ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی سیستم جدید و راهنمایی در مورد نصب دو ssd و یک HDD

N O V A L I S
13-01-2015, 11:31
با سلام.

من در حال اسمبل سیستم جدیدم هستم، البته هنوز ssd به دستم نرسیده ولی تا به جوابم برسم اونم می رسه..

سوال اصلی من اینه که اگر قصد داشته باشم 2 عدد ssd و یه hdd رو سیستم ببندم آیا همه اینها رو در ابتدا باید نصب کنم وبعد اقدام به راه اندازی سیستم و بعدش نصب ویندوز کنم یا خیر...

چیزی که باعث شد این سوال برام پیش بیاد اینه که اولا اولین باره قصد دارم از ssd استفاده کنم و دوم این که کلا تا به حال کیسی رو که بیش از یک درایو روش نصبه رو راه ننداختم...

و اینکه مطلبی رو در یک فروم انگلیسی خوندم که گفته بود بهتره ابتدا فقط یه ssd رو نصب کرد و بعد از راه اندازی سیستم، ویندوز رو روی اون نصب و در ادامه سایر درایو ها رو روی کیس بست.

سوالاتی هم در مورد کانکتور نصب درایو ها دارم (ساتا و ساتا اکسپرس) که در دنباله می پرسم.

با تشکر...

MOSTAFA_ABBASI
13-01-2015, 11:45
سلام دوست خوبم.
اول باید همه ابزار های ذخیره سازی به طور کامل نصب بشن و بعدش شما می تونید ویندوز رو روی اون نصب کنید.
البته می تونید اول اس اس دی رو نصب کنید و بعدش هارد رو قرار بدید فقط برای آرشیو
در مورد کانکتور هم در خدمتم.

N O V A L I S
14-01-2015, 23:12
مرسی دوست عزیز ... در مورد کانکتورا مزاحمت میشه چند روز دیگه...

MOSTAFA_ABBASI
14-01-2015, 23:24
خواهش می کنم در خدمتم.

afshin b
14-01-2015, 23:46
بنظر من اول فقط درایوی که روش قراره ویندوز نصب بشه رو وصل کنین. بقیه درایوها بعد از نصب و راه اندازی ویندوز.
یه سوال: چرا دو تا SSD تهیه میکنین؟

N O V A L I S
15-01-2015, 01:00
ممنون دوست عزیز..

چون یکیش برای ویندوزه که می دونین... و دومیش برای پروژه ها و asset های نرم افزارای سه بعدی ای هست که می خوام استفاده کنم. این فایل ها همیشه نیاز هست که لود بشن و کندی هاردهای قدیمی تو کندی برنامه تاثیر خیلی زیادی دارن.

N O V A L I S
22-01-2015, 15:26
مادربرد من دو تا کانکتور ساتا اکسپرس داره ... می خوام بدونم با صرف داشتن کابلی از این نوع می تونم از این دو کانکتور برای اتصال دو درایو ssd ای که تهیه کردم و استفاده از 40 درصد سرعت بیشتر نسبت به کانکتور ساتا 3 استفاده کنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]