PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب Fedora در VMware همراه با VMware Tools

nawal2000
16-01-2015, 01:56
با سلام و ارادت نزد همه شما بزرگواران گرامی
نحوه ی نصب Fedora 11 یا Fedora 20 در VMware 10 یا VMware 11 همراه با VMware Tools را کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ...؟؟؟ چند وقتی هست که مرا بیچاره و داغون کرده ...!!! با تشکر از همه شما عزیزان بزر گوار ... ارادتمند شما: لب خاموش ...

V i r u s e r
16-01-2015, 09:45
دقیقا کجاشو مشکل دارید؟
دقیقا شبیه نصب در سیستم فیزیکی هست

SETIZEN
16-01-2015, 10:40
مشکلتون نصب خود توزیع هست یا نصب VMware Tools ؟:n01:

nawal2000
16-01-2015, 22:55
تا حالا نه دیده بودمش و نه کار باهاش کرده بودم که الان مجبور شدم باهاش کار کنم و ... نصبشو که خوبشو بخواین کردم ولی خودم هم نفهمیدم درست نصب کردم یا خیر چون خیلی اذیتم کرد و وسط کارش ایمیجش که اجرا کرده بودم واسه خوندن Unmount می شد و Pauseش میکردم و دوباره و خلاصه داغونم کرد ...حالا هم که نصب شده رزولیشن و ... ثابته و خیلی کوچیک وکه فهمیدم مال VMware Toolsهاشه که نصب نیست که اینو دیگه کلا نمی دونم چی کار کنم و هر چی سایت گشتم پیدا نکردم چیزی که حل بشه کارم.الانم دارن بهمون یاد میدن و باید کار کنیم که من هنوز ...!خود نصبشو هم می خواستم بدونم روششو که دیگه اذیتم نکنه ...!با تشکر ...

SETIZEN
17-01-2015, 00:15
تا حالا نه دیده بودمش و نه کار باهاش کرده بودم که الان مجبور شدم باهاش کار کنم و ... نصبشو که خوبشو بخواین کردم ولی خودم هم نفهمیدم درست نصب کردم یا خیر چون خیلی اذیتم کرد و وسط کارش ایمیجش که اجرا کرده بودم واسه خوندن Unmount می شد و Pauseش میکردم و دوباره و خلاصه داغونم کرد ...حالا هم که نصب شده رزولیشن و ... ثابته و خیلی کوچیک وکه فهمیدم مال VMware Toolsهاشه که نصب نیست که اینو دیگه کلا نمی دونم چی کار کنم و هر چی سایت گشتم پیدا نکردم چیزی که حل بشه کارم.الانم دارن بهمون یاد میدن و باید کار کنیم که من هنوز ...!خود نصبشو هم می خواستم بدونم روششو که دیگه اذیتم نکنه ...!با تشکر ...
اینا رو ببین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nawal2000
17-01-2015, 10:05
ممنون
ولی مشکل حل نشد ...
لینک اول که مربوط به مکینتاش هستش و من سیتم عامل اصلیم ویندوزه.
دستوراتی که اجرا کردو توی ترمینال دقیقا زدم ولی جواب نمیده.

لینک دوم هم مربوط به Fedora Live هستش که با این نسخه کاری ندارم و باید با همون نسخه ی کاملش کار کنم مثل همون که توی لینک اول نصبش کرد و سیستم عامل اصلی خود طرف مکینتاش بود.
در هر صورت ممنون ...

:n03::n03::n03:

soroosh_cz
17-01-2015, 10:17
جناب شاید فایل های زیر بدردت بخوره، ترم قبلی آزمایشگاه شبکه داشتیم، نصب فدورا روی VMWare هم اولش بود، چندتا گزارش کار گذاشتم، 2 تای اولی مربوط به ایجاد ماشین مجازی و نصب فدورا هست ما نسخه ی 13 رو نصب کردیم، شاید به دردت بخوره. احتمالا به درد شما هم بخوره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

nawal2000
17-01-2015, 11:45
بابت نصبش دست گلت ...
بهمون Fedora 11 را دارن یاد میدن و باید باهاش کار کنیم.
نصبشو مثل همون فایل اول و دوم رفتم و نصب شد ولی بعد از نصب باید VMware Toolsش هم نصب بشه که این از هون اول اذیتم کرده و درد ساز شده (مثلا صفحه نمایشش الان کوچیکه و رزولیشن و ایناش فعال نیست که با این VMware Tools حل میشه و حتی موارد دیگش).
کاش یکی راه حلو بده که داغونم کرده ...
:n37::n37::n37:

soroosh_cz
18-01-2015, 18:15
بابت نصبش دست گلت ...
نصبشو مثل همون فایل اول و دوم رفتم و نصب شد ولی بعد از نصب باید VMware Toolsش هم نصب بشه که این از هون اول اذیتم کرده و درد ساز شده (مثلا صفحه نمایشش الان کوچیکه و رزولیشن و ایناش فعال نیست که با این VMware Tools حل میشه و حتی موارد دیگش).

این VMWare Tools چی داره؟

Sent from my ST15i using Tapatalk

SETIZEN
18-01-2015, 18:40
بابت نصبش دست گلت ...

عزیز تو لینک اول VMware Tools رو دستی نصب میکنه(چیزی که شما میخواستید)
مک و ویندوز هم نداره. این همون VMware هست. برای مک اسمش فرق داره.(وی ام ویر فیوژن)
دقیقا بگو چیکار میکنی و اگه اروری هست بگو:n01:

V i r u s e r
18-01-2015, 19:03
از Virtual box به جای vmware استفاده کنید. راحت تره

nawal2000
18-01-2015, 23:41
دستوراتشو دقیق همون طور که مینویسه توی ترمینال می زنم ولی ...
مرحله به مرحله اسکرین شات گرفتم و توی یه فایل فشرده گذاشتم که لینکو بزنید تا دانلود بشه.
کاش حل بشه این مشکل ...
ممنون عزیز ...

دانلود اسکرین شات ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nawal2000
18-01-2015, 23:53
دستوراتشو دقیق همون طور که مینویسه توی ترمینال می زنم ولی ...
مرحله به مرحله اسکرین شات گرفتم و توی یه فایل فشرده گذاشتم که لینکو بزنید تا دانلود بشه.
کاش حل بشه این مشکل ...
ممنون عزیز ...

دانلود اسکرین شات ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SETIZEN
19-01-2015, 07:48
قبل از run یه اسپیس زدی واسه همین الان رفتی تو پوشه مربوط به ریشه:n01:
حالا شما نمیخواد ترمینالی کپیش کنی.
به صورت گرافیکی همون فایل فشرده رو داخل پوشه Home خودت کپیش کن و بعد باقی مراحل رو برو:n06:

nawal2000
19-01-2015, 10:05
نمیشه بدون ترمینال همه این کارا رو انجام داد (توی فیلم همه را با ترمینال میزنه).
شاید چون نسخه ی 11هشه از من اذیت می کنه.
فایده نداره بازم ...!!!
این بی انصاف ها هم گیر دادن به این نسخه و کاش نسخه های بالاترشو یاد میدادن و باهامون کار می کردن...!!!
اگه بدون ترمینال هم حل میشه بگین اگه نه که هیچ ...
اصفهانی بد شانس و بد اقبال هستم دیگه ...
دست گلت ...

nawal2000
19-01-2015, 10:52
با VirtualBox زیاد کار نکردم و یه بار XP باهاش نصب کردم که بعد نصب ، درایوراش هم باید نصب میکردم ...!!!
خوبی VMware اینه که بعد نصب سیستم عامل درایوراشو هم پیش فرض نصب میکنه ولی این بار فدروا نسخه ی 11 که می خوام نصب کنم بعد نصبش که بایدVMware Toolش هم نصب بشه اینو موندم چه خاکی بر سرم کنم ...!!!؟؟؟

:n27::n27::n27:
:n35::n35::n35:
:n29::n29::n29:
:n13::n13::n13:

V i r u s e r
19-01-2015, 13:05
Virtual box چون ازاد هست درایور هاش بصورت پیشفرض تو بیشتر توزیع ها موجوده و نیاز به نصب نداره
البته نمیدونم توی فدورا ۱۱ باشه یا نه. این نسخه مال سال ها پیشه و اگر هم یاد بگیرید چندان بدرد نمی خوره. یه چیزی مثل ویندوز ۲۰۰۰ میمونه نسبت به توزیع های فعلی

SETIZEN
20-01-2015, 00:10
نمیشه بدون ترمینال همه این کارا رو انجام داد (توی فیلم همه را با ترمینال میزنه).
شاید چون نسخه ی 11هشه از من اذیت می کنه.
فایده نداره بازم ...!!!
این بی انصاف ها هم گیر دادن به این نسخه و کاش نسخه های بالاترشو یاد میدادن و باهامون کار می کردن...!!!
اگه بدون ترمینال هم حل میشه بگین اگه نه که هیچ ...
اصفهانی بد شانس و بد اقبال هستم دیگه ...
دست گلت ...
بفرما عزیز.از این استفاده کن:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]