ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع سر و صدای داخل ماکسیما

joe_satriani
13-01-2015, 20:22
با سلام خدمت دوستان
من یک ماکسیما مدل 85 دارم اما داخل اتاقش وقتی از دست انداز و یا خاکی میری تقریبا سر و صدای زیادی هست.
مثلا از داخل صندوق عقب صدا میاد، از روی داشبرد و جلوی ماشین صدا میاد. سر و صدا تقریبا زیاد هست.
کجا باید ببرم تا سر و صداهای اضافه را بگیره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. :n40:

kasra2002
14-01-2015, 14:53
با سلام خدمت دوستان
من یک ماکسیما مدل 85 دارم اما داخل اتاقش وقتی از دست انداز و یا خاکی میری تقریبا سر و صدای زیادی هست.
مثلا از داخل صندوق عقب صدا میاد، از روی داشبرد و جلوی ماشین صدا میاد. سر و صدا تقریبا زیاد هست.
کجا باید ببرم تا سر و صداهای اضافه را بگیره؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. :n40:
اینکه کجا ببرید رو نمی دونم ولی خودتون می تونید شروع کنید به چک کردن از صندوق عقب و جک و زاپاس شروع کنید فنر درب صندوق و پوشش ها رو چک کنید و اروم ضربه بزنید شاید پیدا کردید و می تونید از نمید یا اسپانج سفت و خوب استفاده کنید تا صدا گیری بشه
قطعات اکسل عقب سالم باشه اگزوز شل نباشه
تا برسید به تو دری ها و جلو رو هم از وسایلی که در جعبه داشبورد دارید تا پیچ های قابل دسترسی رو چک کنید شاید بهتر بشه
تنظیم با و لاستیک خوب هم خیلی تاثیر در انتقال این لرزش ها و صدا داره

joe_satriani
14-01-2015, 18:55
با سلام
ممنون دوست عزیز
صداهای قطعات پلاستیکی داخل ماشین مثه داشبرد و کنسول و ... رو چطوری میشه رفع کرد؟

kasra2002
16-01-2015, 13:10
با سلام
ممنون دوست عزیز
صداهای قطعات پلاستیکی داخل ماشین مثه داشبرد و کنسول و ... رو چطوری میشه رفع کرد؟
این صدا ها یا از شل شدن پیچ ها و بست ها هستند و یا شکستگی که می تونید به ترتیب تا می تونید به پیچ ها رسده و سفت کنید و اون جاهایی رو که شل شده با اسپانچ یا نمد صدا گیری کنید دقت و حوصله فقط لازم داره