ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید کارت گرافیک حدود 2 تومن

virus2009
09-01-2015, 20:05
سلام دوستان

می خواستم یک کارت گرافیک بگیرم با بودجه حدود 2 تومن ( بالا - پایین هم شد مشکلی نیست )
یک چیزی می خوام که تا دو سه سال دیگه نیاز به تعویضش نباشه
استفادش هم واسه بازی و رندر های سه بعدی ...
Geforce باشه و ترجیحا Asus

سیستم :

CPU : Core i7 4790k
MB : ASUS MAXIMUS Hero VII
POWER : Enermax 780 RevolutionXt Gold

یک توضیح هم بابت مدل ها و ترتیبشون بدید ممنون میشم مثلا یک مدل هست GTX 690 قیمتش از 980 بیشتره

با تشکر

Xx Hossein xX
09-01-2015, 20:47
فکر میکنم بهترین انتخاب 970 هستش، چون نسبت به قیمتش واقعا عملکرد خوبی داره، 980 حدودا 20% بهتر از 970 هستش ولی قیمتش نزدیک 1 میلیون بیشتره.
یکی از بهترین مدل های 970 مدل Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 4G هستش که فکر کنم نزدیک 1700 قیمت داره، البته یکم کمیابه ولی یکم صبر کنید میشه پیداش کرد.
مدل ها به ترتیب اعداد زیاد میشه و مدل های بالاتر قدرت بیشتری داره 690 به این دلیل گرونه که دوتا پردازنده ی گرافیکی روی بردش هست، مثل اینه که دوتا کارت گرافیک رو SLI کنید.
970 بگیرید راحت تا دوسال در بهترین حالت نیازتون رو برطرف میکنه بنظرم

virus2009
09-01-2015, 22:18
یک سری مقایسه بین این دو انجام دادم فرقشون خیلی زیاد نیست، تو بازی ها اختلافشون 5 - 10 فریمه تو رندر فیلم و انیمیش هم 4 - 5 ثانیه
ظاهرا 2 تا 970 SLI قیمتش یکم از 980 بیشتره.

این مدل هم خوبه ؟ :

Asus Strix GTX 970 OC DCII 4GB

چون مادربوردم Asus ـه می خوام یکم با هم از نظر شکل ظاهر و نرم افزاری مچ باشن

afshin b
09-01-2015, 22:27
با سلام
از نظر ظاهری رو نمیدونم ولی از نظر نرم افزاری چیزی به نام مچ اینجا وجود نداره. مدل گیگابایتی که دوستمون معرفی کردن کارت خیلی خوبیه و اگه پیدا کردید حتما همین مدل رو بگیرین. هم خنک تره و هم قوی تر، پتانسیل اورکلاک بالاتری هم داره.

Xx Hossein xX
09-01-2015, 23:06
یک سری مقایسه بین این دو انجام دادم فرقشون خیلی زیاد نیست، تو بازی ها اختلافشون 5 - 10 فریمه تو رندر فیلم و انیمیش هم 4 - 5 ثانیه
ظاهرا 2 تا 970 SLI قیمتش یکم از 980 بیشتره.

این مدل هم خوبه ؟ :

Asus Strix GTX 970 OC DCII 4GB

چون مادربوردم Asus ـه می خوام یکم با هم از نظر شکل ظاهر و نرم افزاری مچ باشن

این مدل اسوس هم خوبه نویز خیلی کمی داره، و از نظر سخت افزاری اختلاف خیلی کمی باهم دارن.
G1 خنکتره و بنظر من ظاهر بهتری هم داره.
در مورد 980 بله معمولا به کسانی که میخوان 980 بخرن پیشنهاد میشه با یکم افزایش بودجه دوتا 970 بگیرن و SLI کنن، نتیجه ی بسیار بهتری میگیرید.

ریویو مدل گیگابایت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

zoroasterormazd
10-01-2015, 21:27
سلام خبر اومده که در سه ماهه اول سال 2015 انویدیا مدل 8 گیگی این کارت هارو وارد می کنه ایا با این وجود مدل های 4 گیگی ارزش خرید دارند؟ اصلا بین 4 گیگ و 8 گیگ از لحاظ کارایی چقدر فرقشون میشه؟

Xx Hossein xX
11-01-2015, 00:35
سلام خبر اومده که در سه ماهه اول سال 2015 انویدیا مدل 8 گیگی این کارت هارو وارد می کنه ایا با این وجود مدل های 4 گیگی ارزش خرید دارند؟ اصلا بین 4 گیگ و 8 گیگ از لحاظ کارایی چقدر فرقشون میشه؟

این اخبار تایید نشدن ولی خوب چیز بعیدی نیست، همین الان هم کارت گرافیک های ۸ و ۱۲ گیگی موجود هستن ولی قیمت‌های بسیار بالایی دارن. در حال حاضر برای بازی ها ۴ گیگ حافظه ی VRAM کارت گرافیک زیاد هم هست و خیلی از بازیا با دو گیگ حافظه هم به خوبی اجرا میشن. قدرت کارت گرافیک به جز حافظه به چنتا عامل دیگه که مهمتر هم هستن بستگی داره.
بنظر من بله ارزش خرید دارن، چون شما اگه صبر کنی کارت گرافیک ۸ گیگ بیاد میتونی چند ماه بیشتر صبر کنی و کارت مدل بالاتر بخری.
تقریبا هرسال مدل های کاملا جدید معرفی میشه. کلا قطعات سخت افزاری PC خیلی زود از مد میوفته و افت قیمت پیدا میکنن دقیقا مثل بازار گوشی های موبایل میمونن.

kaveh-gh
11-01-2015, 13:44
کارت Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition OC 4GB به قیمت 1،530 هم گزینه خیلی خوبیه. نسبت به قیمتش ارزش خرید بالایی داره و از لحاظ عملکرد هم چیزی از گیگا و ایسوس کم نداره.
در مورد کارت‌های با Vram بالاتر از 4گیگ، باید بدونید که این کارت‌ها برای استفاده همزمان از چند صفحه نمایش با رزولوشن‌های بالاتر از 1080 و یا کارهای سنگین رندرینگ کاربرد دارن.
برای یک سیستم گیمینگ معمولی هیچ وقت به بیش از 3-4 گیگ Vram نیاز پیدا نخواهید کرد. حتی در رزولوشن 4K

virus2009
11-01-2015, 16:08
دوستان نظرتون در مورد این مقایسه چیه ؟ :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ارزش داره دنبال zotac gtx 970 amp extreme edition بگردم ؟

Xx Hossein xX
11-01-2015, 17:50
کارت AMP Omega خیلی خوش قیمته و عملکر مناسبی داره، مدل extreme بیشتر روی ظاهرش کار شده و یکم خنکتره. سه تا فن داره و ال ای دی و بدنه فیبر کربن داره. قیمتش رو نمیدونم ولی حتما بیشتره. از لحاظ عملکرد هم این دوتا تقریبا فرقی با هم ندارن.
این مقایسه لینوس رو ببینید جالبه:

ZOTAC GTX 970 AMP! Extreme & Omega Video Card Rev…: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my HTC One using Tapatalk

kaveh-gh
12-01-2015, 13:32
دوستان نظرتون در مورد این مقایسه چیه ؟ :

ارزش داره دنبال zotac gtx 970 amp extreme edition بگردم ؟

کارت‌های غیر رفرنس که به صورت پیش‌فرض اورکلاک شدن و خنک‌کننده‌های قوی دارن، اختلاف عملکردشون به صورت کلی کمتر از 2-3 درصده. یعنی گرونترین مدل GTX 970 با ارزون‌ترین مدلش تفاوت زیادی از نظر عملکرد ندارن. چیزی که مهمه کیفیت ساخت، خنک کننده و گارانتی محصوله. کارت Gigabyte GTX 970 G1 Gaming OC WF 3X 4GB (به قیمت 1،730) با خنک کننده Windforce 3X با توان 600وات بهترین نسخه GTX 970 هستش اما قیمت نسبتاً بالایی داره و خیلی سخت تو بازار پیدا میشه.
به نظر من Zotac GTX 970 AMP! Omega Edition OC 4GB به قیمت 1،530 انتخاب مقرون به صرفه تریه. کیفیت بالایی داره و گارانتیش هم معتبره. نسخه Extream edition این کارت حدود 200 گرونتره و هم قیمت G1 Gaming گیگا هستش. اگه تصمیم گرفتید بیشتر هزینه کنید به نظر من G1 Gaming بگیرید.

MOSTAFA_ABBASI
12-01-2015, 14:15
سلام ویروس عزیز :n02:
در حال حاضر خرید 980 به کسی توصیه می شه که پاور حداقل 800 وات داشته باشه و بعدا بخواد یه 980 دیگه هم sli کنه یا دو تا دیگه که مجموعا 3 کارت در حالت sli میشه و قدرتی برابر با 12 پتافلاپس :|
پس من خرید 970 رو پیشنهاد می کنم.
خب همانطور که کاوه جان هم گفتن همه ی مدل های 970 از نظر عملکرد عالی هستن ولی از نظر خنک کننده و کیفیت برد و... فرق دارن که این تغییرات هم بیش تر برای اورکلاکر ها به کار میاد.
کارت ASUS STRIX 970 هم کارت بسیار خوبی هستش و خنک کنندگیش هم به نوبه خودش عالیه ولی خب بهتر از اون هم وجود داره تو خنک بودن مثل کارت GIGABYTE GTX 970 G1 GAMING (من این کارت رو با قیمت 1.58 هم بدون گارانتی دیدم)
در مورد مچ شدن قطعات هم بگم که هیچ فرقی نمی کنه از چه برندی کارت رو بگیرید البته از نظر ظاهری فرق می کنه و مسلما کارتی که هم رنگ مادربرد باشه از سری ROG بیش تر با مادربردتون همخوانی داره.
به نظر من همون STRIX 970 رو بگیرید و بیخیال چند درجه خنک تر بودن بشید چون تفاوتی ندارن.
این هم عکس مادربردتون و کارت 970 استریکس ایسوس و G1 GAMING گیگابایت که به نظرم ایسوس بیش تر به مادربرد شما میاد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6.jpg&ei=E6WzVO_8GKrcywPO7oGgAQ&psig=AFQjCNHSG7dRKM8-0MdupFWhZB3o3ptHyw&ust=1421145747496261
موفق باشید.

virus2009
13-01-2015, 00:04
ظاهرا هر کدوم یک نقطه ضعفی دارن که انتخاب بینشون رو سخت کرده

ASUS قیمتش از همه بالاتره، یک دونه پین 8 پین می خوره که به همین دلیل واسه اورکلاک زیاد خوب نیست و سیستم خنک کنندش هم نسبت به بقیه ضعیف تره
EVGA سیستم خنک کنندش رو خیلی ها ایراد گرفتن که هوا رو به داخل کیس میده و از این جور ایراد ها، backplate نداره ولی قوی ترین مدله
MSI هم backplate نداره و قیمتش هم از گیگابایت بالاتره در صورتی که قدرتش کمتره
GIGABYTE نویز سیستم خنک کنندش از همه بیشتره ولی خنک ترین مدل هستش و هیچ جا هم پیدا نمیشه فعلا
ZOTAC Omega هم ضعیفترین کارته ولی قیمتش از همه کمتر ( که مسئله قیمت اینجا مطرح نیست )

الان بین این 3 تا موندم :
EVGA GTX 970 FTW ACX 2.0 : 1680
1730 : GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming ( در صورت پیدا شدن )
MSI GTX 970 TF V OC : 1880

virus2009
19-01-2015, 01:33
یک سایت آلمانی پیدا کردم اومده 11 تا گرافیک 970 رو با هم مقایسه کرده ، جالب بود، آخرش هم از کارکرد همشون فیلم گذاشته

منم دیدم این گیگابایت هم خیلی شاخ تر نیست که فقط به فکر خرید اون باشم، و از اونجایی که هیچ جا هم پیدا نمیشه تصمیم گرفتم MSI بگیرم؛ طرحش هم به مادر بوردم میاد، فقط امیدوارم مشکل Coil whine نداشته باشه، چون خیلی از 970 ها این مشکل رو دارن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e0f07fcef2367d8a9ba1/1024.png

virus2009
21-01-2015, 16:22
همانطور که حدس می زدم Coil whine رو همه 970 ها دارن، تنها جایی که صداش در اومد تو منوی اصلی بازی بود که fps بالای 2000 بود
داخل بازی تا fps حدود 300 اصلا coil whine وجود نداشت
بازی های Dragon Age Inquisition و Assassins Creed Unity رو تست کردم

هر دو بازی بر روی Ultra تنظیم شده که AS Unity حدود 30 - 40 فریم و دراگون ایج بین 50 - 60 fps می داد

کلاک گرافیک هم طبق تنظیمات کارخانه به صورت زیره :

stock : 1140
boost : 1279

ولی موقع بازی به 1340 تو نرم افزار After burner میرسه؛ ( بدون حالت اور کلاک )

دمای گرافیک هم ندیدم از 72 بیشتر بشه، موقع بازی بین 68 - 72 متغییره ( البته فن ها به صورت silent کار می کنن، فکر کنم حدود 30 - 40 % ؛ اگه فن ها رو حالت توربو باشن فکر کنم از 60 - 65 دما بیشتر نره

Yi Yi
21-01-2015, 18:17
مبارکت باشه. من منتظرم Galax GeForce GTX 970 OC EX بیاد. معمولا ارزون تره نسبت به رقبا در ایران.