ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ادامه یادگیری c#

general geranger
10-01-2015, 16:25
سلام دوستان . بالاخره c# رو به عنوان زبان اولم شروع کردم چون هدف اصلیم unity ست. حالا که دارم ادامه میدم (تازه شروع کردما:n31:) به مباحث جدیدی میرسم مثل enum ها و استفاده از کلاس ها و ساختار ها و این چیزها . برای تمرین و یادگیری ( چون حفظی نیست باید با تمرین یاد گرفت) از کتاب practises of c++ نوشته ی غلامرضی رحیمی استفاده می کنم. (چون خوب توضیحات خوبی داره و برای من که خیییلی تازه کارم خوبه) اما الان که جلو رفتم دیگه مثال و تمرینای خاصی پیدا نمیکنم و خیلی چیزا برام نامفهوم میمونن. مثلا یه زمانی مقداردهی آرایه ها رو نمیفهمیدم تا اینکه مثال حل کردم الان برام یه چیز بدیهی شده. ولی دیگه برای برنامه نویسی شی گرا و بقیه مساعل توش چیزی نیست. جزوم هم یه فایل pdf ه ( مبانی c# تالیف و ترجمه یونس ابراهیمی ). کتابی برای تمرینات c# با توضیح و مرحله به مرحله سراغ ندارین؟ یا شاید سایتی چیزی که 0 تا 100 توضیح بدن. مثلا من الان هنوز نمیدونم فایده dlegate ها چیه :n27: نمیدونم منظورمو متوجه میشین یا نه به یه آشفتگی رسیدم:n02: همونجوری که موقع شروع کردن نمیدونستم چه جوری الانم نمیدونم چه جوری ادامه بدم تا بعدا بتونم کاربردی استفاده کنم از c#

گییجم گییج

عــــلی
10-01-2015, 17:44
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام.
متاسفانه در جامعه ی ما یادگیری زبان برنامه نویسی طوری جا افتاده که مردم گمان میکنند کتاب جغرافیاست:n02:.یه زمانی ما توی دانشگاه با استادا کل کل میکردیم اقا اینا چیه درس میدید؟ دنیا داره به یه سمت دیگه میره ما دانشجو ها کجا داریم میریم؟ من از دانشگاه اومدم بیرون و کسایی هم که موندن و خوندن شدن مهندس بیکار.

دوست خوبم.تشکر از سوالت.
خوندن زبان برنامه نویسی مثل این میمونه که مثل راپونزل 18 سال بیرون نرفته باشی بعدش یه کتاب بهت بدن بگن که برای رفت و امد راحت باید از تاکسی و ماشین استفاده کنی...مشکل اینجاست که طرف حساب ما اصلاً بیرون نرفته چطور میخواد متوجه بشه که ماشین چیه و به چه دردی میخوره و اصلاً رفت امد کردن یعنی چی؟
برای یادگیری مفاهیم برنامه نویسی باید و حتماً باید با مثال پیش برید و بدون انجام مثال خوندن برنامه نویسی شما رو به جایی نمیرسونه.. من خودم اون موقع که میخواستم سی شارپ رو یاد بگیرم یه کتاب 900 صفحه ای سی شارپ داشتم و تا 100 صفحه اش رو همینطوری خوندم بقیه اش رو انداختم کنار رفتم همینطوری بقیه رو خودم یاد گرفتم(حالا شما اینکار رو نکن:n02:).
یادمه اوایل که برنامه نویسی رو یاد گرفته بودم شرط ها رو به ما یاد دادن و به حلقه ها نرسیده بودیم من مجبور بودم برای گردش یه حلقه 100 تایی 100 خط کد بنویسم و یه برنامه ی ساده رو با هزاران خط کد کپی پیس طراحی کردم بعداً متوجه شدم چیزی به عنوان حلقه ها وجود داره کلاً توی کما و دپرس بودم و غمباد گرفته بودم:n28:.

delegate ها هم مثل همین قضایا هستند و باید برید توی کار و برنامه نویسی تا یاد بگیرید چیکار میکنه ولی من یه توضیحی در حد خودم که مطالعه کمی داشتم به شما ارائه میکنم محضی بشه استفاده اش کرد:n02: باقی توضیحات تکنیکی و خارجیش باشه برای بقیه ی دوستان...

فرض کنید چند خط کدی رو دارید اجرا میکنید و نیاز دارید قسمتی از کد بعد از اجرای یک عملیات خاص دیگر در یک جای دیگر از نرم افزار اجرا بشن.
مثلاً شما نیاز دارید که وقتی کاربر روی دکمه ی خروج کلیک کرد یک تابع اجرا بشه.یا وقتی پنجره سایزش تغییر کرد یه تابع دیگری اجرا بشه.یا مثال دیگه ای مثلاً اگر یک فایل دانلودش تموم شد یک رویداد اجرا بشه اینجا شما از delegate ها استفاده میکنید.واینها به شما این امکان رو میدن که یک رویداد فراخونی بشه و کدهای درون اون رویداد اجرا بشن.

Msba
10-01-2015, 19:28
حرف های علــــی آقا درست است. من هم مشابه چنین چیزی ام، زمانی که C# رو شروع کردم PDF هاشمیان رو می خوندم که حدود 900 صفحه است. 125 صفحه خوندم و بعد گذاشتم کنار (حالا چون دو نفر این کار رو کردن دلیل نمیشه شما هم انجام بدی! :n36: شما راه صحیح رو برو) بعد دیگه همش مثال و بعدش هم پروژه و ......... البته من مثل علــــی آقا حرفه ای نیستم ولی تقریبا می توانم گلیمم رو از آب بکشم بیرون.(شاید اون 800 صفحه باقیمانده را می خواندم آلان علـــــی آقایی بودم:n02:) دیگر هر چی مطالعه داشتیم حین کار بود. این یعنی چه؟ آن یعنی چه؟ سوال تو همین انجمن ها و.........

1- مثال حل کنید.
2- مثال حل کنید
3- برای خود کار و پروژه تعریف کنید.
4- اطلاعات روز و نکات روزمره ای درباره ی کد نویسی در اینترنت مطالعه کنید که update شوید.

برای تکمیل توضیحات دوستم علـــی آقا، برای کسب اطلاعات فنی و جزیی در صورت تمایل می توانید در مورد delegate، این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را نیز ببینید.

موفق باشید.