مشاهده نسخه کامل
: مشکل با دی وی دی رایتر
ali_mohandes
06-01-2015, 17:07
سلام دی وی دی رایتر من سی دی هارو می خونه ولی دی وی دی هارو نمی خو نه بازش کردم تمیزش کردم یه بار یه دی وی دی رو خوند ودیگه نخوند وقتی میزارم داخلش یه صدای قررر میده وهیچ میشه بگید مشکل از کجاست؟
yoseffaraji
06-01-2015, 18:22
لنزش ضعیف شده.باید به فکر یه دی وی دی رایتر جدید باشید.ارزش تعمیر هم نداره
ali_mohandes
07-01-2015, 11:02
لنزش ضعیف شده.باید به فکر یه دی وی دی رایتر جدید باشید.ارزش تعمیر هم نداره
عه؟پس چرا وقتی روشنش می کنم می خونه واسه یه بار وبار دیگه نمی خونه؟
داداش اصلا کار نکرده خیلی باهاش کار نمی کنم 2سال هم بیشتر نیست که دارمش
ali_mohandes
13-01-2015, 16:05
کسی نیس کمک من کنه؟
سلام دی وی دی رایتر من سی دی هارو می خونه ولی دی وی دی هارو نمی خو نه بازش کردم تمیزش کردم یه بار یه دی وی دی رو خوند ودیگه نخوند وقتی میزارم داخلش یه صدای قررر میده وهیچ میشه بگید مشکل از کجاست؟
فریم ویر درایو رو آپدیت کنید
اگر لنز هم تمیز شده و باز هم دی وی دی رو نمیخونه مجبورید پتانسیومتر مربوط به دی وی دی رو تغییر بدید به احتمال خیلی زیاد با این کار مشکل حل میشه درست نشد میتونه از برد یا اپتیک باشه
ali_mohandes
22-01-2015, 13:29
فریم ویر درایو رو آپدیت کنید
اگر لنز هم تمیز شده و باز هم دی وی دی رو نمیخونه مجبورید پتانسیومتر مربوط به دی وی دی رو تغییر بدید به احتمال خیلی زیاد با این کار مشکل حل میشه درست نشد میتونه از برد یا اپتیک باشه
سلام پتانسیومتر مخصوص دی وی دی کدوماش هست؟
باید به کدوم طرف بچر خونم؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام پتانسیومتر مخصوص دی وی دی کدوماش هست؟
باید به کدوم طرف بچر خونم؟
ممنون میشم پاسخ بدید
اگر دو تا پتانسیومتر داره رایتر معمولا اگر رایتر رو از پشت نگاه کنید سمت چپی مربوط به دی وی دی است اگر هم یک دونه داره بازم مربوط به دی وی دی است کنار لنز هست پیچ ماننده یک ذره بین داشته باشید و جهت عکس عقربه های ساعت بچرخونید باید کم بچرخونید و همون موقع تست کنید درایو باید به صورت open تست بشه همون موقع پتانسیومتر رو بچرخونید و تست کنید اگر بهتر شد بیشتر بچرخونید اگر بدتر شد خلاف جهت بچرخونید تا به بهترین حالت برسید اگر با این کار درست نشد یا مشکل میتونه از برد باشه یا خود اپتیک رایتر
ali_mohandes
22-01-2015, 18:31
اگر دو تا پتانسیومتر داره رایتر معمولا اگر رایتر رو از پشت نگاه کنید سمت چپی مربوط به دی وی دی است اگر هم یک دونه داره بازم مربوط به دی وی دی است کنار لنز هست پیچ ماننده یک ذره بین داشته باشید و جهت عکس عقربه های ساعت بچرخونید باید کم بچرخونید و همون موقع تست کنید درایو باید به صورت open تست بشه همون موقع پتانسیومتر رو بچرخونید و تست کنید اگر بهتر شد بیشتر بچرخونید اگر بدتر شد خلاف جهت بچرخونید تا به بهترین حالت برسید اگر با این کار درست نشد یا مشکل میتونه از برد باشه یا خود اپتیک رایتر
سلاممنون دوتارو به سمت راست چرخوندم البته چند باز بازکردم وبستم وبالاخره درست شد
ولی وقتی یه دی وی دی خام گزاشتم دی وی دی راتا4درصد رایت کردو دیگه رایت نکرد ایا باز باید پتانسیومتر رو بچرخونم؟؟
سلاممنون دوتارو به سمت راست چرخوندم البته چند باز بازکردم وبستم وبالاخره درست شد
ولی وقتی یه دی وی دی خام گزاشتم دی وی دی راتا4درصد رایت کردو دیگه رایت نکرد ایا باز باید پتانسیومتر رو بچرخونم؟؟
یکم بیشتر بچرخونید و دوباره تست کنید... با اینکار نور لنز بیشتر شده و دور موتور افزایش پیدا میکند
habib mahvare
23-01-2015, 00:23
برنامه CD-DVD.Icon.Repair رو از اینترنت سرچ کن و استفاده کن.انشالله که مشکلت رو حل میکنه.
ali_mohandes
11-02-2015, 09:46
یکم بیشتر بچرخونید و دوباره تست کنید... با اینکار نور لنز بیشتر شده و دور موتور افزایش پیدا میکند
سلام بیشتر چرخوندم بد تر شد دوباره به همون حالت برگردوندم خوب شد میشه بگید چرا؟
سلام بیشتر چرخوندم بد تر شد دوباره به همون حالت برگردوندم خوب شد میشه بگید چرا؟
شاید جهتی چرخوندید که نور لنز کمتر شده و دور موتور کاهش پیدا کرده برعکسش بچرخونید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.