ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درگیر بودن 100% هارد دیسک و کندی شدید سرعت سیستم

sgwgo
14-01-2015, 23:54
سلام دوستان
سیستمم خیلی کند شده. وقتی تسک منیجر رو باز کردم دیدم 100 درصد دیسک اکتیو هست و باعث میشه خیییلی سیستم کند بشه. اصلا نمیشه باش کار کرد

هارد دیسکم درایو C بیست گیگ خالی داره و بقیه درایو ها هرکدوم 4 گیگ خالی دارن

میشه بگید مشکل کجاس و چطوری حلش کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

afshin b
15-01-2015, 00:15
سلام دوستان
سیستمم خیلی کند شده. وقتی تسک منیجر رو باز کردم دیدم 100 درصد دیسک اکتیو هست و باعث میشه خیییلی سیستم کند بشه. اصلا نمیشه باش کار کرد

هارد دیسکم درایو C بیست گیگ خالی داره و بقیه درایو ها هرکدوم 4 گیگ خالی دارن

میشه بگید مشکل کجاس و چطوری حلش کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بخاطر حجم پایین رم هست. سیستم مجبور میشه از هارد به عنوان کمک برای رم استفاده کنه و چون سرعت هارد دذ مقایسه با رم خیلی خیلی کمتره، سرعت سیستم به شدت کم میشه.

sgwgo
15-01-2015, 00:49
بخاطر حجم پایین رم هست. سیستم مجبور میشه از هارد به عنوان کمک برای رم استفاده کنه و چون سرعت هارد دذ مقایسه با رم خیلی خیلی کمتره، سرعت سیستم به شدت کم میشه.

مرسی. اتفاقا از موقعی که یکی از رم ها سوخت اینجوری شد . 2 تا رم geil 2GB PC2-8500 داشتم اما یکیشون سوخت و فقط یه 2 گیگ موند (ِِDDR2)

الان تصمیم گرفتم کلا رم سیستم رو ارتقا بدم پیشنهاد شما چیه؟ یه رم اضافه کنم ب همین رمی ک دارم یا اینکه یه مدل جدید تر بخرم ؟

میشه چند نمونه رم خوب معرفی کنید ک قیمت مناسب هم داشته باشن؟

afshin b
15-01-2015, 16:45
مرسی. اتفاقا از موقعی که یکی از رم ها سوخت اینجوری شد . 2 تا رم geil 2GB PC2-8500 داشتم اما یکیشون سوخت و فقط یه 2 گیگ موند (ِِDDR2)

الان تصمیم گرفتم کلا رم سیستم رو ارتقا بدم پیشنهاد شما چیه؟ یه رم اضافه کنم ب همین رمی ک دارم یا اینکه یه مدل جدید تر بخرم ؟

میشه چند نمونه رم خوب معرفی کنید ک قیمت مناسب هم داشته باشن؟

رم ddr2 زیاد تنوع نداره. هرچی گیرتون آمد بگیرین. اگر دوال چنل کار میکنه مادربردتون، سعی کنین رم با باس و تایمینگ مشابه همینی که دارید بگیرید