مشاهده نسخه کامل
: درگیر بودن 100% هارد دیسک و کندی شدید سرعت سیستم
سلام دوستان
سیستمم خیلی کند شده. وقتی تسک منیجر رو باز کردم دیدم 100 درصد دیسک اکتیو هست و باعث میشه خیییلی سیستم کند بشه. اصلا نمیشه باش کار کرد
هارد دیسکم درایو C بیست گیگ خالی داره و بقیه درایو ها هرکدوم 4 گیگ خالی دارن
میشه بگید مشکل کجاس و چطوری حلش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
afshin b
15-01-2015, 00:15
سلام دوستان
سیستمم خیلی کند شده. وقتی تسک منیجر رو باز کردم دیدم 100 درصد دیسک اکتیو هست و باعث میشه خیییلی سیستم کند بشه. اصلا نمیشه باش کار کرد
هارد دیسکم درایو C بیست گیگ خالی داره و بقیه درایو ها هرکدوم 4 گیگ خالی دارن
میشه بگید مشکل کجاس و چطوری حلش کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بخاطر حجم پایین رم هست. سیستم مجبور میشه از هارد به عنوان کمک برای رم استفاده کنه و چون سرعت هارد دذ مقایسه با رم خیلی خیلی کمتره، سرعت سیستم به شدت کم میشه.
بخاطر حجم پایین رم هست. سیستم مجبور میشه از هارد به عنوان کمک برای رم استفاده کنه و چون سرعت هارد دذ مقایسه با رم خیلی خیلی کمتره، سرعت سیستم به شدت کم میشه.
مرسی. اتفاقا از موقعی که یکی از رم ها سوخت اینجوری شد . 2 تا رم geil 2GB PC2-8500 داشتم اما یکیشون سوخت و فقط یه 2 گیگ موند (ِِDDR2)
الان تصمیم گرفتم کلا رم سیستم رو ارتقا بدم پیشنهاد شما چیه؟ یه رم اضافه کنم ب همین رمی ک دارم یا اینکه یه مدل جدید تر بخرم ؟
میشه چند نمونه رم خوب معرفی کنید ک قیمت مناسب هم داشته باشن؟
15-01-2015, 16:45
مرسی. اتفاقا از موقعی که یکی از رم ها سوخت اینجوری شد . 2 تا رم geil 2GB PC2-8500 داشتم اما یکیشون سوخت و فقط یه 2 گیگ موند (ِِDDR2)
الان تصمیم گرفتم کلا رم سیستم رو ارتقا بدم پیشنهاد شما چیه؟ یه رم اضافه کنم ب همین رمی ک دارم یا اینکه یه مدل جدید تر بخرم ؟
میشه چند نمونه رم خوب معرفی کنید ک قیمت مناسب هم داشته باشن؟
رم ddr2 زیاد تنوع نداره. هرچی گیرتون آمد بگیرین. اگر دوال چنل کار میکنه مادربردتون، سعی کنین رم با باس و تایمینگ مشابه همینی که دارید بگیرید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.