مشاهده نسخه کامل
: نصب Fedora در VMware همراه با VMware Tools
nawal2000
16-01-2015, 01:56
با سلام و ارادت نزد همه شما بزرگواران گرامی
نحوه ی نصب Fedora 11 یا Fedora 20 در VMware 10 یا VMware 11 همراه با VMware Tools را کسی اطلاع داره راهنمایی کنه ...؟؟؟ چند وقتی هست که مرا بیچاره و داغون کرده ...!!! با تشکر از همه شما عزیزان بزر گوار ... ارادتمند شما: لب خاموش ...
V i r u s e r
16-01-2015, 09:45
دقیقا کجاشو مشکل دارید؟
دقیقا شبیه نصب در سیستم فیزیکی هست
مشکلتون نصب خود توزیع هست یا نصب VMware Tools ؟:n01:
nawal2000
16-01-2015, 22:55
تا حالا نه دیده بودمش و نه کار باهاش کرده بودم که الان مجبور شدم باهاش کار کنم و ... نصبشو که خوبشو بخواین کردم ولی خودم هم نفهمیدم درست نصب کردم یا خیر چون خیلی اذیتم کرد و وسط کارش ایمیجش که اجرا کرده بودم واسه خوندن Unmount می شد و Pauseش میکردم و دوباره و خلاصه داغونم کرد ...حالا هم که نصب شده رزولیشن و ... ثابته و خیلی کوچیک وکه فهمیدم مال VMware Toolsهاشه که نصب نیست که اینو دیگه کلا نمی دونم چی کار کنم و هر چی سایت گشتم پیدا نکردم چیزی که حل بشه کارم.الانم دارن بهمون یاد میدن و باید کار کنیم که من هنوز ...!خود نصبشو هم می خواستم بدونم روششو که دیگه اذیتم نکنه ...!با تشکر ...
تا حالا نه دیده بودمش و نه کار باهاش کرده بودم که الان مجبور شدم باهاش کار کنم و ... نصبشو که خوبشو بخواین کردم ولی خودم هم نفهمیدم درست نصب کردم یا خیر چون خیلی اذیتم کرد و وسط کارش ایمیجش که اجرا کرده بودم واسه خوندن Unmount می شد و Pauseش میکردم و دوباره و خلاصه داغونم کرد ...حالا هم که نصب شده رزولیشن و ... ثابته و خیلی کوچیک وکه فهمیدم مال VMware Toolsهاشه که نصب نیست که اینو دیگه کلا نمی دونم چی کار کنم و هر چی سایت گشتم پیدا نکردم چیزی که حل بشه کارم.الانم دارن بهمون یاد میدن و باید کار کنیم که من هنوز ...!خود نصبشو هم می خواستم بدونم روششو که دیگه اذیتم نکنه ...!با تشکر ...
اینا رو ببین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nawal2000
17-01-2015, 10:05
ممنون
ولی مشکل حل نشد ...
لینک اول که مربوط به مکینتاش هستش و من سیتم عامل اصلیم ویندوزه.
دستوراتی که اجرا کردو توی ترمینال دقیقا زدم ولی جواب نمیده.
لینک دوم هم مربوط به Fedora Live هستش که با این نسخه کاری ندارم و باید با همون نسخه ی کاملش کار کنم مثل همون که توی لینک اول نصبش کرد و سیستم عامل اصلی خود طرف مکینتاش بود.
در هر صورت ممنون ...
:n03::n03::n03:
soroosh_cz
17-01-2015, 10:17
جناب شاید فایل های زیر بدردت بخوره، ترم قبلی آزمایشگاه شبکه داشتیم، نصب فدورا روی VMWare هم اولش بود، چندتا گزارش کار گذاشتم، 2 تای اولی مربوط به ایجاد ماشین مجازی و نصب فدورا هست ما نسخه ی 13 رو نصب کردیم، شاید به دردت بخوره. احتمالا به درد شما هم بخوره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
nawal2000
17-01-2015, 11:45
بابت نصبش دست گلت ...
بهمون Fedora 11 را دارن یاد میدن و باید باهاش کار کنیم.
نصبشو مثل همون فایل اول و دوم رفتم و نصب شد ولی بعد از نصب باید VMware Toolsش هم نصب بشه که این از هون اول اذیتم کرده و درد ساز شده (مثلا صفحه نمایشش الان کوچیکه و رزولیشن و ایناش فعال نیست که با این VMware Tools حل میشه و حتی موارد دیگش).
کاش یکی راه حلو بده که داغونم کرده ...
:n37::n37::n37:
soroosh_cz
18-01-2015, 18:15
بابت نصبش دست گلت ...
نصبشو مثل همون فایل اول و دوم رفتم و نصب شد ولی بعد از نصب باید VMware Toolsش هم نصب بشه که این از هون اول اذیتم کرده و درد ساز شده (مثلا صفحه نمایشش الان کوچیکه و رزولیشن و ایناش فعال نیست که با این VMware Tools حل میشه و حتی موارد دیگش).
این VMWare Tools چی داره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
بابت نصبش دست گلت ...
عزیز تو لینک اول VMware Tools رو دستی نصب میکنه(چیزی که شما میخواستید)
مک و ویندوز هم نداره. این همون VMware هست. برای مک اسمش فرق داره.(وی ام ویر فیوژن)
دقیقا بگو چیکار میکنی و اگه اروری هست بگو:n01:
V i r u s e r
18-01-2015, 19:03
از Virtual box به جای vmware استفاده کنید. راحت تره
nawal2000
18-01-2015, 23:41
دستوراتشو دقیق همون طور که مینویسه توی ترمینال می زنم ولی ...
مرحله به مرحله اسکرین شات گرفتم و توی یه فایل فشرده گذاشتم که لینکو بزنید تا دانلود بشه.
کاش حل بشه این مشکل ...
ممنون عزیز ...
دانلود اسکرین شات ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nawal2000
18-01-2015, 23:53
دستوراتشو دقیق همون طور که مینویسه توی ترمینال می زنم ولی ...
مرحله به مرحله اسکرین شات گرفتم و توی یه فایل فشرده گذاشتم که لینکو بزنید تا دانلود بشه.
کاش حل بشه این مشکل ...
ممنون عزیز ...
دانلود اسکرین شات ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قبل از run یه اسپیس زدی واسه همین الان رفتی تو پوشه مربوط به ریشه:n01:
حالا شما نمیخواد ترمینالی کپیش کنی.
به صورت گرافیکی همون فایل فشرده رو داخل پوشه Home خودت کپیش کن و بعد باقی مراحل رو برو:n06:
nawal2000
19-01-2015, 10:05
نمیشه بدون ترمینال همه این کارا رو انجام داد (توی فیلم همه را با ترمینال میزنه).
شاید چون نسخه ی 11هشه از من اذیت می کنه.
فایده نداره بازم ...!!!
این بی انصاف ها هم گیر دادن به این نسخه و کاش نسخه های بالاترشو یاد میدادن و باهامون کار می کردن...!!!
اگه بدون ترمینال هم حل میشه بگین اگه نه که هیچ ...
اصفهانی بد شانس و بد اقبال هستم دیگه ...
دست گلت ...
nawal2000
19-01-2015, 10:52
با VirtualBox زیاد کار نکردم و یه بار XP باهاش نصب کردم که بعد نصب ، درایوراش هم باید نصب میکردم ...!!!
خوبی VMware اینه که بعد نصب سیستم عامل درایوراشو هم پیش فرض نصب میکنه ولی این بار فدروا نسخه ی 11 که می خوام نصب کنم بعد نصبش که بایدVMware Toolش هم نصب بشه اینو موندم چه خاکی بر سرم کنم ...!!!؟؟؟
:n27::n27::n27:
:n35::n35::n35:
:n29::n29::n29:
:n13::n13::n13:
V i r u s e r
19-01-2015, 13:05
Virtual box چون ازاد هست درایور هاش بصورت پیشفرض تو بیشتر توزیع ها موجوده و نیاز به نصب نداره
البته نمیدونم توی فدورا ۱۱ باشه یا نه. این نسخه مال سال ها پیشه و اگر هم یاد بگیرید چندان بدرد نمی خوره. یه چیزی مثل ویندوز ۲۰۰۰ میمونه نسبت به توزیع های فعلی
نمیشه بدون ترمینال همه این کارا رو انجام داد (توی فیلم همه را با ترمینال میزنه).
شاید چون نسخه ی 11هشه از من اذیت می کنه.
فایده نداره بازم ...!!!
این بی انصاف ها هم گیر دادن به این نسخه و کاش نسخه های بالاترشو یاد میدادن و باهامون کار می کردن...!!!
اگه بدون ترمینال هم حل میشه بگین اگه نه که هیچ ...
اصفهانی بد شانس و بد اقبال هستم دیگه ...
دست گلت ...
بفرما عزیز.از این استفاده کن:n06:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.