مشاهده نسخه کامل
: دور تند شدن لحظه ای فن کارت گرافیک
M o h a m m @ d
08-01-2015, 17:26
فن کارت گرافیکم یه لحظه تند میشه مثلا هر ده ثانیه یا بیشتر نبض مانند دورش تند میشه .یا برای چند دقه یسره نبض مانند تند میشه صدای ورژ ورژ میده . یا هم نرمال کار میکنه بدون صدا
در حال حرکت با دست یه تکونش دادم برطرف نشد ؟مشکل چیه ؟چون گرافیک نمیخوام زیاد دست بزنم کلا ناکار بشه .تقریبا دو ماه پیش کل قطعات لای روبی کردم:n02: کنار پنجرس خاک زیاد میگیره .
فشار زیادیم روش نیست یه bluestacks باز باشه با چندتا پنجره اینترنت .
فن کارت گرافیکم یه لحظه تند میشه مثلا هر ده ثانیه یا بیشتر نبض مانند دورش تند میشه .یا برای چند دقه یسره نبض مانند تند میشه صدای ورژ ورژ میده . یا هم نرمال کار میکنه بدون صدا
در حال حرکت با دست یه تکونش دادم برطرف نشد ؟مشکل چیه ؟چون گرافیک نمیخوام زیاد دست بزنم کلا ناکار بشه .تقریبا دو ماه پیش کل قطعات لای روبی کردم:n02: کنار پنجرس خاک زیاد میگیره .
فشار زیادیم روش نیست یه bluestacks باز باشه با چندتا پنجره اینترنت .
دمای گرافیک در خالت عادی و در حالت لود چقدر است یک تست با نرم افزار furmark بگیرید به مدت پنج دقیقه و با نرم افزار gpu-z هم speed fan و هم دمای گرافیک رو حین تست گزارش بدید
اگر گرافیک خاک داره دوباره خاک گیری کنید تهویه کیس رو بهتر کنید و کیس هم خاک گیری بشه اگر نیاز باشه باید هیت سینک گرافیک باز بشه و روی gpu خمیر سیلیکون بزنید
M o h a m m @ d
08-01-2015, 18:30
تستی که من گرفتم اگه کامل باشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دما که در لود مناسب است اینکه لحظه ای دما بالا میره و دور فن زیاد میشه میتونه از مواردی که گفتم باشه اون کارو انجام بدید ببینید درست میشه یا نه
M o h a m m @ d
08-01-2015, 21:03
برخی از فن ها دارای تنظیم دور موتور هستند !!!! احتمالا دست به اون نزدید؟
نه ،اصلا برنامه کنترل فن نداشتم .
وقت کنم بازش میکنم یه نگاهی میندازم
نه ،اصلا برنامه کنترل فن نداشتم .
وقت کنم بازش میکنم یه نگاهی میندازم
یکی از نرم افزارهایی که میتونید دور فن رو کنترل کنید نرم افزار msi after burner است
TREASURES
09-01-2015, 19:00
سلام
احتمال داره که فن به لحاظ سخت افزاری مشکل پیدا کرده باشه .... !
اگه موارد بالا رو انجام دادید و درست نشد حتما فن رو تعویض کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.