مشاهده نسخه کامل
: عینک های مخصوص کامپیوتر
سلام دوستان
در این تاپیک میخواستم نظر شما را در مورد عینک های مخصوص کامپیوتر بدونم
کار این عینک ها جلوگیری از اشعه های مضر کامپیوتر و هر نوع مانیتور دیگه هست که از خشکی ، قرمزی و خستگی چشم ها و بیماری CVS جلوگیری میکنه کسانی که از کامپیوتر ، موبایل و یا تبلت استفاده میکنند مثل خود من به این عینک زیاد نیاز دارند.
البته در حال حاضر در ایران دو نسخه آنتی رفلکس چینی و نسخه حرفه ای آمریکایی موجود میباشد.
قیمت نسخه های چینی بین 15 تا 20 هزار تومان هست
قیمت نسخه های آمریکایی 139 هزار تومان میباشد
حقیقت من از هر دو نسخه استفاده کردم نسخه چینی تنها یک کار را انجام میده آنهم رفلکس نور هست و معمولا بعد از 2 تا 3 ماه اثر آن از بین میره به نظر من برای چشم های من که اصلا مؤثر نبود
من خودم 2 سال هست که از نسخه آمریکایی استفاده میکنم و واقعا بدون این عینک نمیتونم پشت کامپیوتر بشینم بسیار موثر است و واقعا تا 80 درصد جلوی خستگی، خشکی و قرمزی چشم را میگیره
دو مدل آمریکایی در ایران هست
یکی مدل شرکت NoScope (نواسکوپ)
یکی هم مدل شرکت Gunnar (گانر)
مدل گانر را فروشگاه چاره یه مدت می آورد نزدیک به 400 هزار تومان قیمت داشت
مدل نواسکوپ را فروشگاه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در حال حاضر میاره که 139 هزار تومان قیمتش هست من از نو اسکوپ استفاده میکنم
طبق نظر سنجی و بررسی ها تفاوت خاصی در لنزهای استفاده شده بین این دو شرکت نیست دلیل اینکه قیمت ها فرق میکنه در نوع بسته بندی و کیفیت ساخت دسته هست ولی لنزها دقیقا از یک تکنولوژی به نام iAMP استفاده میکنند. که لنزها از همه مهمتر هست.
میخواستم بدون اگر شخص دیگری از دوستان در حال استفاده از این نوع عینک ها هست نظر خودش را در اینجا بنویسه
با تشکر
مدل gunner با کیفیت تر و مفید تر هست... البته من خودم مدل no scope رو دارم... از نظر من تا 40 درصد تاثیر داره تو کاهش اثرات cvs ... البته وضع چشمای من خیلی داغونه... برای اونایی که نمی خواند به cvs دچار بشند توصیه می کنم حتما استفاده کنند.
دوستان دقت کنند که بیش از دو ساعت مداوم با کامپیوتر کار نکنند...به هیچ وجه هم در تاریکی با کامپیوتر و گوشی کار نکنید که نتیجه اش حساسیت شدید به نور خواهد بود...
خیلی گرونه 139 تومن. من رفتم چشم پزشک بعد بهش گفتم چشمام خسته میشه یه عینک مخصوص کامپیوتر با عدسی آمریکایی نوشت واسم رفتم بازار جمهوری زیر پل حافظ پاساژ سعید یه فریم خوشگل انتخاب کردم بعد نسخه رو دادم برام ساختن.
مثل این آماده نیستش با دستگاه و تراش عدسی آکبند رو سوار فریم کردن با کیفیت فوق العاده. الان 2 ساله روزی 4 ساعت تا 8 ساعت پشت کامپیوترم.اصلا انگا رنه انگار.
قیمتشم80 تومن شد 50 تومن فریمش طبی سبک تیتانیوم نشکن و عدسیشم I&G فقط عدسیش واسه من کلی دم و دستگاه داشت کیف و مایه تمیز کننده و دستمال فقط برای شرکت عدسیش بود و فریم هم قاب ارجینال و دستمال جدا داشت.
ضد خشم هست عدسی و 12 ماه گارانتی هم داد اگر اثرش از بین رفت یه نو میده. فریم هم 6 ماه گارانتی تعویض در صورت شکستن کارت گارانتی داد با تاریخ و مهر فروشگاه.
عدسیشم به گشته خودش چند لایه محافظ داره غیر از آنتی رفلکس.
خوبیش اینه که مثل اون فروشگاه فقط یه مدل نیست بین هزاران مدل میتونی انتخاب کنید.
من به نظرم برید یه دکتر 10 تومن ویزیت بدید بعد برید بازار یه مدل که دلتون می خواد انتخاب کنید بهتره.
حتی اگر مثلا بخوای پول فریم ندی میتونی یه عینک افتابی اگر داری ببری برات عدسی رو روش سوارکنن.
من شماره عینک 2 دور بین این جایی که گفتید برم بگم میتونم با همین مشخصات عینک بگیرم ؟!
همین دقیقا بگم : " عینک مخصوص کامپیوتر با عدسی آمریکایی "
متب دکتری که رفتید کجا بود ادرس اسم اونم اگر میشه بزارید ؟
من شماره عینک 2 دور بین این جایی که گفتید برم بگم میتونم با همین مشخصات عینک بگیرم ؟!
همین دقیقا بگم : " عینک مخصوص کامپیوتر با عدسی آمریکایی "
متب دکتری که رفتید کجا بود ادرس اسم اونم اگر میشه بزارید ؟
هر مطب چشم پزشکی میتونی بری.اولین چشم پزشکی که نزدیک خونتونه برو بگو عینک کامپیوتر بنویسید خود دکتر اصلا درسشو خونده میدونه چه لنزی بده که اصلا فشار روی چشم برداشته بشه.بعد به من گفت تازه اشعه مانیتور یه طرف تو زمستون برف خیلی اشعه بدی داره و تو تابستون هم نو رخورشید گفت این 3 تا اشعه چشم رو داغون میکنن. یه عدسی نوشت مخصوص کامپیوتر چون من بیشتر پشت کامپیوترم.7 تا لایه داره غیز از اون ضد اشعه خورشید و .. هم هست.
بعد یه چیزی اگر بیمه داری میتونی مجانی بگیری!.تامین اجتماعی تا 70 تومن فکرکنم پول میده برای عینک بیمه های دیگه هم بیشتر میدن اینو خود فروشنده میگفت. من بیمه نداشتم شانسم! بابامون بیممون نکرده :n35:
یه نفر از بانک مسکن بیمه بانک مسکن داشت از کارکنانش بود تا 200 هزار تومن عینک خرید با بیمه بانکش من مونده بودم!
من رفتم بازار خریدم جمهور ی ا ونجا مغازه زیاده ولی همه عینک فروشا برات میسازن فقط فرقش اینه عینکسازا 2 روز طول میکشه ولی تو بازار همون دقیقه میدن.یارو عینک و عدسی رو برد پیش عینکساز تو یه کارگاه بعد 10 دقیقه آورد زدم رو صورتم.
راستی تو بازار یه دستگاه داشتن عینک معمولی رو تبدیل به ضد اشعه میکردن یعنی شما اگر عینکی هستی عینک خودت رو میدی بعد یارو میزاره تو یه دستگاه خلائ توش مثل فضا بعد یه چیزی میتابه به عدسیهات بعد یه لایه ضد اشعه مانیتور روش سوار میشه..هزینشو نپرسیدم. اصلا تو بازار یک چیزهایی داره باید بری ببینی.
یه مغازه هم بود رنگ میکرد مثلا یه ژورنال داشت از رنگ آبی کمرنگ مثلا تا مشکی پر رنگ عدسی رو رنگ میکرد. یک چیزایی داشت.حالا یه سر برو وقت کردی سمت بازار جمهوری
اگر حال نداری دکتر بری اونجا فکر کنم خودشون دستگاه چشم پزشکی دارن یه اتاق کوچیک پشت مغازه یارو بود نوشته بود شماره چشم .همونجا شماره چشمتو در میاره برات عینک رو میسازه .
مغازه های تو پاساژ شماره چشم ندارشتن فقط مغازه های بر خیابون نوشته بود تعیین نمره چشم با کامپویتر . یه مغازه هم بود حاضریشو داشت با شماره 0 میداد 68 تومن . من نخریدم مدلش باحا لنبود از این مهندیسهای نازک دیدی؟ از اون عینکا بود.
من یه فریم تپل انتخاب کردم ولی خیلی سبک با عدسی فوق العاده سبک و شفاف
یه تریپ می خواستم از این ری بن خنگیها بخرم دیدی ؟ تو دانشگاه دخترا میزنن؟ گفتم ضایس بابا پشت کامپیوتر با ریبن خنگی بشینم:n09:
اول میخواستنم از این مدل بخرم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا 1 میلیارد تا مدل عینک دارن رفتم یه چیز دیگه انتخاب کردم
bijandarbari
11-01-2015, 19:27
سلام
این عینک های مخصوص کامپیوتر ضد UV هستن؟؟
یا اینکه ویژگی دیگه ای هم دارن.
اگه اینطور باشه که عدسی uv 400 خنثی رو همه ی عینگ فروشی ها دارن.
چو من با عینک طبی هیچ مشکل چشمی با کامپیوتر ندارم.
خیلی گرونه 139 تومن. من رفتم چشم پزشک بعد بهش گفتم چشمام خسته میشه یه عینک مخصوص کامپیوتر با عدسی آمریکایی نوشت واسم رفتم بازار جمهوری زیر پل حافظ پاساژ سعید یه فریم خوشگل انتخاب کردم بعد نسخه رو دادم برام ساختن.
مثل این آماده نیستش با دستگاه و تراش عدسی آکبند رو سوار فریم کردن با کیفیت فوق العاده. الان 2 ساله روزی 4 ساعت تا 8 ساعت پشت کامپیوترم.اصلا انگا رنه انگار.
قیمتشم80 تومن شد 50 تومن فریمش طبی سبک تیتانیوم نشکن و عدسیشم I&G فقط عدسیش واسه من کلی دم و دستگاه داشت کیف و مایه تمیز کننده و دستمال فقط برای شرکت عدسیش بود و فریم هم قاب ارجینال و دستمال جدا داشت.
ضد خشم هست عدسی و 12 ماه گارانتی هم داد اگر اثرش از بین رفت یه نو میده. فریم هم 6 ماه گارانتی تعویض در صورت شکستن کارت گارانتی داد با تاریخ و مهر فروشگاه.
عدسیشم به گشته خودش چند لایه محافظ داره غیر از آنتی رفلکس.
خوبیش اینه که مثل اون فروشگاه فقط یه مدل نیست بین هزاران مدل میتونی انتخاب کنید.
من به نظرم برید یه دکتر 10 تومن ویزیت بدید بعد برید بازار یه مدل که دلتون می خواد انتخاب کنید بهتره.
دوست عزیز اون عدسی های I&G انتی رفلکس هست .... عدسی های GUNNER لایه iAMP داره که امواج مضر مانیتور رو حذف می کنه... من خودم I&G رو سه سال پیش خریده بودم...فایده ندارهبرای من... برای کسایی که می خواند پیش گیری کنند خوبه...برای درمان نه
عدسی های آنتی رفلکس را من هم امتحان کردم از چشم پزشک گرفتم واقعا تاثیری که این عینک NoScope داره قابل مقایسه نیست NoScope از شدت اشعه های صفحه به شدت کم میکنه
دوست عزیز اون عدسی های I&G انتی رفلکس هست .... عدسی های GUNNER لایه iAMP داره که امواج مضر مانیتور رو حذف می کنه... من خودم I&G رو سه سال پیش خریده بودم...فایده ندارهبرای من... برای کسایی که می خواند پیش گیری کنند خوبه...برای درمان نه
اون عدسی چیز جدیده ساخت آمریکاست سر ماه که حقوقمو گرفتم حتما 1 دونه میخرم فکر کنم آخرین تکنولوژی آمریکاست از رنگشم که دیدم مشخصه زرد تو بازار همچین عدسی من ندیدم.
از همین سایت رفتم دیدم الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
که آدرسشو گذاشتن واقعا عدسیش باید خیلی محافظ باشه.
آخه آمریکا لعنتی هر سال یه تکنولوژی جدید اختراع میکنه . مانیتور جدید صفحه نمایش خمیده نمیدونم هر سال یه چیز جدید اینم از آخرین دست آورداشه.
ولی واقعا برای اون چشم پزشک متاسفم که این عدسی رو نمیشناخت و باعث شد من یه عینک با عدسی قدیمی بخرم. به قول یکی از کاربرا پزشکای ما سوادشون نم کشیده!
سز ماه حتما یه دونه از همین 137 تومنی میخرم فکر کنم دلیل گرونیشم همین عدسی فوق العادش باشه.
مشکلی که هست اینکه این عینک های Noscope با شماره نیست ؟! وقتی شماره عینک 2 بزنی اینا همش مجبورم برم تو شیشه مانیتور !!!!
باز GUNNER یادم بود با شماره عینک میداد
من از برادرم فوق لیسانس IT هست و از عینک Gunnar استفاده میکنه موقعی که میره سره کار تو اداره میزنه ازش پرسیدم میگه یکم بزرگنمایی داره ولی با شماره خاصی ارائه نمیده خودم هم که از NoScope استفاده میکنم یکم بزرگنمایی داره ولی شماره خاصی نداره
می تونید عینک no scope رو سفارش بدی بعد بدی به عینک ساز تا برات از روی عدسی هاش یه کاور بسازی...کاور عینک به این صورت هست که قاب جلویی عینک بدون دسته هست که وسط عینک یه گیزه کوچیک داره که روی عینک اصلی سوار میشه... مثل تصویر زیر:
hamid_diablo
12-01-2015, 17:36
دوستانی که خشکی چشم دارن هم میتونن از این عینک استفاده کنند؟
صد در صدر این عینک مخصوص جلوگی از خشکی و خستگی چشم هست من یادمه قبل از اینکه از NoScope بزنم همیشه خشکی چشم داشتم و چشمام میسوخت و سوزش داشت بعد از استفاده 2 هفته بعد تقریبا 70 تا 80 درصد مشکلاتم حل شد
ArashMiniStar
21-01-2015, 17:32
الان اینو بخریم از نظر شماره چشم اینا مشکلی پیدا نمیکنیم؟
یه سری به سایتشون که زدم تو قسمت سوالات متداول نوشته
7 - من از عینک طبی استفاده میکنم چطور میتوانم از این عینک به طور همزمان استفاده کنم؟
جواب : همانطور که در گالری عکسهای موجود در سایت میبینید یکی از کاربران دقیقا بر روی عینک طبی خود عینک NoScope را بدون هیچ گونه مزاحمت گذاشته. گودی فریم آن طوری طراحی شده که این قابلیت را نیز دارد.
عکس:
ArashMiniStar
22-01-2015, 15:12
یه سری به سایتشون که زدم تو قسمت سوالات متداول نوشته
7 - من از عینک طبی استفاده میکنم چطور میتوانم از این عینک به طور همزمان استفاده کنم؟
جواب : همانطور که در گالری عکسهای موجود در سایت میبینید یکی از کاربران دقیقا بر روی عینک طبی خود عینک NoScope را بدون هیچ گونه مزاحمت گذاشته. گودی فریم آن طوری طراحی شده که این قابلیت را نیز دارد.
عکس:
من عینک طبی ندارم چشمم سالمه سوالم این بود که در حالت عادی این عینکو بزنم کوچیک بزرگ نزدیک دور نمیبینم؟!
یکم بزرگنمایی داره ولی اونقدری نیست که چشم رو اذیت کنه و فقط باعث بهبود کیفیت تصاویر میشه
اقا شرمنده تاپیک رو نبش قبر میکنم :n02:
یه سوال داشتم چشمم یکی 5 یکی 4 هست نمرش , نور مانیتور جدیدا اذیتم میکنه دقیقا از وقتی که مانیتور full hd گرفتم گیری کردیما :n02: حالا به نظرتون noscope بگیرم یا برم پیش دکترم بگم عینک مخصوص برام بنویسه؟ :n13:
در کل اصلا این نوع عینکا اثری داره ؟
اقا شرمنده تاپیک رو نبش قبر میکنم :n02:
یه سوال داشتم چشمم یکی 5 یکی 4 هست نمرش , نور مانیتور جدیدا اذیتم میکنه دقیقا از وقتی که مانیتور full hd گرفتم گیری کردیما :n02: حالا به نظرتون noscope بگیرم یا برم پیش دکترم بگم عینک مخصوص برام بنویسه؟ :n13:
در کل اصلا این نوع عینکا اثری داره ؟
سلام این عینک ها تاثیر خیلی زیادی روی چشم من داشت واقعا از خشکی و خستگی چشمام تا 80 درصد جلوگیری کرد اما برای چشم های شما پیشنهاد میدم که حتما یه سر به دکتر بزنی البته تا اونجا که من میدونم عینک های مخصوص کامپیتر تو ایران که دکترا تجویز میکنن همون آنتی رفلکس معمولی هست که خیلی تاثیری روی چشم نداره ولی خوب حتما یه سر به دکتر بزن شاید قطره ای چیز دیگه ای برات بنویسه
دکترای چشم پزشک ما متاسفانه سوادشون زیر خط فقر هست :n02: به قوله شما انتی رفلکس رو همه چی میدونن حتی زحمت تحقیق رو هم به خودشون نمیدن 13 ساله عینک طبی میزنم و تایید میکنم 90% دکترای چشم پزشکمون سواد درست ندارن برا همین اینجا سوال کردم از خوده شرکتش پرسیدم گفت درخشندگی ازار دهنده نور خورشید برف و مانیتور رو میگیره احتماله خیلی زیاد همینو میگیرم فقط نمیدونم از کجا :n02::n09: برم جمهوری؟ یه عینک ساز اشنا سراغ دارم به اون بگم برام جورش کنه؟ شرکت وارد کننده که بوشهر هست پک 50تایی فقط میده.
چند ماه پیش به صورت تکی هم میفروخت من اون موقع ازش خریدم خیلی تو گوگل گشتم فروشگاه دیگه ای پیدا نکردم که بفروشه اونا فقط مدل شرکت نو اسکوپ میارن قبلا فروشگاه چاره هم مدل گانر میورد که دیگه نمیاره قیمتش خیلی بالاست کسی نمیخره حداقل 400 هزار تومنه ولی نواسکوپ بهترین مدلش اگر گیرت بیاد نهایتا 170 تومن باشه من همین مدل رو 139 تومن خریدم
coolboy654
13-06-2015, 19:19
منم طالب نواسکوپ ام
دیگه تکی نمیفروشه اون سایت
کسی جایی رو میشناسه؟
من هم برا داداشم میخواستم یکی بخرم اما هر چی گشتم هیچ سایت دیگه ای نبود فقط iver.ir هست که میفروشه باهاشون صحبت که کردم گفتن شاید به زودی دوباره تک فروشی بیارن گفتن هر چند وقت یکبار سایتشون رو چک کنید
ali_phd71
14-06-2015, 13:16
دوستان من هم از کامپیوتر زیاد استفاده میکنم اینجو ر عینکا چطورن؟
مارک دیگه ای نیست؟
کیفیتشون چطوره مطمئنید اصله؟
ارزون ت گیر نمیاد؟ سایته هم که فعلا تکی نمی فروشه...
اینم بگم من عینکی نیستم و چشمام مشکلی نداره
با تشکر
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
حقیقیتش من الان چند ماهی هست از عینک NoScope استفاده میکنم از همین سایت iver.ir خریدم خدا رو شکر راض ام و واقعا تاثیر خیلی خوبی روی چشمام داشته بدون عینک چشمام اذیت میشه قبلنا فروشگاه چاره هم محصولات شرکت گانر (Gunnar) رو میاورد که خیلی گرون بود قیمتشون نزدیک به 400 هزار تومان بود اما نواسکوپ 139 هزار تومن قیمت داشت اگر چشمات موقع استفاده از کامپیوتر و یا لپتاپ یا موبایل دچار قرمزی و خشکی و سوزش نمیشه نیازی نداری. اما اگر اذیت میشی با این عینکها حداقل 80 درصد از تاثیرات منفی روی چشمات کم میشه
coolboy654
17-06-2015, 15:38
يه چهارتا عکس بذار, با و بدون عينک از مانيتور
opticman
12-09-2015, 11:05
سلام
عینکهای مخصوص کامپیوتری که دوستان فرمودن امریکایی هست، کدوم شون تاییدیه FDA امریکا رو داره؟
هیچ کدوم (من سایتهاشون رو زیر و رو کردم ولی نشان یا صحبتی از تاییدیه FDA ندیدم)
حتما می دونید که در امریکا مواد غذایی ، دارویی و درمانی حتما باید تاییدیه FDA رو داشته باشن وگرنه نشان دهنده ی اینه که اون محصول استانداردهای لازم پزشکی رو نداره.
اگر این تاییدیه رو می داشتن با خیال راحت می شد خرید ولی بدون تاییدیه خرید خیلی توصیه نمی شه.
من شخصا این عینکها رو نه تایید می کنم نه رد ، شاید خستگی چشمی و سوزش چشم رو کاهش بدن ولی آیا واقعا می تونن از صدمات ناشی از کار مداوم با نمایشگرهای دیجیتال جلوگیری کنن؟
این عینکها چون عدسی زرد دارند باعث میشه کنتراست تصویر افزایش پیدا کنه و با بزرگنمایی جزیی ایی که دارند (نمره ی مثبت جزیی) دیدن جزییات تصویر را تا حدودی راحت تر می کنن در نتیجه عضلات مژگانی فعالیت شون یمقدار کمتر شده و خستگی چشمی دیرتر سراغ فرد میاد .
شما به راحتی می تونید به عینکساز سفارش یه عدسی زرد رو بدید با قیمت پایین تر اونم با نمره چشم خودتون و فریمی که می پسندید.
پس این نوع عینکها فقط خستگی چشمی رو کاهش میده و به احتمال زیاد نمی تونه جلوی تشعشعات مضر نمایشگر رو بگیره.
نمایشگرهای LED عموما دوسری طول موج مضر برای بدن و چشم ساطع می کنند اول UVB & UVA که به نور ماورا بنفش معروفند ( اسم شون رو زیاد شنیدیم) و دوم طیفی از Blue Light (که اسم این یکی کمتر شنیده شده و همون نور آبی هست البته در یک گستره از طول موج خاص).
نور ماورا بنفش مورد بحث طول موجش از ۲۸۰ نانومتر تا ۴۰۰ نانومتر هست و در معرض طولانی مدت این طول موج بودن در چشم می تونه باعث تحریک ناخنک ، کاتاراکت (آب مروارید) زودتر از موعد و بعضی از بیماری های شبکیه بشه ، عدسی ها Anti Reflective (آنتی رفلکس) جلوی ورود این طیف نور رو به چشم می گیرن، اینها همون عدسی هایی هست که اکثر اپتومتریستها و افتالمولوژیستها به بیمار توصیه می کنن و با توجه به کیفیت شون شروع قیمتها اگه اشتباه نکنم از ۴۰-۵۰ هزار تومنه ( هر عدسی آنتی رفلکسی نمی تونه این طول موجها رو بگیره و حتما باید کیفیت مناسب داشته باشه).
و اما نور آبی مورد بحث که طول موجش بین ۴۱۵ نانومتر تا ۴۵۵ نانومتر هست و جدا از اینکه باعث اختلال در خواب میشه روی شبکیه چشم اثر خیلی بدی داره و در سنین بالا احتمال ابتلا به بیماری AMD (نوعی بیماری شبکیه ست که دید فرد بشدت کاهش پیدا می کنه ومتاسفانه درمان خاصی هم نداره) رو افزایش میده، برای جلوگیری از ورود این نور به چشم باید از عدسی های Blue Light Blocker استفاده کرد . متاسفانه این نوع عدسی ها چون قیمتهاشون خیلی بالاست و شروع قیمتها از ۵۰۰-۶۰۰ هزار تومن هست شاید به دلیل همین قیمت بالاست که خیلی از همکارا همچین عدسی ایی رو به هر بیماری پیشنهاد نمیدن. ضمنا خاطرتون باشه که این نوع عدسی علاوه بر بلاک کردن نور آبی، آنتی رفلکس هم هست و نور ماورا بنفش رو رو هم بلاک می کنه.
واقعیت اینه که خستگی چشمی کار با کامپیوتر در برابر خطرات این تشعشعات قابل اغماضه .
فکر می کنم الان دقیقا متوجه منظور من شدین، عینکی که تاییدیه FDA رو نداره به احتمال زیاد نمی تونه جلوی این تشعشات رو بگیره و فقط خستگی چشمی رو کاهش میده.
تست طول موج عدسی هم با یکسری دستگاه های دیجیتال هست و اکثر (به جرات می گم بیش از 95%) این دستگاه هایی که تو عینک فروشی ها برای تست عینکهای آفتابی یا عدسی های آنتی رفلکس بکار می رن غیر استاندارد و غیرقابل اعتماد هست.
پیشنهاد من به شما اینه:
اگر می تونید از عدسیهای Blue Light Blocker استفاده کنید ولی اگه نتونستین یک عدسی آنتی رفلکس با کیفیت بالا استفاده کنید.
قانون ۲۰-۲۰-۲۰ ( هر ۲۰ دقیقه کار با کامپیوتر ، ۲۰ ثانیه ، فاصله ی بیشتر از ۲۰ فوت = ۶ متر رو نگاه کنید ) رو رعایت کنید.
تا حد امکان تعداد پلک زدن تون رو بصورت ارادی بالا ببرید تا تبدیل به عادت بشه و هر وقت پشت سیستم می نشینید غیر ارادی پلک بزنید.
و فاصله چشم تون تا مانیتور بهتره کمتر از ۵۰-۶۰ سانتی متر نباشه و چشمهای شما تقریبا در راستای بالاترین قسمت مانیتور باشه.
ضمنا مطمئنا خیلی از همکارا این مطالب رو میدونن چون در اکثر سمینارها این اطلاعات و خیلی از اطلاعات بروزتر دنیا مطرح میشه ولی اینی که چرا بیمار رو درست راهنمایی نمی کنن دلایل مختلفی داره که شاید خودتون بعضی هاش رو بدونید.
opticman
13-09-2015, 09:52
سلام مجدد
اجازه بدین توضیحاتم رو تکمیل کنم
دوستانی که امکان استفاده از عدسی های بلو بلاکر رو ندارند توصیه می کنم علاوه بر استفاده از عدسی های آنتی رفلکس با کیفیت بالا برنامه های زیر رو برای کاهش مقدار نور آبی روی کامپیوتر/ لپ تاپ و یا موبل / تبلت شون نصب کنند:
f.lux برای کامپیوتر : از داخل تنظیمات دمای رنگ رو (شکل خورشید) روی ۳۵۰۰ تا ۳۹۰۰ درجه کلوین بذارید.
Bluelight Filter برای گوشی و تبلت: بهتره رنگ قرمز یا مشکی رو انتخاب کنید و خروجی نور بین ۴۰ تا ۵۰ درصد باشه
در هر دو برنامه رنگ نمایشگر از حالت عادی خارج میشه تا شدت نور آبی کاهش پیدا کنه، چند روز اول یمقدار ناخوشایند هست ولی بسرعت بهش عادت می کنید.
من نمی گم این برنامه ها صد در صد نور مضر آبی رو حذف می کنه بلکه فقط مقدارش رو کاهش میده، ضمنا این برنامه ها برای جلوگیری از اختلالات خواب ناشی از نور آبی طراحی شدن که خوشبختانه میشه برای کاهش مقدار نور آبی هم ازشون استفاده کرد .
و همین طور این تنظیمات در هیچ مقاله یا رفرنسی وجود نداره و من با توجه به اطلاعاتی که از طول موج رنگها ، دمای کلوین آنها و خنثی کننده ی رنگ ها داشتم انجام دادم و احتمالش هست که درصدی خطا داشته باشه. (اگه در انجمن یه فرد آشنا به رنگ و نور داشتیم که با هم همکاری می کردیم مطمئنا درصد خطا پایین تر می اومد)
"نبش قبر":n02:
آخرش یکی عدسی های بلولایت رو آورد تو ایران
shahabbasic
28-01-2017, 02:03
سلام
عینکهای مخصوص کامپیوتری که دوستان فرمودن امریکایی هست، کدوم شون تاییدیه FDA امریکا رو داره؟
هیچ کدوم (من سایتهاشون رو زیر و رو کردم ولی نشان یا صحبتی از تاییدیه FDA ندیدم)
حتما می دونید که در امریکا مواد غذایی ، دارویی و درمانی حتما باید تاییدیه FDA رو داشته باشن وگرنه نشان دهنده ی اینه که اون محصول استانداردهای لازم پزشکی رو نداره.
اگر این تاییدیه رو می داشتن با خیال راحت می شد خرید ولی بدون تاییدیه خرید خیلی توصیه نمی شه.
من شخصا این عینکها رو نه تایید می کنم نه رد ، شاید خستگی چشمی و سوزش چشم رو کاهش بدن ولی آیا واقعا می تونن از صدمات ناشی از کار مداوم با نمایشگرهای دیجیتال جلوگیری کنن؟
این عینکها چون عدسی زرد دارند باعث میشه کنتراست تصویر افزایش پیدا کنه و با بزرگنمایی جزیی ایی که دارند (نمره ی مثبت جزیی) دیدن جزییات تصویر را تا حدودی راحت تر می کنن در نتیجه عضلات مژگانی فعالیت شون یمقدار کمتر شده و خستگی چشمی دیرتر سراغ فرد میاد .
شما به راحتی می تونید به عینکساز سفارش یه عدسی زرد رو بدید با قیمت پایین تر اونم با نمره چشم خودتون و فریمی که می پسندید.
پس این نوع عینکها فقط خستگی چشمی رو کاهش میده و به احتمال زیاد نمی تونه جلوی تشعشعات مضر نمایشگر رو بگیره.
آفرین. چقدر راحت عینکی رو که نتیجه سالیان تحقیق بوده تخریب کردی! چقدر جالب پس چون عدسیش زرد هست این همه تاثیر مثبت داره آره؟ میگم چطوره یه تلق زرد رنگ بزنیم روی مانیتور دیگه noscope چیه؟
به شخصه عینک noscope رو بردم پیش چشم پزشک و کاملا تاییدش کرد و گفت با این عینک عملا تشعشات مضر مانیتور حذف و کاملا اثرش برای چشم مثبته
خواهش میکنم دوستان به همین راحتی که چون یکم بزرگنمایی داره و رنگش زرده این عینک ها رو به بازی نگیرن
اینا از 16 لایه تشکیل شدن
کاری که عینک آنتی رفلکس انجام میده به هیچ عنوان قابل قیاس با noscope نیست بعد شما میگی noscope بذارید کنار برین آنتی رفلکس معمولی بخرین
عملا به سمت نابودی چشماشون هدایت کردی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.