ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آیا مودم TP-Link TD-W8980 ارزش خرید داره؟

Daniel4u
14-01-2015, 19:42
سلام
مشخصات مودم به صورت زیر است
چیزی که قبل از خرید میخوام بدونم اینه که اگر نخواهم از 2 آنتن داخلی استفاده کنم و از 3 آنتن خارجی با محدوده فرکانس 5 گیگاهرتز استفاده کنم. روی همه ی دستگاه های موبایل و ... وصل میشه ؟

آنتن داخلی طبق نظراتی که خوندم برد خوبی نداره. کسی نظری داره ؟

Daniel4u
14-01-2015, 19:47
موضوع رو یکم روشن تر کنم:
من کلا میخوام بدونم در حال حاضر میشه از 3 آنتن خارجی که فرکانس 5 گیگ دارن میشه استفاده کرد یا نه ؟
اگه هر دستگاهی نتونه بهش وصل بشه و راه حلی نداشته باشه من مجبورم به 2 آنتن داخلی وصل بشم که برد کمتری داره و اینطوری پولم را الکی اضافه دادم.

Daniel4u
15-01-2015, 22:02
کسی این مودم نداره ؟

supermax15
15-01-2015, 22:57
او 3 تا انتن روی 5ghz که همون ac میشه فک کنم باید دستگاهی ک وصل میشین پشتیبانی کنه از ac
گوشی باید مدلش 2013 به بعد باشه و از ac پشتیبانی کنه مثلا z1 مشخصاتش روی قسمت wlan رو نگا کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Daniel4u
16-01-2015, 01:29
بنظرم ارزش نداره و اگه بعضی دستگاه های قدیمی نتونن بهش وصل بشن پول اضافه بابتش دادم.
از خریدش منصرف شدم و مدل 8970 رو سفارش میدم که خیالم راحت باشه.

amirpcp30
16-01-2015, 09:20
بنظرم ارزش نداره و اگه بعضی دستگاه های قدیمی نتونن بهش وصل بشن پول اضافه بابتش دادم.
از خریدش منصرف شدم و مدل 8970 رو سفارش میدم که خیالم راحت باشه.
سلام
حالا به نظرتون 8970 چه چیزی بیشتر از 2750u دی لینک داره که 100 تومان قیمتش بیشتره؟ فقط پورت هاش 10/100/1000 هستش و البته پرازنده 500 مگاهرتزی در برابر 350 مگاهرتز ، حالا به نظرتون ارزش داره؟ چون خودمم میخواستم بگیرم بین این مدل ها موندم همینطور 2740 که نسبت به قیمتش باز بهتر از 2750 هست
با سپاس

Daniel4u
16-01-2015, 10:51
سلام
این پست از زبان خودم که همین الان دارم مصرف میکنم این مودمو میگم. پست بعدی میرم بررسی و تخصصی تر براتون میگم.

من حدودا 4 روز هست که w8970 دارم که 3 آنتن خارجی 5 دسی بل با قدرت 2.4 گیگاهرتز داره رو خریدم و واقعا هم از برد و قدرتش راضیم. طبق نظر دوستم گفت 8980 چرا نگرفتی و من هم رفتم مشخصات 8980 رو خوندم که اگه بهتر هست این مدل رو سفارش بدم و دومین مودم از این سری روبگیرم که در نهایت به دلم ننشست. تنها فرق 8980 و 8970 2 آنتن داخلی هست و سرعت انتقال داده ازطریق ولی فای از 300 به 600 ارتقا پیدا کرده و تفاوت آنچنانی نداره. از اونجایی که طبق پست اول این تاپیک ذکر کردم تصمیم نهایی این شد که دومین مودم رو هم 8970 بگیرم.

من میرم مودم منتخب شما رو بررسی و تو پست بعدی نظرمو میگم.

Daniel4u
16-01-2015, 11:01
طی بررسی من اختلافاتی که با توجه دانش خودم به صورت زیر بود:
مودم 8970 دارای 3 آنتن هست و مهمترین مورد اینکه این 3 آنتن هر 3 قابل تعویض هستند اما 2750 متاسفانه 2 آنتن غیرقابل تعویض و ارتقا داره.
از نظر کیفیتی من tp-link رو قبول دارم
از نظر زیبایی قابل مقایسه نیستند. 8970 مثل یک سنگ فضایی خالصا سیاه رو میز جلوه میکنه با طرح شکیلش واقعا زیباست.
پشتیبانی از IPv6 در مدل 8970 وجود داره اما 2750 نداره.
از پنل ادمین 8970 هرچی بگم کم گفتم. پر از قابلیت های کاربردی که من تا حالا ندیدم. استفاده از تک تک این قابلیت ها ممکنه کمتر از 1 روز وفتتون رو بگیره ( خیلی زیاده )
همچنین نیاز به آپدیت فریم ور و سی دی و ... نداره ( خیلی بی نقص ساختنش )

از نظر من این اختلاف قیمت در مقابل 3 آنتن جداشونده و زیبایی خاص و دیگر مورد بالا ارزش داره.
موفق باشید

supermax15
16-01-2015, 11:21
مبارکتون باشه و سپاس از بررسی زیباتون

شما TD-W8970B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدید ک خیلی بهتر هست در مقابل TD-W8970 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که 2 انتنداره

میتونید ی تستی بکنید تک تک انتن هارو تست کنید تا فاصله 20 متری ببینید پوشش میده یا نه

چون من ی 1 ماه پیش ی 8968 گرفتم فقط ی طرف انتن جدا کار میکنه اون انتن طرف نه تکی کار نمیکنه چن جا پرسیدم گفت تمام مودم ها اینجوریه ولی شک داشتم

اگه زحمت نیست تست کنید تا خیالم راحت نشه

amirpcp30
16-01-2015, 12:22
سلام
ممنون دوست عزیز نمیدونستم امکانات پنل هاشون با هم فرق میکنه چون امکاناتی که نوشته شده بود در سایت ها مقایسه کردم در یک حد بود چیزی اضافه ندیده بودم
چه قیمتی گرفتید؟ با گارانتی؟
راستی این مودم هایی که usb میخورن نمیشه بزنیم شبانه خودشون دانلود کنن مثل روتر های asus ؟
با سپاس

Daniel4u
16-01-2015, 22:43
مبارکتون باشه و سپاس از بررسی زیباتون

شما TD-W8970B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدید ک خیلی بهتر هست در مقابل TD-W8970 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که 2 انتنداره

میتونید ی تستی بکنید تک تک انتن هارو تست کنید تا فاصله 20 متری ببینید پوشش میده یا نه

چون من ی 1 ماه پیش ی 8968 گرفتم فقط ی طرف انتن جدا کار میکنه اون انتن طرف نه تکی کار نمیکنه چن جا پرسیدم گفت تمام مودم ها اینجوریه ولی شک داشتم

اگه زحمت نیست تست کنید تا خیالم راحت نشه

رو جعبه که نوشته بود TD-W8970 و نسخه B نیست ولی 3تا آنتن داره !
سر فرصت تست میکنم و بهتون اطلاع میدم ولی زیاد حساس نباشید. معمولا در مدل هایی که 1 آنتن کار میکنه ، اون دو و یا یک آنتن اضافی برای تقویت سیگنال هستند.
البته بازم میگم که حساس نباشید چون شما در نهایت 3 آنتن رو وصل میکنید پس لزومی نداره که نگران یک آنتن باشید.

اون یه مورد هم که کارنمیکرد در سری قبلی بعضی مودم ها بوده که مشکل سخت افزاری بوده و در چندین مارک از چند شرکت مختلف دیده شد . هر چند باز هم بنده نظرم اینه اونا تقویت کننده برد هستند.

Daniel4u
16-01-2015, 22:49
سلام
ممنون دوست عزیز نمیدونستم امکانات پنل هاشون با هم فرق میکنه چون امکاناتی که نوشته شده بود در سایت ها مقایسه کردم در یک حد بود چیزی اضافه ندیده بودم
چه قیمتی گرفتید؟ با گارانتی؟
راستی این مودم هایی که usb میخورن نمیشه بزنیم شبانه خودشون دانلود کنن مثل روتر های asus ؟
با سپاس

من چند مودم زیر دستم تست کردم
Zyxel
D-Link
Aztech مودم قبلی من
Asuse
TP-Link سری قدیم و سری جدید که این جدیدیه مودم فعلی منه

Zyxel - Dlink - Asuse - tpLinkقدیم همگی یک پنل خیلی ساده و مسخره ای داشتن و اصلا خوشم نیومد
زیباترین پنلی که تو عمرم دیدم و هنوز تا بجال مشابه ندیدم پنل Aztech بود. واقعا زیبا و کاربرپسند ساختنتش.
tpLink جدید هم از طرح قبلی خود پیروی کرده اما با کمی بهینه سازی و بهتر و کاربرپسند تر شده نسبت به طرح های قبلی خود اما از لحاظ امکانات واقعا رو دست نداره.
من هر روز به بخش های جدید روبرو میشم که با خودم میگم پس این چند روز اینا رو چرا ندیدم ؟!!!

اونایی که تو کار روتر هستن و یا از تمام قابلیت ای یک مودم میخوان استفاده کنن باید امکانات پنل رو ببینن تا بفهمن من چی میگم.

amirpcp30
17-01-2015, 11:23
سلام
ممنون دوست عزیز
tp-link های مدل پایین تر از این مدل مثال میزنم 8968 با این مدل 8970 از نظر امکانات پنل هم چیزی اضافه دارد؟
با سپاس

Daniel4u
17-01-2015, 22:10
سلام
ممنون دوست عزیز
tp-link های مدل پایین تر از این مدل مثال میزنم 8968 با این مدل 8970 از نظر امکانات پنل هم چیزی اضافه دارد؟
با سپاس
سلام
تست نکردم و نظر نا درست نمیتونم بدم
اما تو سایتش برید و اگه نسخه هاشون یکی هست و یا بروشور رو دانلود کنید تا عکس پنل ها رو ببینید.

amirpcp30
27-01-2015, 23:45
سلام دوستان
چه مودم هایی در رنج قیمتی 8970 هستش؟ حالا ی مقدار بیشتر کمتر مهم نیست - usb نداشته باشه مهم نیست چون 8970 usb 2 هستش که حیفه هارد رو به این متصل کنیم به همین دلیل usb به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای در این رنج هستند - 10/100/1000 بودن + آنتن های قابل تعویض برام مهمه
انتخابم 8970 هستش اما از اونجایی که usb هاش به دلیل usb2 بودن به کارم نمیاد میخواستم بپرسم چه مودم های دیگه ای هست
با سپاس

hooss128
03-05-2015, 13:53
Daniel4u ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان یه سوال در مورد مودم هایی که داشتین دارم مخصوصا 8970 که به تازگی گرفتین
می خواستم بدونم توی تنظیمات مودم بهتون نشون میده که خط رو روی چه سرعتی بستن ؟ مثلا مودم زایکس نشون میده که قشنگ خط adsl رو روی چه سرعتی بسته

afshin b
03-05-2015, 14:12
Daniel4u ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان یه سوال در مورد مودم هایی که داشتین دارم مخصوصا 8970 که به تازگی گرفتین
می خواستم بدونم توی تنظیمات مودم بهتون نشون میده که خط رو روی چه سرعتی بستن ؟ مثلا مودم زایکس نشون میده که قشنگ خط adsl رو روی چه سرعتی بسته
تمام مودم ها این رو نشون میدن، حتی مودم ۳۰ هزار تومنی!
معمولا با Downstream یا data rate مشخص میشه

armin_punisher6
03-05-2015, 14:29
چرا هیچکس از لینکسیس حرفی نمیزنه؟

hooss128
03-05-2015, 14:37
تمام مودم ها این رو نشون میدن، حتی مودم ۳۰ هزار تومنی!
معمولا با Downstream یا data rate مشخص میشه

بله جواب شما رو قبول دارم اما یکی از دوستام مودم asus گرفته که این مورد رو نشون نمیده!!! و می خواستم در مورد این مودم مطمئن بشم
کسایی که این مدل (8970) رو دارن لطف بکنن و اطلاع بدن ممنون میشم

afshin b
03-05-2015, 16:38
بله جواب شما رو قبول دارم اما یکی از دوستام مودم asus گرفته که این مورد رو نشون نمیده!!! و می خواستم در مورد این مودم مطمئن بشم
کسایی که این مدل (8970) رو دارن لطف بکنن و اطلاع بدن ممنون میشم
دوستتون نتونستن پیداش کنن. امکان نداره مودمی باشه که نشون نده. اگر برای خرید فقط منتظر همین مورد هستید، صبر نکنید و بخرید. من بهتون قول میدم نشون میده!

hooss128
04-05-2015, 13:44
یه سوال کلی کلا چه برند مودمی رو بخرم که کیفیت و طول عمر کاری بالایی داشته باشه ؟ tp-link یا dlink یا asus
کدوم برند بهتره و چه مدلیش رو بگیرم ؟
(برای فضای بزرگ می خوام)

Mr_100_dolari
04-05-2015, 15:06
یه سوال کلی کلا چه برند مودمی رو بخرم که کیفیت و طول عمر کاری بالایی داشته باشه ؟ tp-link یا dlink یا asus
کدوم برند بهتره و چه مدلیش رو بگیرم ؟
(برای فضای بزرگ می خوام)

به ترتیب Asus

tp link

D link

چقدر میخواهید هزینه کنید قیمت هاش با توجه به مورد استفاده شما متفاوته ...

مثلا :

تومان Asus DSL-N55U 600

تومان Asus DSL-N12U 180

hooss128
04-05-2015, 17:15
برد و سرعت مودم برام خیلی مهم هست اما نمی خوام پول بی خودی بابت فقط اسم برند بدم می خوام کیفیت هم داشته باشه ، مثلا مدل 8980 tp-link سه عدد آنتن خارجی 5dBi با فرکانس 5و 2 عدد آنتن داخلی 3.5dBi با فرکانس 2.4 داشت که عملا بدلیل اینکه تنها دیوایس های خیلی جدید می تونن به این فرکانس وصل بشن و همچنین مصرف باطری بالا به همین مقدار هم بالاتر میره و دستگاه های قدیمی باید به 2.4ghz وصل بشن که عملا با خرید مودم 8970 که سه عدد آنتن 5dBi با فرکانس 2.4 که داره که فکر می کنم خرید بهتری باشه چون معمولا آنتن های داخلی زیاد خوب عمل نمی کنن
حالا یه نظر کلی می خواستم بدونم چی بگیرم که بعدا از خردش پشیمون نشم و بردش خوب باشه

hooss128
05-05-2015, 20:18
لطفا یه نفر من رو راهنمایی بکنه برای خرید مودم ، بین گزینه های زیادی گیر کردم
مثل مدل های archer tp-link و 8980 یا 8970 یا asus که مدل های زیادی داره
کلا کدوم مودم رو بگیرم که برد خوب و کیفیت و سرعت خوبی داشته باشه

hooss128
11-05-2015, 11:45
کسی نیست راهنمایی بکنه ؟ تا 400 هزینه میکنم
بهترین گزینه و اقتصادی ترین رو پیشنهاد بدین که الکی پولم رو دور نریزم

arashlolos
23-05-2015, 19:46
دوستان من یه مودم آشنای اول تو دفتر کارم کنار منزل دارم
میخوام برد اینترنتشو خیلی زیاد کنم. که از منزل هم بتونم امواج داشته باشم
1)یه مودم قوی بگیرم که تا 30 متر با موانع زیاد رو پوشش بده
2)دستگاهی که در یک نقطه مرتفع بزارم و امواج مودم خودمو بگیره و مجدد قوی کنه و پخش کنه(شنیده بودم تی پی لینک از اینا داره)
3)مجبور باشم مودم رو یه نقطه مرتفع بزارم که هم دفتر و هم منزل رو پوشش بده(که اونطوری باید از مودم کابل لن و سیم تلفن بکشم به سمت دفتر)