعا کیفیت خوبی داره حتی در کانال های SD .

قیمت : 270 تومان ( فروخته شد )

از دبی بخواهید تهیه کنید بین 400 تا 450 واستون در میاد .

برای هرگونه سوال و خرید میتونید از طریق آیدی یاهو من در ارتباط باشید ، آیدی یاهو : m62mehrdad

تصاویر :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

--------------------
در فروم پرشین تولز هم عضو هستم و سابقه خرید و فروش دارم .
همچنین یک عدد کارت Skystar 2.8 هم موجود دارم که در همین فروم گذاشتم .

amiraimasood
24-01-2015, 01:00
شبکه های FULL HD هم ساپرت میکنه؟

mehr1362
24-01-2015, 02:02
شبکه های FULL HD هم ساپرت میکنه؟

بله دوست عزیز

mehr1362
09-02-2015, 20:27
قیمت را آوردم پائین ، هر کسی خریدار هست بسم اله
280 تومن

mehr1362
17-02-2015, 01:19
قیمت 270 ، واقعا خوب دارم میدم ( در حد آکبند )
TBS 5922 الان بین 420 تا 480 فروخته میشه

mehr1362
19-02-2015, 14:44
فروخته شد ، ختم تاپیک