مشاهده نسخه کامل
: سنگ کلیه و سنگ شکنی
سلام، امروز بعد سونوگرافی فهمیدم یک سنگ 7mm دارم و دکتر هم گفت قطر حالب 7mm هست و سنگ شما هم 7mm هست و این باید سنگ شکن بشه تا بیاد توی حالب و دفع بشه،
حالا میخواستم ببینم اینجا کسی سنگ شکنی کرده ؟ در چه حد خورد میشه سنگ ها و یک موقع هومنجا راه نمیوفته توی حالب و درد بگیره ؟
به یکی از آشنایان مورفین زدند قبل سنگ شکنی، به همه میزنن ؟
و کسی هم پیشنهاد داره برای درد دفع سنگ ؟ چیکار کنیم چون 2 3 مورد دیدم داد میزدند شیشه های خونه میلرزید از درد :n19:
دکتر شیاف داده اما واقعا با شیاف میشه درد دفع رو اوکی کرد ؟
سنگ شکنی خیلی راحت هست و دردی هم نداره بیهوشی هم نداره فقط موقع سنگ شکنی یه سرم بهتون وصل میکنند که هوشیاریتون کم میشه برای این که دردی احساس نکنید
سنک 7م هم چیزی نیست به راحتی شکسته و دفع میشه سنگهای بزرگتر از این 13 م دفع میشه به راحتی شما اصلا نگران نباش بهتره زودتر برین سنگ شکنی رو انجام بدین ولی اگه تو نوبتین تا اون موقع اگه درد یا چیزی داشتین طبق توصیه پزشک میتونید از شیاف و حتی آمپول ترامادول استفاده کنید البته با تجویز پزشک
سلام، امروز بعد سونوگرافی فهمیدم یک سنگ 7mm دارم و دکتر هم گفت قطر حالب 7mm هست و سنگ شما هم 7mm هست و این باید سنگ شکن بشه تا بیاد توی حالب و دفع بشه،
حالا میخواستم ببینم اینجا کسی سنگ شکنی کرده ؟ در چه حد خورد میشه سنگ ها و یک موقع هومنجا راه نمیوفته توی حالب و درد بگیره ؟
به یکی از آشنایان مورفین زدند قبل سنگ شکنی، به همه میزنن ؟
و کسی هم پیشنهاد داره برای درد دفع سنگ ؟ چیکار کنیم چون 2 3 مورد دیدم داد میزدند شیشه های خونه میلرزید از درد :n19:
دکتر شیاف داده اما واقعا با شیاف میشه درد دفع رو اوکی کرد ؟
شنگ شکنی یا ESWL روش غیر تهاجمی و خوب برای درمان سنگ کلیه هست به طوری که سنگ هایی با اندازه 2 سانت رو هم میتونه درمان کنه
و برای سنگ حالب یا سنگ کلیه بکار میره
بعد از خرد کردن سنگ ، چون سنگ ها حرکت میکنند ایجاد درد میکنه که البته مسکن یا داروهای آرامش بخش حین کار به شما داده میشه
معمولا برای بیماران با سنگ کلیه بع علت اینکه درد زیادی تحمل میکندد شیاف تجویز میشه تا بیمار بتونه خودش در منزل اون رو مصرف کنه ( چون شیاف جذب راحت و سریع داره و در حین حملات درد ممکنه بیمار نتونه داروی خوراکی مصرف کنه)
از مسکن های تزریقی هم میشه استفاده کرد که داروی کترولاک keteroloc یکی از انتخاب های همیشگی برای برای دردهای سنگ کلیه هست و عوارض اون مثل سایر داروهای دسته NSAID ها هست (مثل بروفن....ناپروکسن.....مفنامیک اسید.....دیکلوفناک و .....)
در مورد داروهایی که حین سنگ شکنی به شما داده میشه نگران نباشید چون این مخدرها با دوز درمانی که داده میشه باعث وابستگی نمیشه
تشکر بچه ها، فردا وقت دادن برای سنگ شکنی دعا کنید کامل پودر بشه، قبل اینکه بفهمم سنگ دارم 2 بار منو گرفت دردش در حدی بود که یکی بهم دست میزد دادم میرف روی هوا اصلا دوست ندارم دیگه این درد برگرده.
یک کپسول داده دکتر بهم به اسم Omnic 0,4 نوشته بود انقباض عضلات رو کاهش میده، فردا هم گفتن ناشتا بیا برای سنگ شکنی، امشب این کپسول رو بخورم؟
موفق باشین
این دارو تامسولوسین هست که باعث ریلکس شدن عضلات پروستات میشه و عبور سنگ رو بهتر میکنه
معمولا صبح قبل صبحانه یا شب قبل خواب مصرف میشه
الان از سنگ شکنی اومدم، 3 دقیقه آخر شدت دستگاه رو زیاد کرد گفتم درد دارم تروخدا به سرمم مسکن بزن ، گفت دیگه نمیزنم حال تهوه میگیری گفت تحمل کن الان تموم میشه.
مسکنش هم دقیقا 4 دقیقه روی من اثر داشت.
حالا اومدم خونه محل سنگ خیلی درد میکنه، یعنی سنگ هنوز حرکت نکرده ؟ چون درد جا به جا نمیشه یا پایین تر نیومده دقیقا محل سنگ توی کلیه الان درد میکنه.
بهش گفتم الان سنگ تیکه تیکه یا پودر شده ؟ گفت معلوم نمیشه. خوب از کجا باید بفهمم پس این سنگه چی شد امروز ؟ دوباره باید برم سونوگرافی ؟
الان از سنگ شکنی اومدم، 3 دقیقه آخر شدت دستگاه رو زیاد کرد گفتم درد دارم تروخدا به سرمم مسکن بزن ، گفت دیگه نمیزنم حال تهوه میگیری گفت تحمل کن الان تموم میشه.
حالا اومدم خونه محل سنگ خیلی درد میکنه، یعنی سنگ هنوز حرکت نکرده ؟ چون درد جا به جا نمیشه یا پایین تر نیومده دقیقا محل سنگ توی کلیه الان درد میکنه.
بهش گفتم الان سنگ تیکه تیکه یا پودر شده ؟ گفت معلوم نمیشه. خوب از کجا باید بفهمم پس این سنگه چی شد امروز ؟ دوباره باید برم سونوگرافی ؟
امیدوارم بهتر بشین
این درد میتونه بخاطر همون سنگ شکنی و جابجا شدن سنگ باشه و واقعا نمیشه گفت سنگ جابجا شده و دقیقا کجاهست البته وجود درد در نواحی مختلف میتونه تا حدی کمک کنه.مثلا درد در کشاله ران....درد در بیضه و ....
برای مشاهده محل سنگ هم حتما باید با سونوگرافییا سی تی اسکن یا گرافیخاص انجام بشه که هر زمانی که پزشکتون گفته مجدد بهش مراجعه کنید.
در مورد درد هم فعلا از شیافی که تجویزشده استفاده کنید و اگر شدت زیادی داره میتونین با مراجعه به درمانگاه مسکن تزریقی دریافت کنید
اینا رو باید پزشکتون بگه ولی معمولا میگن مایعات زیاد بخور تا یک هفته یا ده روز بعد باید دوباره برید سونوگرافی که مشخص بشه کملا دفع شده یا نه بستگی به جنس سنگ هم داره رسوبی باشه که راحت پودر میشه و وقتی ادرار میکنید بدون درد خارج میشه ولی اگه جنس محکم تری داشته باشه ممکنه موقع ادرار کردن درد داشته باشه فکر کنم نهایت تا سه روز آینده موقع ادرار متوجه دفع سنگ بشید
سلام من تو این یه مورد متخصصم 20 ساله سنگ کلیه دارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.