PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 62 درصد اروپایی‌ها با سرعت 30 مگابیت در ثانیه وارد اینترنت می‌شوند



wichidika
08-01-2015, 11:12
62 درصد اروپایی‌ها با سرعت 30 مگابیت در ثانیه وارد اینترنت می‌شوند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بررسی‌ها نشان می‌دهد که تا پایان 2013 میلادی 62 درصد خانواده‌های اروپایی با حداقل سرعت 30 مگابیت در ثانیه به اینترنت متصل بوده‌اند که تعداد آنها همچنان رو به افزایش است.

به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، مرکز تحقیقاتی IHS Technology بر اساس آخرین مطالعه جامع خود در منطقه اروپا اعلام کرد که میزان استفاده از اینترنت پرسرعت بین خانواده‌های اروپایی بیش از دیگر نقاط جهان است و دست‌کم 62 درصد آنها با حداقل سرعت 30 مگابیت در ثانیه به اینترنت دسترسی دارند.
این مرکز تحقیقاتی مطالعه خود را با همکاری کمیسیون اروپا به انجام رساند و در پایان مشخص شد میزان پوشش‌دهی خدمات 4G LTE در منطقه اروپا طی سال 2013 میلادی رشد 32 درصد بیشتر شده است.
بر اساس گزارش منتشر شده از سوی این مرکز تحقیقاتی، 20.5 میلیون خانواده اروپایی هم‌اکنون به خدمات نسل چهارم شبکه‌های مخابراتی دسترسی دارند و سرویس NGA نیز به صورت گسترده در این منطقه مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در حالی که 97.2 درصد از مناطق اروپا به خطوط پهن‌باند اینترنتی دسترسی دارند، برای 89.9 درصد از روستاهای این منطقه خدمات اینترنت پرسرعت ارایه شده است.

IR Delsey
14-02-2015, 16:55
ما کجاییم و اونا کجا