مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن بندی
manutd1372
08-01-2015, 13:01
سلام دوستان چطور میتونم این سه فضای خالی از هارد رو به صورت یک درایو داشته باشم؟ جمعشون میشه 95GB
خودم هرکاری میکنم نمیشه فقط میشه جدا جدا یک درایو بشن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پارتیشن ها باید پشت سر هم باشن.شما میخواید پارتیشن جدید که حاصل ادغام این سه تاست کجا بیفته؟ بگید تا راهنماییتون کنم.
afshin b
08-01-2015, 13:16
این سه تا space باید در کنار هم باشن تا بشه یکی بشن. برای این کار من از نرم افزار easeus partition master استغاده میکنم.
این کار زمانبر هم خواهد بود.
manutd1372
08-01-2015, 13:55
پارتیشن ها باید پشت سر هم باشن.شما میخواید پارتیشن جدید که حاصل ادغام این سه تاست کجا بیفته؟ بگید تا راهنماییتون کنم.
میخوام مثه بقیه درایو هام باشه
مثلا کنار درایو setup
شما باید برای انجام این کار از نرم افزار Easeus partition master استفاده کنید. ابتدا فضای خالی قبل از درایو C رو به اون اضافه کنید.بعد همون مقدار که از قبل از درایو سی بهش اضافه کردید از بعد از درایو سی بردارید تا به فضای خالی بعد از درایو سی اضافه شه.بعد این فضای خالی رو که قبل از درایو D هست رو به درایو D اضافه کنید.بعد از اخر درایو D برش دارید.بعد به درایو E اضافه کنید و بعد هم از آخر درایو E جداش کنید تا به فضای خالی بعد از درایو E اضافه شه.حالا میتونید درایو رو ایجاد کنید.
شما بهتر بود که یه تاپیک اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میساختید و اونجا مطرح میکردید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.