مشاهده نسخه کامل
: ریست شدن خودبخود سیستم
E-Masood
07-01-2015, 10:12
سلام دوستان
چند وقته کامپیوترم خودبخود ریست میشه بعضی وقتها وسط کار کردن با ویندوز و بعضی وقتها قبل از بالا اومدن ویندوز.
پاور رو باز کردم و همه ولتاژها درسته و علایمی از خرابی وجود نداره.با یه پاور دیگه چک کردم که هیچ مشکلی نداشت و سیستم درست شد بنابراین مطمئنا مشکل از پاوره.
اگر راهنمایی کنید کجا رو باید چک کنم ممنون میشم.
سلام دوستان
چند وقته کامپیوترم خودبخود ریست میشه بعضی وقتها وسط کار کردن با ویندوز و بعضی وقتها قبل از بالا اومدن ویندوز.
پاور رو باز کردم و همه ولتاژها درسته و علایمی از خرابی وجود نداره.با یه پاور دیگه چک کردم که هیچ مشکلی نداشت و سیستم درست شد بنابراین مطمئنا مشکل از پاوره.
اگر راهنمایی کنید کجا رو باید چک کنم ممنون میشم.
یعنی قصد دارید پاور رو تعمیر کنید ولتازهایی که گرفتید رو بگید
E-Masood
08-01-2015, 11:21
اگه بشه میخوام تعمیرش کنم پاور گرین قیمت کردم 120 تومن بود
ولتاژهای 12 و 3ـ3 و 5 ولت رو روی سیمهای رنگی داشتم
البته این رو هم بگم که وسط برد یه مقدار رنگش به زردی میزنه دقیقا جایی که ترانسها نصب شدن نمیدونم چرا اینجوری شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alirazaebram
08-01-2015, 12:02
ram را هم چک کنید
ram را هم چک کنید
با پاور دیگه مشکلشون حل شده مشکلشون از پاوره
اگه بشه میخوام تعمیرش کنم پاور گرین قیمت کردم 120 تومن بود
ولتاژهای 12 و 3ـ3 و 5 ولت رو روی سیمهای رنگی داشتم
البته این رو هم بگم که وسط برد یه مقدار رنگش به زردی میزنه دقیقا جایی که ترانسها نصب شدن نمیدونم چرا اینجوری شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولتاژ سیم های بنفش خاکستری آبی و سفید و سبز رو هم بگیرید
E-Masood
08-01-2015, 18:27
با پاور دیگه چک کردم درست شد مشکل از پاوره
ولتاژهای دیگه رو میگیریم نتیجه رو میگم
با پاور دیگه چک کردم درست شد مشکل از پاوره
ولتاژهای دیگه رو میگیریم نتیجه رو میگم
ولتاژ سبز و بنفش در حالتی که پاور خاموش است و کلیدش 1 است باید گرفته بشه
E-Masood
08-01-2015, 21:23
ولتاژها به اینصورت بودند:
بنفش 5.3
سبز 4.9
قرمز 5.2
نارنجی و قهوه ای 3.36
زرد 12.16
خاکستری 5.24
haghshenasmahdi
08-01-2015, 23:40
دوست عزیز به طور یقین نمیشه نظر داد ولی احتمالا یک یا دو تا از ترانزیستور های ماسفت معیوب شده که با افزایش دما سریعا از نقطه کار خودشون منحرف میشن . به نظر میرسه پاوری که داری در حد 50-60 تومن قیمت داشته باشه . که من پیشنهاد میدم کلا یه پاور نو استفاده کن . چون ممکنه در طولانی مدت به دلیل نداشتن یک ولتاژ ثابت و بدون نویز . خازن های روی مادربرد معیوب یا به اصطلاح نشتی پیدا کنن . (قسمت بالا ی خازن باد میکنه)
ولتاژها به اینصورت بودند:
بنفش 5.3
سبز 4.9
قرمز 5.2
نارنجی و قهوه ای 3.36
زرد 12.16
خاکستری 5.24
این ولتاز ها که مناسب است احتمالا در بار کاری زیاد یکی از ولتاژ ها به خصوص زرد یا قرمز یا نارنجی افت میکنه و این اتفاق میفته پاور رو یک لحیم سردی بکنید و سه خط زرد و قرمز و نارنجی رو با تست بازر قطعاتش رو پیدا کنید و قطعات مهم رو چک کنید
E-Masood
09-01-2015, 14:06
دوست عزیز به طور یقین نمیشه نظر داد ولی احتمالا یک یا دو تا از ترانزیستور های ماسفت معیوب شده که با افزایش دما سریعا از نقطه کار خودشون منحرف میشن . به نظر میرسه پاوری که داری در حد 50-60 تومن قیمت داشته باشه . که من پیشنهاد میدم کلا یه پاور نو استفاده کن . چون ممکنه در طولانی مدت به دلیل نداشتن یک ولتاژ ثابت و بدون نویز . خازن های روی مادربرد معیوب یا به اصطلاح نشتی پیدا کنن . (قسمت بالا ی خازن باد میکنه)
منم نظرم همینه چون به هر حال پاور عمر مفید داره اما پاور چند وات بگیرم مال خودم مدل elegance p5 1500w هستش و شاید کم میاورده که خراب شده
مشخصات سیستم به اینصورته
Cpu dual core e5300
Ram 2g
Vga 1g
Hdd 1 250g
Hdd2 80g
گرین 380وات از دو جا قیمت کردم یکی گفت 120 یکی گفت 60 البته متوجه فرقشون نشدم اگر مدل خاصی رو سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
از همه دوستانی که وقت گذاشتن ممنونم.
منم نظرم همینه چون به هر حال پاور عمر مفید داره اما پاور چند وات بگیرم مال خودم مدل elegance p5 1500w هستش و شاید کم میاورده که خراب شده
مشخصات سیستم به اینصورته
Cpu dual core e5300
Ram 2g
Vga 1g
Hdd 1 250g
Hdd2 80g
گرین 380وات از دو جا قیمت کردم یکی گفت 120 یکی گفت 60 البته متوجه فرقشون نشدم اگر مدل خاصی رو سراغ دارید لطفا راهنمایی کنید.
از همه دوستانی که وقت گذاشتن ممنونم.
برند ترمال تیک رد مکس و گرین مناسب است برای شما برای تعیین میزان دقیق پاور هم در سایت گرین یک power cal انجام بدید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.