ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازیابی دیتابیس

fa87
16-01-2015, 23:01
سلام
من برای دیتابیسم لاگین درست کردم و در دستور بکاپ هم پسورد تعریف کردم و برای لاگین sa هم پسورد گذاشتم
ولی وقتی میخام ریستور کنم خطا میده.باید چکار کنم؟

H.E.R.O.E.S
17-01-2015, 21:49
در هنگام بکاپ باید کانکشن استرینگی که توی اون اطلاعات صدور مجوز یا auth به بانک هست رو در اختیار داشته باشید تا بتونید بکاپ بگیرید/بکاپ ها رو بازیابی کنید

fa87
17-01-2015, 22:20
اطلاعات صدور مجوزی یعنی چه اطلاعاتی؟

_H2_
18-01-2015, 01:42
سلام
چه خطایی؟
شاید من بتوانم حدس هایی بزنم ولی این فایده ندارد...
اینکه من به دکتری بگویم مریض هستم، تمام و شما حالا قرصش را بده، کفایت نمیکند!
شما باید وقتی با مشکلی مواجه میشوید اطلاعاتی در مورد برنامه تان، کدهای محل خطا و متن کامل خطا را قرار دهید تا بتوان کمک تان کرد.
موفق باشید.

fa87
21-01-2015, 23:44
سلام
چه خطایی؟
شاید من بتوانم حدس هایی بزنم ولی این فایده ندارد...
اینکه من به دکتری بگویم مریض هستم، تمام و شما حالا قرصش را بده، کفایت نمیکند!
شما باید وقتی با مشکلی مواجه میشوید اطلاعاتی در مورد برنامه تان، کدهای محل خطا و متن کامل خطا را قرار دهید تا بتوان کمک تان کرد.
موفق باشید.

سلام
ببخشید اینرنت نداشتم
من تاپیک های قبلی که برای امنیت دیتابیس بود رو خوندم و شما هم جواب داده بودین که لاگین برای دیتابیس درست کنم
من هم از کد شما استفاده کردم
علاوه بر اون برای دستور بکاپ هم پسورد تعریف کردم
ولی خطای زیر رو میده:
Access is denied due to a password failure RESTORE DATABASE is terminating abnormally.
لطفا راهنمایی کنید.
باید در کانکشن استرینگ پسوردی که گذاشتم تعریف کنم یا در دستور ریستور؟

_H2_
23-01-2015, 21:04
سلام
اگر برای فایل پشتیبان، گذرواژه مشخص کرده بودید، باید در زمان بازیابی هم این کلمه را در کد SQL تان بدهید...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fa87
23-01-2015, 22:38
مرسی از راهنماییتون
با تعریف این لاگین برای دیتابیس و پسوردی که برای بکاپ گذاشتم، دیگه کسی نمیتونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه؟
از لاگین sa هم میشه استفاده کرد به جای اینکه یک لاگین و یوزر جدید درست کنم؟

_H2_
24-01-2015, 03:24
سلام
با تعریف این لاگین برای دیتابیس و پسوردی که برای بکاپ گذاشتم، دیگه کسی نمیتونه به اطلاعات دسترسی داشته باشه؟ اگر کسی دسترسی فیزیکی به سرور شما نداشته باشد، بله اطلاعات شما امن خواهد بود. ولی همواره Administrator و یا کسی که فایل mdf شما را در اختیار داشته باشد، میتواند به محتویات ان دسترسی پیدا کند، پس لازم است سرور به صورت فیزیکی غیر قابل دسترسی باشد و کسی نتواند برود مستقیم پشت سرور بنشید و کار کند!
از لاگین sa هم میشه استفاده کرد به جای اینکه یک لاگین و یوزر جدید درست کنم؟ بله ولی از طرفی هم حدس زدن نام کاربری برای یک نفر ساده خواهد شد، شما میتوانید کاری کنید که یک نفوذگر با دو سد مواجه باشد و مجبور شود هم user و هم pass را حدس بزند! اگر کسی نه user و نه pass را بداند، نفوذش سخت تر خواهد بود. شب خوش.

fa87
24-01-2015, 10:15
ممنون از توضیحات خوبتون
برای غیر قابل دسترس شدن سرور، یعنی باید هاستی که می گیریم قابل اعتماد کردن باشه؟
mediapassword که در دستور ریستور نوشتین با password ، چه تفاوتی دارن؟
برای یوزر و پسورد در کانکشن استرینگ، باید security=true رو پاک کنم و به جای اون بنویسم: uid=username , password=pass ؟ درسته؟

_H2_
25-01-2015, 01:45
سلام

بیشتر منظورم آن بود که یک شرکت، سازمان، وزارت خانه و... اگر اطلاعات مهمی دارند، باید امکان دسترسی مستقیم به سرور را محدود کنند.
ولی اگر شما طراحی سایت های معمول را انجام میدهید، نیازی نیست از این ناحیه نگرانی داشته باشید.

mediapassword که در دستور ریستور نوشتین با password ، چه تفاوتی دارن؟
برای یوزر و پسورد در کانکشن استرینگ، باید security=true رو پاک کنم و به جای اون بنویسم: uid=username , password=pass ؟ درسته؟

شما برای اتصال به یک سرور و دیتابیس مشخص و انجام کوچک ترین کار ممکن (چه یک SELECT باشد و یا RESTORE) نیاز به user و pass و اهراز هویت دارید.
این همان مقادیری است که در ConnectionString قرار میدهید.
پس یک user و pass کلی برای اهراز هویت و سپس اتصال به دیتابیس وجود دارد که بیان شد.

حالا خود فایل backup گرفته شده هم امکان دارد یک mediapassword تک داشته باشد، مشابه یک فایل zip که گذرواژه ای برای دسترسی به محتویاتش دارد.
مثال: شما برای مشاهده محتویات یک فایل zip اول باید user و pass ورودی یک رایانه را داشته باشید تا بتوانید رایانه را روشن و با آن کار کنید، تازه حالا که وارد رایانه شدید برای دسترسی به محتویات zip به گذرواژه خود zip هم نیاز دارید.

مثال عملی تر برای یک شرایط ایده عال (صرف نظر از اعمال قبل و بعد و پیش بینی خطاهای ممکن) شما به گذرواژه ها دقت کنید:

خلاصه:
MEDIAPASSWORD همان رمزی است که زمان backup وارد شده که باید همان زمان restore هم درج گردد و ارتباط مستقیمی به connectionstring ندارد.

=====

در آخر دونکته لازم بذکر است
اول آنکه دوساختار زیر برابر هستند

ولی ساختار اول پرمصرف تر و روشن تر منظور را میرساند.

دوم آنکه MEDIAPASSWORD در BACKUP قرار است دیگر پشتیبانی نشود، پس بهتر است خیلی از آن استفاده نکنید، ولی فعلا MEDIAPASSWORD در RESTORE همچنان در نسخه های آتی هم وجود خواهد داشت. (برای امکان بازیابی فایل های تولید شده قبلی)
موفق باشید.