مشاهده نسخه کامل
: آپدیت ویندوز و نگهداری آپدیت ها
سلام دوستان
1 سوالی دارم و اون اینکه من که هر دفعه ویدنوزم را نصب میکنم باید دوباره سکوریتی آپدیت بشه آیا راهی وجود نداره که من آپدیت هام را نگه دارم و هر دفعه که خواستم اونا را اینستال کنم؟
مرسی
ali_golden
08-09-2006, 23:22
بله دوست عزیز برنامه ای به همین منظور هست که آپدیت های شما رو براتون Save می کنه تا هر وقت که خواستید دوباره ازش استفاده کنید برات آپلودش می کنم و لینکش رو میذارم
آپ1 ديت هاي ويندوز تو مسير زير نگه داري مي شه
C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
ali_golden
08-09-2006, 23:30
این هم لینک این نرم افزار :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
nightmare
08-09-2006, 23:31
شما هم با برنامه می تونی , هم با سرویس های آپدیت مایکروسافت مثل SUS یا WSUS
با SUS شما می تونی یه آپدیت سرور توی شبکه راه بندازی که اون آپدیت ها رو دانلود کنه و بقیه کامپیوتر ها هم بیان و از اون آپدیت ها رو بگیرن . اما SUS تنها آپدیت های مخصوص اون ویندوز رو می گیره.
WSUS سرویسی هست که هر آپدیت های Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows XP operating systemsرو می تونی باهاش بگیری.
تا بعد....
ali_golden جان نرمافزار جالبي بود ممون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mohammad Modarresi
08-09-2006, 23:42
ممنون از نرم افزار
دوستان ممنونم از راهنماییتون
با SUS شما می تونی یه آپدیت سرور توی شبکه راه بندازی که اون آپدیت ها رو دانلود کنه و بقیه کامپیوتر ها هم بیان و از اون آپدیت ها رو بگیرن . اما SUS تنها آپدیت های مخصوص اون ویندوز رو می گیره.
WSUS سرویسی هست که هر آپدیت های Windows Server 2000, Windows Server 2003, Windows XP operating systemsرو می تونی باهاش بگیری.
تا بعد....
میشه کامل تر بگین
ali_golden ممنون از برنامه خوبت
ali_golden
09-09-2006, 00:16
ali_golden جان نرمافزار جالبي بود ممون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست خوبم آقای akmfad1 و آقای Mohammad Modarresi
قابل شما ها رو نداشت :blush:
ali_golden
09-09-2006, 00:17
دوستان ممنونم از راهنماییتون
میشه کامل تر بگین
ali_golden ممنون از برنامه خوبت
خواهش می کنم عزیز قابلتون رو نداشت
ali_golden
09-09-2006, 00:20
تا بعد....
آقا من هم در این مورد یه چیزایی شنیده بودم ولی دقیقا نمیدونم چیه
میتونم از شما خواهش کنم یک تاپیک آموزشی در این مورد باز کنید و نحوه ساخت این سرور رو به طور کامل توضیح بدید :happy:
Mohammad Hosseyn
24-12-2006, 08:57
من که خیلی خیلی نیاز داشتم . از دوست عزیز Ali_ Golden هم خیلی تشکر می کنم .
MOJTABA_OLAMA
13-04-2009, 22:14
سلام
با تشکر
در سایت هرچی گشتم نبود ولی اینجا بود
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.