PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : جدا شدن پایه ی هارد اکسترنال ، لطفن راهنمایی کنید

kaivanika
09-01-2015, 22:15
سلام دوستان یه هارد اکسترنال مارک apacer دارم که از دستم افتاده و الان پایه ای که سیم usb رو به سیستم میرسونه از بُرد جدا شده
منم هارد رو از محافظش در اوردم

الان ميخوام بدونم راهی هست که این هارد درست بشه ؟
اون پایه های جدا شده رو میشه لحیم کاری کرد ؟

یا قطعه ای چیزی نیس که وصل کنم به هارد و فایل ها رو تخلیه کنم ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
10-01-2015, 10:48
سلام .

اگر قابل لحيم كردن نيست ، يكي از دو راه را انتخاب كنيد تا بتوانيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .

1. يك باكس اكسترنال ديگه بخريد و پس جدا ماژول SATA to USB ، هارد ديسك را روي باكس جديد نصب كنيد .
2. ماژول SATA to USB را جدا كنيد و روي PC به يكي از پورتهاي SATA مادربرد متصل كنيد ، براي برق هم از پاور سيم بگيريد (تا حالا تجربه نصب داشتيد ؟) .

نكته :

1. در عكس دوم بايد برچسب Apacer - Warranty void if remove بكنيد تا بتونيد ماژول SATA to USB را جدا كنيد .
2. اگر ضربه در اين حد بوده كه پورت USB شكسته ، بعيد نيست كه خود هارد ديسك هم صدمه ديده !

kaivanika
10-01-2015, 12:05
سلام .

اگر قابل لحيم كردن نيست ، يكي از دو راه را انتخاب كنيد تا بتوانيد به اطلاعات دسترسي داشته باشيد .

1. يك باكس اكسترنال ديگه بخريد و پس جدا ماژول SATA to USB ، هارد ديسك را روي باكس جديد نصب كنيد .
2. ماژول SATA to USB را جدا كنيد و روي PC به يكي از پورتهاي SATA مادربرد متصل كنيد ، براي برق هم از پاور سيم بگيريد (تا حالا تجربه نصب داشتيد ؟) .

نكته :

1. در عكس دوم بايد برچسب Apacer - Warranty void if remove بكنيد تا بتونيد ماژول SATA to USB را جدا كنيد .
2. اگر ضربه در اين حد بوده كه پورت USB شكسته ، بعيد نيست كه خود هارد ديسك هم صدمه ديده !

سلام و ممنون
ضربه شدید نبود فقظ چون پورت بهش وصل بود این اتفاق افتاد

اول بگم تجربه ی زیادی ندارم
واسه راه حل اول باکس رو از کجا میشه خریداری کرد ؟

واسه راه حل دوم فکر کنم راحتتر باشه واسم فقط یکم شفاف تر میشه توضیح بدید ؟
من الان به سیستم خانگی دسترسی ندارم فقط لب تاب دارم

ata.royalfalcon
10-01-2015, 13:15
سلام و ممنون
ضربه شديد نبود فقظ چون پورت بهش وصل بود اين اتفاق افتاد

اول بگم تجربه ي زيادي ندارم
واسه راه حل اول باکس رو از کجا ميشه خريداري کرد ؟

واسه راه حل دوم فکر کنم راحتتر باشه واسم فقط يکم شفاف تر ميشه توضيح بديد ؟
من الان به سيستم خانگي دسترسي ندارم فقط لب تاب دارم

اگر PC نداريد پس همان باكس تبديل به اكسترنال مخصوص هارد ديسكهاي 2.5 اينچي را بخريد . اگر هارد ديسك همچنان سالم باشد ميتوانيد بعنوان هارد اكسترنال هم استفاده كنيد . اين باكس را ميتونيد در مغازه هايي كه لوازم كامپيوتري ميفروشن پيدا كنيد (چيز كميابي هم نيست و فراوان) . فقط دقت كنيد كه اين هارد ديسك SATA هست پس باكسي كه ميخريد بايد از اين اينترفيس پشتيباني كند .

سعي كنيد باكسهاي USB 3 را بخريد كه سرعتش بهتر باشه .

kaivanika
10-01-2015, 15:27
اقا ممنون ميشم يه نمونه از هارد رو نشونم بدی
بعد سخت نیس وصل کردنش ؟
ینی لازمه که من باکس رو هم باز کنم تا هارد رو بزارم تو باکس یا تبدیلی چیزی داره ؟:n16:

ata.royalfalcon
10-01-2015, 18:16
اقا ممنون ميشم يه نمونه از هارد رو نشونم بدی
بعد سخت نیس وصل کردنش ؟
ینی لازمه که من باکس رو هم باز کنم تا هارد رو بزارم تو باکس یا تبدیلی چیزی داره ؟:n16:

عکس از باکس هارد دیسک 2.5 اینچی :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

باکس را باز میکنید ، هارد دیسک را داخل آن نصب میکنید و سپس باکس را میبندید (پیچ داره و با پیچگوشتی باز و میبندید) . خیلی ساده هست دوست عزیز .