ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست چند برنامه برای گوشی نوکیا c2-01

amir hamzeh
12-01-2015, 16:24
میخواستم سوال کنم ایا این سری گوشی نوکیا c2-01 میشه برنامه بلک لیست و یا برنامه ایی برای تنظیمات تماس و اس ام اس نصب کرد؟ (رد تماس مزاحم)

ایا میشه برنامه پیام گیر صوتی براش استفاده کرد؟

shengo_k
13-01-2015, 09:38
میخواستم سوال کنم ایا این سری گوشی نوکیا c2-01 میشه برنامه بلک لیست و یا برنامه ایی برای تنظیمات تماس و اس ام اس نصب کرد؟ (رد تماس مزاحم)

ایا میشه برنامه پیام گیر صوتی براش استفاده کرد؟

متاسفانه منشی تلفنی برای گوشی شما(سیستم عامل جاوا) موجود نیست

لینک دانلود لیست سیاه
دانلود Blacklist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رمز عبور فایل : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نرم افزار های تاپیک زیر نیز روی گوشی شما تصب میشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

...موفق باشید...

amir hamzeh
13-01-2015, 10:17
ممنون از راهنمایی شما من در گوگل سرچ کردم برای جاوا یک سری منشی تلفنی میاره اینها قابل نصب نیستن روی این نوع گوشی؟

shengo_k
13-01-2015, 11:38
ممنون از راهنمایی شما من در گوگل سرچ کردم برای جاوا یک سری منشی تلفنی میاره اینها قابل نصب نیستن روی این نوع گوشی؟
همه چیز ارزش امتحان کردن رو داره اما من که گشتم برای سیمبیان بود و تو انجمن های دیگه هم گفته بودن که نیست اگه فایلی که دانلود کردید با فرمت jar یا jad باشه رو گوشیتون نصب میشه و جاواست

amir hamzeh
13-01-2015, 14:46
همه چیز ارزش امتحان کردن رو داره اما من که گشتم برای سیمبیان بود و تو انجمن های دیگه هم گفته بودن که نیست اگه فایلی که دانلود کردید با فرمت jar یا jad باشه رو گوشیتون نصب میشه و جاواست

اینجا یه تعداد برنامه برای جاوا هست و منشی تلفنی الان کدومش به کار من میخوره؟

shengo_k
13-01-2015, 15:05

اینجا یه تعداد برنامه برای جاوا هست و منشی تلفنی الان کدومش به کار من میخوره؟
داداش این سایت نرم افزارهاش برای ویندوزه برای زبان برنامه نوسیس جاوا و ... قابل نصب بر روی گوشی نیستن شما از همون لینکی که بهتون دادام دانلود کنید