مشاهده نسخه کامل
: سيم كارت اعتباري كدوم اپراتور بهتره؟
mohammad912
15-01-2015, 19:39
سلام دوستان من ميخوام يه سيم كارت اعتباري بخرم فقط براي استفاده از اينترنت واي فاي توي خونه (بيشتر وايبر)، يعني نه ميخوام باهاش زنگ بزنم نه اس نه اينترنت gprs، اينكه فقط يبار شارژش كنم و چند سالي برام كار كنه. البته اينطور كه سرچ كردم مثل اينكه اعتباري همراه اول اگه مرتب شارژ نشه فقط شش ماه كار ميكنه. حالا بين رايتل و ايرانسل چي؟ كدوم بهتره؟ قيمتاشونم اگه ميدونيد بگيد لطفا. خيلي ممنون از راهنماييتون
shengo_k
15-01-2015, 20:00
سلام دوستان من ميخوام يه سيم كارت اعتباري بخرم فقط براي استفاده از اينترنت واي فاي توي خونه (بيشتر وايبر)، يعني نه ميخوام باهاش زنگ بزنم نه اس نه اينترنت gprs، اينكه فقط يبار شارژش كنم و چند سالي برام كار كنه. البته اينطور كه سرچ كردم مثل اينكه اعتباري همراه اول اگه مرتب شارژ نشه فقط شش ماه كار ميكنه. حالا بين رايتل و ايرانسل چي؟ كدوم بهتره؟ قيمتاشونم اگه ميدونيد بگيد لطفا. خيلي ممنون از راهنماييتون
دوست عزیز در مورد سیمکارتهای ایرانسل هم اگه مدت مشخصی از آن استفاده نشود (در گوشی قرار نداشته باشد) غیر فعال میشوند اما در مورد رایتل یا تالیا اطلاعی ندارم
شما که قصد انجام کار خاصی با سیمکارت را ندارید میتونید با مراجعه به پست بانک ها سیمکارت رایگان همراه اول دانشجویی یا دانش آموزی دریافت کنید اما از نظر آنتن دهی سیمکارت ها ایرانسل خوبه البته رایتل رو با رومینگ میتونید به دیگر اپراتورها وصل کنید که هزینه شما رو افزایش میده رایتل تماس تصویری داره که در حال حاضر مسدود شده حالا کی دوباره آزاد میکنند خدا میدونه هر سه اپراتور هم اینترنت پر سرعت 3G رو پشتیبانی میکنند
Khan gholi
15-01-2015, 20:14
همراه اول باید دائم شارژ بشه که اعتبار زمانی بده
ایرانسل باید هر 90 روز فقط بهش زنگ بخوره(میس کال) یا پیامک بهش بدند کافی هست و لازم نیست شارژ بشه.پس به نظرم ایرانسل خیلی بهتره برای مصرفش شما
از لحاظ رایتل هم خبر ندارم و اینکه فکر کنم خود خط هم گرون تر باشه از ایرانسل
رايتل ٢٠ تومنه اعتبارى . من دارم، راضيم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.