ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی درباره ارتقاء رم و گرافیک

riyazi85
07-01-2015, 00:52
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم کمکم کنین
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم
Maderbord: Gigabye H55M-S2H
system 86x Os win8.1
CPU Intel Core i3 540 3.07Ghz
Ram A-data 2048mb PC3 10700(667mhz) 2
Graphic Onbord 64mb
سرعت دستگام وقتی چند تب یاز میکنم یا کار با فتوشاپ خیلی میاد پایین
حالا چون با فتوشاپ کار میکنم میخوام رم و گرافیکم و ارتقا بدم
تو سایت سازنده مین که رفتم نوشته تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا میخوام بدونم اگه بخوام 4 گیگ دیگه بهش اضافه کنم برا کارم کافیه؟ هزینش تقریبا چقد میشه؟2تا 2گیگ بخرم بهتره یا یک 4 گیگ؟چه مدلی بگیرم بهتره؟
تصویر مانیتورم یکم از حالت عادی کشیده تره تو قسمت رزلوشن مانیتور هم رفتم اما غیر فعاله و فقط رو 1024*768 ثابت مونده.یعنی مثل اینکه تصویر 3*4 رو شما بزور 16.9 کنی.چند گیگ گرافیک با چه مدلی بگیرم؟قیمتش چقد میشه؟
با توجه به پردازندم ایا با افزایش رم و گرافیک سرعت دستگام چمگیر خواهد شد؟
ممنون

MOSTAFA_ABBASI
07-01-2015, 16:32
ببینید چون شما فتوشاپ کار می کنید و اگر سیستم بلواسکرین بده امکان سکتتون زیاده:n02: پس بهتره که رم هایی که الان دارید رو بفروشید و دو تا رم 4 گیگ g.skill 1600 cl7 بخرین که حدود 300 قیمتشه.
بودجتون برای گرافیک چنده؟
مدل پاورتون چیه؟(باید ببینم که می تونه توان کارت گرافیک جدید رو پشتیبانی کنه یا نه)
بله زیادتر میشه مخصوصا ارتقا رم از 2 به و خرید گرافیک جدید.
همچنین شما که کارتون فتوشاپه پیشنهاد می کنم یه SSD هم بخرین چون تو صورت تاثیر فوق العاده زیادی داره.

riyazi85
07-01-2015, 23:46
ببینید چون شما فتوشاپ کار می کنید و اگر سیستم بلواسکرین بده امکان سکتتون زیاده:n02: پس بهتره که رم هایی که الان دارید رو بفروشید و دو تا رم 4 گیگ g.skill 1600 cl7 بخرین که حدود 300 قیمتشه.
بودجتون برای گرافیک چنده؟
مدل پاورتون چیه؟(باید ببینم که می تونه توان کارت گرافیک جدید رو پشتیبانی کنه یا نه)
بله زیادتر میشه مخصوصا ارتقا رم از 2 به و خرید گرافیک جدید.
همچنین شما که کارتون فتوشاپه پیشنهاد می کنم یه SSD هم بخرین چون تو صورت تاثیر فوق العاده زیادی داره.
ممنون از راهنمایی های باارزشتون
اره از دوستان دیگه هم پرسیدم گفتن 2 تا رم 4 گیگ بگیری خیلی رو سرعتش تاثیر داره البته رم قبلی و باید بزارم کنار. درسته؟
چند عکس از اطلاعات سیستم و گرافیکم و گزاشتم بیزحمت با دقت نگاه کنین و نظرتون و بگین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه همین گرافیک انبورد جواب کار فتوشاپ من و بده برای من کفایت میکنه، فقط اگه با اپدیت این کشیدگی تصویر خوب شه. روش اپدیت کارت گرافیک و بلد نیستم میشه کمکم کنین
مدل پاور دستگام و هم نگاه کردم اینه: Green GP380A
خوبه؟ اگه یک کارت گرافیک 1 گیگ میخواسته باشم بخرم چقدر در میاد و ایا این پاور جواب میده؟
واقعا سپاسگزارم

MOSTAFA_ABBASI
09-01-2015, 02:11
خواهش می کنم.:n31:
بله باید بزارید کنار .
نگاه کردم مشکل خاصی توی ارتقا نداشت البته با این گرافیک پیشنهاد می کنم حتما کارت گرافیک بخرین.
پاور شما از لحاظ کانکتور و... مشکل داره پس کارت قوی نمی تونم پیشنهاد بدم.
ولی یه کارتی پیشنهاد می کنم که هم قدرتش خوبه و هم مصرفش کمه:
ASUS GT 740
قیمتش فکر کنم 450 باشه.
کارت خوبیه و نسبت به قیمتش تقریبا می ارزه گرچه کارت های قدرتمند تری هم تو این قیمت بودن ولی از لحاظ کانکتور و توان مصرفی مشکل دارن.
خواهش:n40:

TREASURES
09-01-2015, 19:04
سلام دوست عزیز
در مورد ارتقا رم لازم به ذکره که OS هم باید عوض بشه و 64 بیت نصب بشه چون OS 32 BIT رم بیشتر از 3.3 گیگ رو پشتیبانی نمی کنه !!