ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با Bitlocker

Amir_Empire72
09-01-2015, 00:45
سلام دوستان عزیز
چند روز پیش هارد اکسترنالم رو با نرم افزار bitlocker رمز گزاشتم موقع کامل شدن مرحله ی رمزگزاری یه فایل ریکاوری داد که تو درایو c ذخیرش کردم (انقد که خرم!)
بعد یه روز که از دانشگاه اومدم لپتابمو روشن کردم صفحه ی آبی مرگ اومد و راهی بجز عوض کردن ویندوز نداشتم و متاسفانه فایل ریکاوری هم پاک شد.
الان که هاردو به هرجا میزنم میگه باید فایل ریکاوریش باشه.
از شما دوستان عزیز خواهش می کنم اگر چیزی می دونین راهنماییم کنین خدا خیرتون بده.
بخدا خیلی کارم گیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

EXTREME
09-01-2015, 11:52
سلام دوستان عزیز
چند روز پیش هارد اکسترنالم رو با نرم افزار bitlocker رمز گزاشتم موقع کامل شدن مرحله ی رمزگزاری یه فایل ریکاوری داد که تو درایو c ذخیرش کردم (انقد که خرم!)
بعد یه روز که از دانشگاه اومدم لپتابمو روشن کردم صفحه ی آبی مرگ اومد و راهی بجز عوض کردن ویندوز نداشتم و متاسفانه فایل ریکاوری هم پاک شد.
الان که هاردو به هرجا میزنم میگه باید فایل ریکاوریش باشه.
از شما دوستان عزیز خواهش می کنم اگر چیزی می دونین راهنماییم کنین خدا خیرتون بده.
بخدا خیلی کارم گیره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

یک عکس از disk managment بزارید الان ظرفیت هارد کم شده یا میخواین به اطلاعات دسترسی پیدا کنید؟

Amir_Empire72
09-01-2015, 13:02
یک عکس از disk managment بزارید الان ظرفیت هارد کم شده یا میخواین به اطلاعات دسترسی پیدا کنید؟

نه داداش به اطلاعات میخام دسترسی پیدا کنم

EXTREME
09-01-2015, 13:10
نه داداش به اطلاعات میخام دسترسی پیدا کنم

یک عکس از disk managmnet بده وضعیت پارتیشن رو ببینم چه طوریه بعدش باید کل پارتیشن رو ریکاوری کنی دو نرم افزار خوب در این زمینه است یکی easeus data recovery یکی هم minitool partion wizard

Amir_Empire72
09-01-2015, 13:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir_Empire72
09-01-2015, 13:13
یک عکس از disk managmnet بده وضعیت پارتیشن رو ببینم چه طوریه بعدش باید کل پارتیشن رو ریکاوری کنی دو نرم افزار خوب در این زمینه است یکی easeus data recovery یکی هم minitool partion wizard

ینی فرمتش باید بکنم؟؟؟؟؟

Amir_Empire72
28-01-2015, 17:10
دوستان چیز جدیدی یافت نکردین؟

EXTREME
28-01-2015, 18:23
دوستان چیز جدیدی یافت نکردین؟
اول ببینید میتونید با خود بیت لاکر turn off کنید یا نه نشد تست کنید ببینید با اون دو نرم افزاری که گفتم میتونید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید یا نه

Amir_Empire72
28-01-2015, 22:04
اول ببینید میتونید با خود بیت لاکر turn off کنید یا نه نشد تست کنید ببینید با اون دو نرم افزاری که گفتم میتونید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید یا نه

داداش ممنون ولی نمیخوام فرمتش کنم:n29::n28:

EXTREME
29-01-2015, 01:14
داداش ممنون ولی نمیخوام فرمتش کنم:n29::n28:

من حرفی از فرمت زدم؟ گفتم پارتیشنو ریکاوری کن

V i r u s e r
29-01-2015, 10:10
فایل ریکاوری مربوط به وقتی میشه که رمزشو فراموش کرده باشید
اگر رمز فراموش شده باشه و فایل ریکاوری موجود نباشه هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات وجود نداره.
bitlocker دقیقا برای محافظت از اطلاعات در این شرایط طراحی شده و نرم افزار های ریکاوری کاری نمی تونن بکنن

Amir_Empire72
29-01-2015, 15:19
فایل ریکاوری مربوط به وقتی میشه که رمزشو فراموش کرده باشید
اگر رمز فراموش شده باشه و فایل ریکاوری موجود نباشه هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات وجود نداره.
bitlocker دقیقا برای محافظت از اطلاعات در این شرایط طراحی شده و نرم افزار های ریکاوری کاری نمی تونن بکنن

داداش رمزو دارم!!!ولی ازم رمزو نمیخاد

V i r u s e r
29-01-2015, 16:10
خب
یه سرچی که کردم متوجه شدم که نحوه ی عملکرد بیت لاکر طوری هست که با تعویض ویندوز ریکاوری کی می خواد. خودم تابحال از این موضوع خبر نداشتم و باعث میشه که ازین به بعد به کسی bitlocker رو پیشنهاد نکنم. چون ذخیره کردن ریکاوری کی امنیت رو به شدت کاهش میده.

اما برای شما تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که اول با یک سیستم عامل دیگه مثل گنو/لینوکس کامپیوتر رو بالا بیارید و از درایو C ایمیج بگیرید
بعد باید اون ایمیجی که گرفتید رو ریکاوری کنید تا شاید بتونید کلید بیت لاکر رو دوباره پیدا کنید. حدود ۵۰ درصد این احتمال وجود داره که فایلتون رو دوباره بتونید بدست بیارید.
برای ریکاوری می تونید از نرم افزار Winhex استفاده کنید.
اگر خواستید این کار رو انجام بدید٬‌ کامپیوتر خودتون رو همین الان خاموش کنید٬ با یک سیستم دیگه یک توزیع گنو/لینوکس مثل ubuntu یا system rescue cd رو دانلود کنید.
برای ذخیره کردن ایمیج درایو C پیشنهاد میکنم اول درایو E که خالی هست رو با فایل سیستم exfat فرمت کنی تا مطمئن تر عمل کنی
برای ایمیج گیری این دستورات رو باید وارد کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حواست باشه # و $ رو نباید تایپ کنی

تا اینجا پیش رفتی بگو تا بقیشو یا من یا یکی از دوستان توضیح بده