مشاهده نسخه کامل
: عمر مفید سی پی یو
ali_mohandes
16-01-2015, 19:13
سلام
میخواستم بدونم معمولا یک سی پی یو چقدر عمر داره؟
یک کامپیوتر چقدر ولپتاپ چقدر؟
یک کامپیوتر اگه مثلا5ساعت با تمام قدرت درحال کار باشه چقدر براش ضرر داره؟رشن بودن زیاد هم ضرر داره؟
sdfssdfs
29-03-2015, 14:29
دیر جواب دادم ولی مفیده اینتل به مراتب پردازنده های با دوام تری تولید میکنه و عمر مفیدشون چند برابر amd هستش و مطمینا اگر درست استفاده بشه پردازنده اینتل مشکل طول عمر نداره و انقدر کار میکنه که شما بندازیش دور ولی ای ام دی پیش اومده که حتی ترکیده و پکش از هم باز شده!!
sent from my android phone
V i r u s e r
29-03-2015, 17:35
دیر جواب دادم ولی مفیده اینتل به مراتب پردازنده های با دوام تری تولید میکنه و عمر مفیدشون چند برابر amd هستش و مطمینا اگر درست استفاده بشه پردازنده اینتل مشکل طول عمر نداره و انقدر کار میکنه که شما بندازیش دور ولی ای ام دی پیش اومده که حتی ترکیده و پکش از هم باز شده!!
[citation needed]
ali_mohandes
07-08-2015, 10:21
مرسی از توجهتون میشه بگید در چ شرایطی ای ام دی ترکیده؟؟؟؟
Mehrshad-msv
07-08-2015, 10:57
اصلا بی طرفانه نبود!:د
سرچ نکردم: اما بنظرم اگر اورکلاک نکنید و به طور روزمره با سیتمتون کار کنید فکر نکنم تا زمانی که مشکل خاصی مثلا دستکاری سخت افزاری یا و جود خاک زیاد داخل سیستم تهویه سی ی یو و عوامل دیگه فکر کنم تا یه 10 سالی یا شایدم بیشتر عمر کنه.(نظر شخصی...فعلا)
اما اگر گیمر یا 3d کار باشید و صبح تا شب پدرسیستمو در بیارید و در دمای بالا از سی پی یو استفاده کنید و گردگیری نکنیدو سیستم تهویه خوبی چه کیس و چه سی پی تون نداشته باشید شاید یک ساله هم دووم نیاره چه amd باشه intel باشه و یا غیره.:n01:
ali_mohandes
07-08-2015, 12:08
من سیستمم AMDپدرشو دراوردم با فن استوک اور کردم تا اخر بهش ولتاژ دادم ولی نزاشتم دما بالا بره.....هنوز نفس می کشه:n02:
3ساله دارمش یک سال اور بود......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.