ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حرکت کند موس بی سیم

kourosh9573
16-01-2015, 03:32
سلام دوستان خواهشا خواهشا خواهشا جواب من و بدین. من موس sculpt ergonomic رو تهیه کردم.من رو تخت از لپ تاپ استفاده میکنم یعنی به صورت دراز کشیده و لپ تاپ رو سمت چپم و موس و موس پد رو سمت راستم میزارم که در این صورت موس خیلی کند میشه و نشانگر موس به صورت تکه تکه حرکت میکنه.در واقع برای درست کار کردن موس،نباید چیزی بین گیرنده و موس قرار بگیره (اعم از بدن من) مثل کنترل تلویزیونه که اگه بینش مانع باشه دچار اختلال میشه ولی بدون مانع فاصله ی زیاد رو هم ساپورت میکنه. در واقع روی تخت موس و لپ تاپ باید در یک سمت بدن قرار بگیرند.میخواستم بدونم که همه ی موس های وایرلس اینطورین یا مشکل از ضعیف بودن امواج این موس؟ دوستان ممنون میشم جواب من رو اینجا بدین یا به ایمیلم (kourosh9573@gmail.com) بفرستین .

mmf66
16-01-2015, 11:28
البته کلا موسهای بیسیم کند هستند ولی نه خیلی من خودم با چند مدل گیگا و جنیوس و لاجیتک امتهان کردم اینطوری نبود و عادی کار میکردند فاصله هم کیس زیر میز و موسها روی میز بود شاید موس شما مشکل داره تا فاصله یکی دو متر نباید مشکلی باشه

kourosh9573
17-01-2015, 02:35
سلام
خیلی ممنون که جواب منو با این سرعت دادین . من یه موس پد خیلی خوب ( Razer MousePad VESPULA ) سفارش دادم تا کاملا مطمئن شم که مشکل از موس پد نیست. اگه مشکل حل نشد با فروشنده ی موس تماس میگیرم و در جریانش میذارم.
باز هم تشکر از وقتی که گذاشتین.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

javad2015
17-01-2015, 05:14
منم موس وایرلس دارم.از 4 متری کار میکنه.ولی باطریش خوبه 15 تومن پول باطری شارژی دادم

javad2015
17-01-2015, 05:28
این موسا شدید باطی خورن.بهت پیشنهاد میکنم باطری شارژی براش بخری.این باطری های 500 تومنی سریع تموم میشن.