ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با چی بازش کنم

mr_khodaei2008
06-01-2015, 21:20
سلام. اقا من یه پکیج برای میکس .مونتاژ را دانلود کردم از لینک زیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که 7 پارت هست به مجموع 1.4 گیگ . و از حالت زیپ در اوردمش و شده یک فایل که پسوند bin داره

نمیدونم با چه برنامه ای باید بازش کنم.؟ اصلا چرا یه فایل هست و اینجوریه

کمکم کنید

mr_khodaei2008
06-01-2015, 21:23
به جای ------- ها کلمه v a t a n d o w n l o a d را تایپ و مابقی ادرس (بدون فاصله ها)

n00b
06-01-2015, 21:53
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالاً Image هست و می تونید با نرم افزار هایی که درایو مجازی CD و DVD میسازن بازش کنید../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
07-01-2015, 00:38
سلام

کلیه پارت ها باید دانلود بشن

همه رو شما دانلود کردید؟

mr_khodaei2008
07-01-2015, 06:59
همه را دانلود کردم . با نرم افزارهای ایمج هم امتحان کردم ولی بازش نکرد

n00b
07-01-2015, 14:56
سلام.../// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه نگاهی به لینک زیر بندازید کامل توضیح داده// [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad King
07-01-2015, 15:07
۱ – در مرحله نخست شما نیاز به نرم افزار Win Rar دارید
پس از نصب نرم افزار به محلی که فایل چند قسمتی خود را دانلود کرده اید بروید . توجه داشته باشید که تمامی قسمت ها می بایست در یک پوشه باشند و در صورتی که حتی یک قسمت وجود نداشته باشد نمی توانید آنها را از حالت فشرده خارج کنید .
فایلهای چند قسمتی RAR همگی دارای اسم یکسان و شماره های متفاوت می باشند که از شماره یک شروع می شوند .
فرمت نامگذاری : Filename.rar.part1
برای استخراج فایل مورد نظر بر روی پارت شماره ۱ راست کلیک کنید .

۲ – می توانید به دلخواه روی یکی از گزینه های Extract files ، Extract Here و Extract to Filename کلیک کنید . ما در این قسمت بر روی Extract Here کلیک می کنیم .
در این مرحله در صورت محافظت آرشیو RAR به وسیله پسورد از شما خواسته می شود تا پسورد فایل را وارد کنید .

۳ – پس از وارد کردن پسورد خواسته شده بر روی گزینه OK کلیک کنید تا قسمت های مختلف به هم چسبانده شوند .

mr_khodaei2008
07-01-2015, 20:59
کاربر noob من که نفهمیدم چی گفته

– در مرحله نخست شما نیاز به نرم افزار Win Rar دارید
پس از نصب نرم افزار به محلی که فایل چند قسمتی خود را دانلود کرده اید بروید . توجه داشته باشید که تمامی قسمت ها می بایست در یک پوشه باشند و در صورتی که حتی یک قسمت وجود نداشته باشد نمی توانید آنها را از حالت فشرده خارج کنید .
فایلهای چند قسمتی RAR همگی دارای اسم یکسان و شماره های متفاوت می باشند که از شماره یک شروع می شوند .

داداش نخوندید من چی نوشتم . گفتم که از حالت زیپ خارجش کردم. دیگه اینقدم که خنگ نیستم

Mohammad King
07-01-2015, 21:03
معذرت میخوام دوست من اشتباه متوجه شدم

bin نوعی فرمت ایمیج هست با این برنامه ها میتونید رایت کنید و هم اجرا:

ISO WorkshopVirtual CloneDrive

mr_khodaei2008
08-01-2015, 20:58
متاسفانه با هیچ کدوم از برنامه ها بازش نکرد حتی win iso ultraiso هم امحان کردم ولی بازش نکردند. فک کنم فایل خراب هست. ولی چطور یه فایل 1.5 گیگی خراب هست

Mohammad King
09-01-2015, 00:20
دوست من مطمینی که پسوند bin هست؟/

اگر باز نشدن متسفانه مشکل از فایل هست

پیغامی نمیده؟

mr_khodaei2008
09-01-2015, 15:46
بله پسوند bin هست . والا پیغام که میگه نمیتونم بازش کنم و از این چیزا

ضاهرا خود فایل مشکل داره

V i r u s e r
09-01-2015, 16:34
Bin اگر به صورت ایمیج باشه باید یک فابل cue همراهش باشه. بدون اون نمیشه بازش کرد
اگر فایل cue نیست پس یا فایلایی که دانلود کردید خرابن یا اون ایمیج دیسک نیست
کلا از سایتای ایرانی دانلود نکنید