مشاهده نسخه کامل
: سوال
maryam9903
09-01-2015, 02:26
سلام دوستان....4 تا سوال دارم.اینا حتما تو امتحانم میاد...به زبان c++
من هنوز ترمه یکم...زیاد راه نیوفتادم
اگه جواباشو میدونین بهم بگین ....وقتم کمه....ممنون میشم
1-تابعی بنویسید که مقادیر خانه های یک آرایه را معکوس کند؟
2-تابعی بنویسید که یک آرایه از اعداد را به صورت صعودی مرتب کند؟
3-تابعی بنویسید که دو مینیمم اول یک آرایه را چاپ کند؟
4-برنامه ای بنویسید که اطلاعات تعدادی دانشجو شامل شماره دانشجویی ؛نام و نمره دریافت کند سپس میانگین کلاس ، دانشجویانی که نمره زیر میانگین دارند و چاپ کردن اطلاعات یک دانشجو خاص بر اساس شماره دانشجویی را اانجام دهد؟
سواله اول و چهارم خیلی مهمه برام....100درصد تو امتحانم میاد....کمک لطفا...
H.E.R.O.E.S
17-01-2015, 22:17
سلام
برنامه هایی که گفتید نوشتنشون کار سختی نیست کافیه این کارها رو انجام بدید
سوال اول:
اگر اشتباه نکرده باشم پاسخ سوال اول باید این باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال دومتون اسون هست فقط این مورد و ذکر نکردید که ارایه چند بعدی رو می خواین مرتب کنید
1 بعدی ؟؟
2 بعدی ؟
سه بعدی؟؟
برای مرتب کردن ارایه ها به روش حبابی باید به این صورت عمل کنید
عنصر اول با عنصر دوم بررسی می شه
اگر دوم از عنصر اول بزرگتر بود جای عنصر اول و دوم با هم عوض می شه در غیر این صورت که هیچ
حالا می ریم عنصر دوم با سوم و بررسی می کنیم اگر عنصر سوم از عنصر دوم بزرگتر بود جای عنصر دوم و سوم عوض می شه در غیر این صورت عناصر جاهاشون تغییر نمی کنه و این مغایسه همچنان ادامه دارد تا تمام عناصر ارایه با هم مقایسه شوند
سوال سومتون رو هم دقیق متوجه نشدم ولی اگر دومینیموم تو ارایه منظورتون 2 عنصر کوچک ارایه باشه کدتون به صورت زیر خواهد بود اگر منظورتون و اشتباه متوجه شدم بگید که اصلاح کنم
برای پاسخ به سوالتون راه های زیادی وجود داره ولی بهترین راهی که به ذهنم میرسه این هست که ارایه رو از کوچک به بزرگ مرتب کنید سپس عنصر اول و دوم ارایه که کوچکترین عناصر هستند و چاپ کنید...
سوال چهارمتون هم که خیلی اسون هست...
سوال گفته چون تعدادی پس باید از حلقه while استفاده کنید تو برنامتون
ارایه ای که مرتب می کنید باید حداقل سه عنصر داشته باشد
بقیه کد ها هم که کاری نداه نوشتنشون
====
این برنامه ها رو براتون انالیزشون کردم...
من چون ویندوز سون 64 بیت نصب دارم ، سی پلاس پلاس نصب نمی شه روش و خطا می ده که با سیستم عامل من سازگار نیست .
به همین دلیل نمی تونم زیاد کمکتون کنم و کد های دقیق تری خدمتتون بدم
این کد هایی هم که می نویسم کد هایی هستند که تو ذهن خودم اون ها رو تولید کردم و بر اساس الگوریتم تولیدی ذهن خودم
اگر این کد هایی که نوشتم مشکل داره من و واقعاً ببخشید .
ولی از لحاظ اصولی که خودم کدهام و trace می کنم مشکلی نداره ولی در کل اگر مشکلی داشت همین جا مطرح کنید تا من یا بقیه بچه ها مشکلتون و حل کنیم ...
با تشکر
===
maryam9903
26-01-2015, 11:44
سلام
برنامه هایی که گفتید نوشتنشون کار سختی نیست کافیه این کارها رو انجام بدید
سوال اول:
اگر اشتباه نکرده باشم پاسخ سوال اول باید این باشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوال دومتون اسون هست فقط این مورد و ذکر نکردید که ارایه چند بعدی رو می خواین مرتب کنید
1 بعدی ؟؟
2 بعدی ؟
سه بعدی؟؟
برای مرتب کردن ارایه ها به روش حبابی باید به این صورت عمل کنید
عنصر اول با عنصر دوم بررسی می شه
اگر دوم از عنصر اول بزرگتر بود جای عنصر اول و دوم با هم عوض می شه در غیر این صورت که هیچ
حالا می ریم عنصر دوم با سوم و بررسی می کنیم اگر عنصر سوم از عنصر دوم بزرگتر بود جای عنصر دوم و سوم عوض می شه در غیر این صورت عناصر جاهاشون تغییر نمی کنه و این مغایسه همچنان ادامه دارد تا تمام عناصر ارایه با هم مقایسه شوند
سوال سومتون رو هم دقیق متوجه نشدم ولی اگر دومینیموم تو ارایه منظورتون 2 عنصر کوچک ارایه باشه کدتون به صورت زیر خواهد بود اگر منظورتون و اشتباه متوجه شدم بگید که اصلاح کنم
برای پاسخ به سوالتون راه های زیادی وجود داره ولی بهترین راهی که به ذهنم میرسه این هست که ارایه رو از کوچک به بزرگ مرتب کنید سپس عنصر اول و دوم ارایه که کوچکترین عناصر هستند و چاپ کنید...
سوال چهارمتون هم که خیلی اسون هست...
سوال گفته چون تعدادی پس باید از حلقه while استفاده کنید تو برنامه هاتون
ارایه ای که مرتب می کنید باید حداقل سه عنصر داشته باشد
بقیه کد ها هم که کاری نداه نوشتنشون
====
این برنامه ها رو براتون انالیزشون کردم...
من چون ویندوز سون 64 بیت نصب دارم سی پلاس پلاس نصب نمی شه روش و خطا می ده به همین دلیل نمی تونم زیاد کمکتون کنم و کد های دقیق تری خدمتتون بدم
===
واااااااااااااااااقعا ممنونم
شما همیشه کمکم کردین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.