ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن سیستم

poyul
14-01-2015, 21:35
درود

MB: asus M2NE
CPU : Amd athlon 3000
Power: Green 330
Ram :2GB

سیستم روشن نمیشد

با تمیز کردن قطعات روشن شد
ویندوز هم عوض کردم
این بین چندین بار ریست شد و بدون مشکل بالا اومد

بعد که کارم تموم شد و خاموشش کردم اومدم یبار دیگه تست کنم ببینم بدون مشکل روشن میشه یا نه که متأسفانه روشن نشد

تعویض پاور ، باطری مادربورد، تمیز کردن قطعات ، روشن کردن مستقیم با استفاده از اتصال دو پایه Power (امیدوارم درست گفته باشم) رو ماردبودر و روش های دیگه ای که به ذهنم میرسید رو تست کردم ولی روشن نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نکته رو اضافه کنم که LED روی مادربورد روشن میشه
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

EXTREME
14-01-2015, 23:19
درود

MB: asus M2NE
CPU : Amd athlon 3000
Power: Green 330
Ram :2GB

سیستم روشن نمیشد

با تمیز کردن قطعات روشن شد
ویندوز هم عوض کردم
این بین چندین بار ریست شد و بدون مشکل بالا اومد

بعد که کارم تموم شد و خاموشش کردم اومدم یبار دیگه تست کنم ببینم بدون مشکل روشن میشه یا نه که متأسفانه روشن نشد

تعویض پاور ، باطری مادربورد، تمیز کردن قطعات ، روشن کردن مستقیم با استفاده از اتصال دو پایه Power (امیدوارم درست گفته باشم) رو ماردبودر و روش های دیگه ای که به ذهنم میرسید رو تست کردم ولی روشن نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نکته رو اضافه کنم که LED روی مادربورد روشن میشه
اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

ببینید با در آوردن قطعاتی مثل رم و گرافیک و هارد به صورت تکی تکی .و جداگانه بازم سیستم روشن میشه یا نه
اگه روشن نشد کابل atx بالای پردازنده که از پاور اومده رو بکنید و ببینید با اینکار سیستم روشن میشه یا نه اگه روشن شد مشکل از مدار تغذیه مین است اگر نشد مشکل در جای دیگری از مین میباشد