ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ۹۳۱۰۱۶ - خرید مانیتور غیر واید

hamidi2
06-01-2015, 19:12
سلام
یه مانیتور دارم که آخرای عمرشه. هی مجبورم ببرمش تعمیرگاه. لازمه به فکر جایگزین باشم. منتها هرچی میگردم تو بازار همهٔ مانیتورها شده واید. کی باعث این تغییر شده و بر چه اساسی چنین تصمیمی گرفته شده نمیدونم. مگه مانیتورهای مربعی 3x4 چش بود که همه رو واید کردند و 9x16؟! با مانیتور فعلی رزلوشن 1280x1024 میرم و راضی هم هستم. حالا اگر میخواستین طولشو بیشتر کنید اشکالی نداشت. چرا در ازاش عرضشو کم کردین؟!
دنبال یه مانیتورم که عرضش حداقل 1024 باشه. ولی دیگه حداکثر همه شده‌اند ۱۰۸۰. انگار همه میخوان فیلم ببینن! خوب یه برنامه نویس باید چه کنه با این رزولوشن قناس؟! مگه اینکه کلی پول خرج کنی و بری سراغ مانیتورهای بزرگ که اونم از عهدهٔ من برنمیاد. تازه حتی اونم پیدا نکردم.
کسی میتونه در این زمینه راهنماییم کنه؟
ممنون

SADEGH 7
06-01-2015, 19:25
خوب یه برنامه نویس باید چه کنه با این رزولوشن قناس؟!

سلام
مشکل برنامه نویسی با این رزولوشن چیه؟؟!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
هزینه مد نظرتون رو هم نگفتین. اگه بگین چقدر می خواین هزینه کنین، می شه راهنمایی کرد.

hamidi2
06-01-2015, 19:42
اگر با Visual Studio کد زده باشید میبینید که Error List و Output Window و بقیهٔ ابزارهایی که باید دم دست یه برنامه نویس باشه مثل Watch Window و بقیه در پایین صفحه قرار میگیرند. قسمت بالا هم toolbarهایی است که آدم دلش نمیخواد ببندشون و ترجیح میده باز باشند. با حداقل قابل قبول اندازه برای پنجره‌های پایین من الان دارم میبینم تعداد خطهایی که از کد در آن واحد داره دیده میشه ۲۵ خط هم نیست (مانیتور سر کارم از همین وایدها است). این باعث میشه تمرکز یه برنامه نویس که میخواد تعداد بیشتری از کد رو در آن واحد جلوی چشمش داشته باشه به هم میریزه. فرض کنید دارید داخل یه حلقهٔ for رو بررسی میکنید و در ذهنتون debugش میکنید ببینید داره درست کار میکنه منطقاً یا نه. چون تعداد خطهایی که جلوی چشمتونه محدوده اگر یه مقدار کدش طولانی باشه دیگه نمیتونید در آن واحد همهٔ اون رو جلوی چشمتون داشته باشید و هی باید بالا و پایین برید و این تمرکز آدم رو به هم میزنه و debugging ذهنی رو طولانی‌تر میکنه. یه وقتا دلم میخواد بالا و پایین مانیتور رو بگیرم بکشم. انگار زده‌اند تو سرش. شرکتها برای خودشون تصمیم میگیرن. مشتریها هم چاره‌ای ندارند جز اینکه دنباله رو باشند. در حالیکه این شرکتها هستند که باید تابع مشتری باشند.
البته این رو نباید ندیده گرفت که در قسمت چپ و راست هم پنجره‌هایی داریم که واید شدن مانیتورها باعث شده خطهای طولانی‌تر بهتر دیده بشن. از این بابت خوب شده. اما انتظار من اینه که عرض مانیتور هم کم نمیشد.
راجع به قیمت هم طبیعتاً هرچی قیمت کمتر باشه بهتره. من اونقدرها مانیتور مورد نظرم رو متنوع نمیبینم که حالا برم برای قیمتش هم محدودیت بذارم.
ممنون از پاسختون

mmf66
06-01-2015, 20:32
شما چون عمودی خیلی براتون مهمه میتونید یه فول اچ دی بگیرید و اون رو به صورت 90 درجه استفاده کنید که وضوع همودی 1920 و وضوح افقی 1080 بهتون میده اگه دقت کرده باشین بورسها همینجوری استفاده میکنند

hamidi2
06-01-2015, 21:31
ممنون از پاسختون
صحبت قابل تأملی است. منتها مسائلی رو در بر داره:
۱. این مستلزم چرخاندن مانیتور به اندازهٔ ۹۰ درجه است. عمدهٔ مانیتورها این قابلیت رو ندارند. پایه‌شون هم قابل تغییر نیست که مثلاً از زیر مانیتور باز کنیم و به بغل مانیتور وصل کنیم.
۲. ۱۰۸۰ به عنوان عرض مقدار کمی است. همونطور که گفتم دو سری window هم در سمت چپ و راست داریم. ابعادی که من باهاشون کار میکنم و کمتر از اون مشکل ساز میشه هست ۱۲۸۰x۱۰۲۴. میبینیم که حداقل ۲۰۰تا کم داریم.
۳. مانیتورهای HD عمدتاً گران هستند. علی الخصوص اگر بتونیم مانیتوری رو پیدا کنیم که قابلیت چرخش داشته باشه. این در حالیه که بنده هیچ نیازی به مانیتوری با این قابلیتهای خاص ندارم و صرفاً ابعاد مانیتور برام مهم هست.
به قول معروف یه دیوانه‌ای یک سنگی در چاه می‌اندازد که هزار عاقل نمیتونند درش بیارند. منطقی نیست که مانیتورهای با ابعاد 3x4 به طور کلی تولیدش متوقف بشه و عرض مانیتورها نهایتاً به ۱۰۸۰ برسه! حالا ما باید ببینیم چطور میتونیم این مسأله‌ای که اونها برامون به وجود آورده‌اند رو یه طوری براش راه حل پیدا کنیم!!!

SADEGH 7
07-01-2015, 11:24
اگر با Visual Studio کد زده باشید میبینید که Error List و Output Window و بقیهٔ ابزارهایی که باید دم دست یه برنامه نویس باشه مثل Watch Window و بقیه در پایین صفحه قرار میگیرند. قسمت بالا هم toolbarهایی است که آدم دلش نمیخواد ببندشون و ترجیح میده باز باشند. با حداقل قابل قبول اندازه برای پنجره‌های پایین من الان دارم میبینم تعداد خطهایی که از کد در آن واحد داره دیده میشه ۲۵ خط هم نیست (مانیتور سر کارم از همین وایدها است). این باعث میشه تمرکز یه برنامه نویس که میخواد تعداد بیشتری از کد رو در آن واحد جلوی چشمش داشته باشه به هم میریزه. فرض کنید دارید داخل یه حلقهٔ for رو بررسی میکنید و در ذهنتون debugش میکنید ببینید داره درست کار میکنه منطقاً یا نه. چون تعداد خطهایی که جلوی چشمتونه محدوده اگر یه مقدار کدش طولانی باشه دیگه نمیتونید در آن واحد همهٔ اون رو جلوی چشمتون داشته باشید و هی باید بالا و پایین برید و این تمرکز آدم رو به هم میزنه و debugging ذهنی رو طولانی‌تر میکنه. یه وقتا دلم میخواد بالا و پایین مانیتور رو بگیرم بکشم. انگار زده‌اند تو سرش. شرکتها برای خودشون تصمیم میگیرن. مشتریها هم چاره‌ای ندارند جز اینکه دنباله رو باشند. در حالیکه این شرکتها هستند که باید تابع مشتری باشند.
البته این رو نباید ندیده گرفت که در قسمت چپ و راست هم پنجره‌هایی داریم که واید شدن مانیتورها باعث شده خطهای طولانی‌تر بهتر دیده بشن. از این بابت خوب شده. اما انتظار من اینه که عرض مانیتور هم کم نمیشد.
راجع به قیمت هم طبیعتاً هرچی قیمت کمتر باشه بهتره. من اونقدرها مانیتور مورد نظرم رو متنوع نمیبینم که حالا برم برای قیمتش هم محدودیت بذارم.
ممنون از پاسختون
با توجه به اینکه گفتید مانیتور فعلیتون طولش 1280 هستش و این طول راضتون می کنه، می تونید
Error List و Output Window و بقیهٔ ابزارهایی که باید دم دست یه برنامه نویس باشه مثل Watch Window و بقیه رو سمت راست صفحه قرار بدید.چون 1280 تا 1920 ، 640 پیکسل فرقشه پس از سمت راست جا کم نمیارید.
در مورد حلقه ی for یا سایر موارد موجود، مسلما حلقه هایی هستن که تو عرض 1024 یا 1080 هم جا نمی شن. در مورد اون ها می خواین چکار کنین؟ تنها راه حل موجود برای شما در این مورد اینه که وقت بیشتری برای برنامه نویسی بذارین و سطح برنامه نویسیتون رو بالاتر ببرین.
اما یه نکته دیگه:

دنبال یه مانیتورم که عرضش حداقل 1024 باشه. ولی دیگه حداکثر همه شده‌اند ۱۰۸۰
شما گفتین می خواین خداقل عرضش 1024 باشه، حالا این مانیتورها عرضشون 1080 هست. یعنی 56 پیکسل از مانیتور فعلی شما و اون حداقلی که ذکر کردین بزرگتر هستن.
-----------------------------------------------------------------------------
مطمئن باشین تو ایران و سایر کشورهای جهان برنامه نویس های زیادی وجود دارن و این موضوع هیچ مشکلی براشون پیش نیاورده در غیر این صورت مطمئن باشین تو این انجمن یا سایر انجمن های ایرانی و خارجی، هزاران تاپیک وجود داشت که از این موضوع شکایت می کردن.
-----------------------------------------------------------------------------
در مورد هزینه هم تا نفرمایین حداکثر هزینه ای که حاضرین برای مانیتور بدین چقدر هست، امکان معرفی مانیتور های مناسب برای شما کم می شه.

hamidi2
07-01-2015, 11:32
در مورد حلقهٔ for، بله قبول. درسته که باز هم ممکنه کدی پیدا بشه که تو این فاصله جا نشه، اما درصدش خیلی متفاوت خواهد بود.
به هر حال چاره‌ای جز تسلیم نیست و ممنون از پاسختون.

hamidi2
07-01-2015, 11:37
یا اصلاً برنامه نویسی به کنار. همین صفحهٔ gmail وقتی میتونه scroll نشه یا تعداد بیشتری از folderها و buddy listها رو نشون بده، چرا باید این قابلیت رو از دست بدم.
حق با شما است. بنده توجه نداشتم که ۱۰۸۰ از ۱۰۲۴ بیشتره. با این حساب شاید مانیتوری با عرض ۱۰۸۰ بتونه کارم رو راه بندازه. اما range قیمت در این نوع مانیتورها به یکباره زیاد میشه. من دنبال مانیتوری هستم که فوقش ۳۰۰، ۴۰۰ تومن قیمتش باشه. ولی با توجه به این مسأله مجبورم خیلی بیشتر هزینه کنم.
پس آیا میتونید به من ارزونترین (و در عین حال با کیفیت قابل قبول) مانیتوری رو معرفی کنید که عرضش ۱۰۸۰ باشه؟
با تشکر

Mr. M.S.R
07-01-2015, 11:50
سلام
رنج 300 400 رنج مانیتور های عادی است!‌ 1024*768 واید!‌تازه کمترین سایزشون حدود ۱۹ است!‌ یعنی یک چیز افتضاح!!
حتما بهتون پیشنهاد می کنم بودجه را افزایش بدهید و مانیتور فول اچ دی بگیرید!

mmf66
07-01-2015, 11:51
LG 22MP55HQ IPS 22inch LED با گارانتی مادیران قیمت 545 هزار تومان در این رنج قیمتی بسار عالی هست 23 اینچ ال جی هم هست 100 تومان گرونتره وضوح هم 1920*108 هست برای هر دو
LG 22MP55HQ IPS 22inch LED Monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SADEGH 7
07-01-2015, 12:14
پس آیا میتونید به من ارزونترین (و در عین حال با کیفیت قابل قبول) مانیتوری رو معرفی کنید که عرضش ۱۰۸۰ باشه؟
با تشکر

LG 22MP55HQ IPS 22inch LED با گارانتی مادیران قیمت 545 هزار تومان در این رنج قیمتی بسار عالی هست 23 اینچ ال جی هم هست 100 تومان گرونتره وضوح هم 1920*108 هست برای هر دو
LG 22MP55HQ IPS 22inch LED Monitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تایید می شه.

ضمنا به این نکته هم توجه داشته باشین قیمت بالای این مانیتور ها متاسفانه به خاطر فاصله بین دلار و تومن هستش. تا 2-3 سال پیش مانیتور فول HD با کلی امکانات رو رنج 250 تا 400 بود. همین مانیتور که دوستمون معرفی کردن قیمتش 140 دلار هستش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در صورتی که عرض کمتر راضیتون نمی کنه، تنها راه موجود بالا بردن هزینه هستش.

hamidi2
07-01-2015, 12:48
ممنونم.
بسیار خوب. خودم هم به نتیجه رسیدم که لازمه بودجه رو افزایش بدم. از میان برندهای موجود LG بهتر هست؟
میخوام یه چیزی باشه که دوامش هم خوب باشه و حالا حالاها برام کار کنه و در ضمن کیفیت تصویرش هم خیلی خوب باشه.
اسم دیگر مانیتوری که عرضش ۱۰۸۰ باشه Full HD هست اینطور که از صحبت شما متوجه شدم. درسته؟

SADEGH 7
07-01-2015, 13:15
ممنونم.
بسیار خوب. خودم هم به نتیجه رسیدم که لازمه بودجه رو افزایش بدم. از میان برندهای موجود LG بهتر هست؟
میخوام یه چیزی باشه که دوامش هم خوب باشه و حالا حالاها برام کار کنه و در ضمن کیفیت تصویرش هم خیلی خوب باشه.
اسم دیگر مانیتوری که عرضش ۱۰۸۰ باشه Full HD هست اینطور که از صحبت شما متوجه شدم. درسته؟

خواهش می کنم.
در مورد برندها نمی شه گفت یکی از همه بهتره.چون همه رقیب هستن و کیفیت هاشون خوب هست.
اما در صورتی که من بخوام بین ال جی و سامسونگ یکی رو واسه خودم انتخاب کنم، ال جی رو انتخاب می کنم.
مانیتور های سامسونگ معمولا چشم من رو اذیت می کنن.(نمی دونم نورشون زیاده یا رنگاشون خیلی به چشم فشار میاره ولی چشم رو می زنه. مخصوصا واسه من که گاهی وقت ها 14 ساعت یه سره پای سیستم هستم.) البته هر دو برند طرفدار های متعصب دارن. توجه داشته باشین که اگه کسی گفت فلان برند بهتره، حتما ببینید دلیلش واسه این حرف چی بوده.
در مورد برند های دیگه هم من اطلاعی ندارم و بهتره دوستانی که اطلاعاتشون بیشتره نظر بدن.
وقتی مانیتور رو بخرید هم انتظار داشته باشین که اولش تو ذوقتون بزنه (به هر دلیلی). چون وقتی چند سال با یه مانیتور کار کردین، به هر حال تا به مانیتور جدید عادت کنین زمان می بره. (حتی اگه جدیده از قبلی بهتر باشه.)

در مورد مانیتور ذکر شده، ارزونترین مدلی هست که از برند معتبر هست و سایزش Full HD هستش. (من سامسونگ و ایسوز با این سایز تو این رنج قیمت ندیدم.)

بله درست متوجه شدین.
به مانیتور هایی که رزولوشن 1080*1920 رو ساپورت کنن می گن Full HD و مانیتور هایی که رزولوشن 720*1280 رو ساپورت کنن می گن HD.
جهت اطلاعات بیشتر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidi2
07-01-2015, 13:39
دست شما درد نکنه. خیلی اطلاعات مفیدی به دست آوردم.

SADEGH 7
07-01-2015, 15:21
دست شما درد نکنه. خیلی اطلاعات مفیدی به دست آوردم.

خواهش می کنم.
موفق باشین

hamidi2
07-01-2015, 15:22
یه سؤال دیگه؛ اگر از این فروشگاه به صورت اینترنتی خرید کنم بهتره یا اگر برم در بازار همین مانیتور رو بخرم؟ کدوم برام به صرفه‌تر در میاد؟

SADEGH 7
07-01-2015, 18:56
در صورتی که تهران هستین، اگه برین بازار و بگردین قیمت بهتر گیر میاد. (در مورد سایر شهر ها من اطلاعی ندارم.)
فقط حواستون باشه قبل رفتن مطمئن باشین که می خواین فلان قیمت هزینه کنین ودقیقا فلان مدل رو بخرین تا وقتی پیشنهاد های مختلف رو شنیدین، خیالتون راحت باشه تو رنج قیمتی که مد نظرتونه، همون مانیتوری که انتخاب کردین بهترینه.
همچنین حتما فاکتور مهر دار بگیرین که توی مهر نام و آدرس یا تلفن ثابت قید شده باشه و از فروشنده بپرسین 24 ساعت مهلت تست داره یا نه؟ چون اگه فاکتور مهر نداشته باشه یا فروشنده بگه مهلت تست نداره، اگه خراب باشه، باید بدین گارانتی و حداقل 10-15 روز منتظر بمونین.
موفق باشین

mooli11mooli11
08-05-2015, 22:04
سلام ، اگه درست متوجه شده باشم شما دنبال همچین مانیتوری هستین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من یه مدلش دست دو گرفتم 210 ، به تعداد زیاد از دوبی به صورت دست دو وارد شده ، بیشتر کاربرد اداری داشتن .

اینجا هم دارن که قیمت هم مناسب هست ، میتونین با این قیمت دو مانیتور داشته باشین یکی این یکی هم واید برای فیلم

hamidi2
09-05-2015, 00:32
خیلی ممنون از توجه شما و همهٔ دوستان. بله، من دنبال چنین مانیتوری بودم. منتها بعد که توجه پیدا کردم که ۱۰۸۰ از ۱۰۲۴ بیشتر هست همون مانیتوری رو گرفتم که دوستان توصیه کردند. قیمتش هم ۵۴۰ تومن بود اون موقع. البته بچه‌ها دارند از مانیتور ۱۴ اینچ CRT استفاده میکنند که احتمالاً فصل امتحانات که به پایان برسه ترجیح میدم عوضش کنم و اگر منبعی برای خرید مانیتوری که معرفی کردید رو معرفی کنید خیلی خوبه، مخصوصاً اگر اینترنتی بشه خرید. همچنین بالاترین resolution این مانیتور رو هم لطفاً بهم بگید. چون تو لینکی که دادید پیداش نکردم.
ممنون

mooli11mooli11
09-05-2015, 16:52
این خدمت شما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رزولوشن هم Max. Resolution: 1280 x 1024

همین مدل زیاد وارد شده ، مدلش سرچ بزنین برا فروش زیاد هست . من خودم چون برا دوربین مداربسته استفاده میکنم زیاد در جریان رزولوشنش نبودم یه ویژگیه خیلی جالبی که داره هم چرخش 90 درجه هستش که بازم برای شما عالیه . ارتفاعشم خیلی تغییر میکنه .

hamidi2
10-05-2015, 14:18
دست شما درد نکنه