ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این خطاها به چه معناست؟

rrrsajad
12-01-2015, 13:53
من با این برنامه هاردمو تست کردم دوتا خطا پیدا کرد میشه بگید این خطاها چیه و چطور رفع میشن.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
13-01-2015, 07:42
سلام .

1. در مورد Interface CRC Error در پست 8536# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) توضیحاتي دادم و پیشنهاد میکنم مطالعه و راهكارهاي گفته شده را اجرا كنيد .

2. در مورد Interface CRC Error تقريباً مشابه همان CRC Error هست با اين تفاوت كه اين Error مربوط به شناسايي و اصلاح Parity errors اتفاق افتاده در مسير بين مديا (پلاتر) و حافظه هست (منظور از حافظه قسمت Cache هارد ديسك هست) نه بين هارد ديسك و سيستمتان . بعبارت دقيقتر طبق عكس زير زمانيكه بلاك ديتا از روي مديا (پلاتر) خوانده ميشود يك Parity Bit هم جنريت ، محاسبه و همراه با آن به حافظه ارسال ميشود . زمانی که بلاک دریافت یا خوانده میشود هارد ديسك محاسبه را تکرار می‌کند و در صورت مغایرت با کد محاسبه شده قبلی ، مشخص ميشود که این بلاک دارای خطا هست و در این حالت ممکن است عملی را جهت اصلاح خطا از جمله خواندن مجدد آن یا درخواست ارسال مجدد بلاک انجام دهد .

اگر عملكرد و كارايي هارد ديسك بطور محسوس كاهش پيدا كرده در صورتيكه گارانتي دارد پيشنهاد ميكنم به گارانتي بفرستيد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]