مشاهده نسخه کامل
: پیغام YOu need to format this drive در هارد اکترنال سالم
8nights&7days
06-01-2015, 16:57
سلام من یه چند ا ویروس گرفتم بعد Kaspersky 2015 رو نصب کردم و ویورس هارو پاک کردم ولی هارد اکسترنال رو فقط میشناخت از اون به بعد (یعنی فقط به عنوان یه درایو نشونش میداد ولی نه حجمش رو نشون میداد نه میشه واردش شد) بعد نمیدونم یه کارایی کردم یا خودش درست شدی بلاخره درست شد تا امروز.دیشب خوب بود بعد امروز دوباره همون طوری شده...توی لپتاپ هم همین طوریه ولی وقتی که به تلوزیون وصلش میکنم کامل میشناسه...احتمالا یه ویروسی توش مونده ...
چیکار باید بکنم؟
Mohammad-t-1992
06-01-2015, 21:24
سلام من یه چند ا ویروس گرفتم بعد Kaspersky 2015 رو نصب کردم و ویورس هارو پاک کردم ولی هارد اکسترنال رو فقط میشناخت از اون به بعد (یعنی فقط به عنوان یه درایو نشونش میداد ولی نه حجمش رو نشون میداد نه میشه واردش شد) بعد نمیدونم یه کارایی کردم یا خودش درست شدی بلاخره درست شد تا امروز.دیشب خوب بود بعد امروز دوباره همون طوری شده...توی لپتاپ هم همین طوریه ولی وقتی که به تلوزیون وصلش میکنم کامل میشناسه...احتمالا یه ویروسی توش مونده ...
چیکار باید بکنم؟
1-با USB disk security هم اسکنش کنید، آنتی تروجان رو هم امتحان کنید
2-ببینید فرمان check disk مشکلو حل میکنه یا نه
3-با همین کاسپرسکی (در قسمت اسکن دلخواه درایو و پوشه) ببینید میتونید واردش بشید و فایلها رو به سیستم منتقل کنید؟ اگر شد هارد رو فرمت کنید
4- چندتا فایل منیجر رو هم تست کنید
5- روی سیستم های دیگه هم تست کنید
8nights&7days
07-01-2015, 22:22
3-1 -4-5-اصلا نیشمه وارد هارد شد با هیچ کامپیوتر و برنامه ای به جز وقتی که به تلویزون وصلش میکنم.
2- check disk هم نکمیشه ارور میده
8nights&7days
07-01-2015, 22:23
آپدیت.....
فهمیدم درایو Raw شده جطوری میتونم بدون از درست دادن اطلاعات به حالت معمولی برش گردونم
ata.royalfalcon
07-01-2015, 22:34
آپدیت.....
فهمیدم درایو Raw شده جطوری میتونم بدون از درست دادن اطلاعات به حالت معمولی برش گردونم
طبق روش توضیح داده شده در پست اول تاپیک زیر عمل کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر درست نشد مجبورید اطلاعات مهم را بازیابی و روی فضای دیگر (مثلاً هارد دیسک اکسترنال دوم) ذخیره کنید . برای اینکار طبق پست دوم همان تاپیک بالا عمل کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.