ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سیستم مدیریت محتوا و راه اندازی سایت. لطفا کمک کنید

ashkan323
06-01-2015, 03:52
با سلام.
من قصد راه اندازی یه وب سایت تجاری دارم. میخوام اعضا با پرداخت ماهیانه مبلغی بتونن یک صفحه برای خودشون با امکانات مثل وبلاگ داشته باشند و یک فروم و فروشگاه هم اگر بشه بعدها داشته باشم. بهم جوملا رو پیشنهاد کردند. دوستان متخصص لطفا کمک کنند که آیا جوملا این امکانات و افزونه ها رو داره ( قبلا با جوملا در حد کم کار کردم اما نمیدونم این افزونه ها و اون انعطاف رو داره یا خیر) و اگر جوملا مناسب نیست یک سیستم که هم ساده باشه و هم امکانات خوبی داشته باشه (البته غیر از وردپرس) معرفی کنید. خواهشا از طراحی وب مستقل و امنیت پایین این سیستم ها و... نگید این هارو میدونم فقط با توجه به چیزهایی که گفتم کمک کنید. با تشکر

tabriz-info
07-01-2015, 16:56
هم جوملا هم وردپرس این امکانات رو داره

حالا با وجود این همه امکانات رایگان و قدرتمند وبلاگ دهی نمیدونم شما چه سیستمی میخواهید راه انداز ی کنید

ashkan323
10-01-2015, 21:12
شنیدم قابلیت های جوملا بیشتر از وردپرس هست. برای فروشگاه اینترنتی و سایت تجاری که بشه خرید پستی هم کرد به نظر شما جوملا پاسخگو هست؟

radair
08-03-2015, 17:57
جوملا این امکان را داره

اما بعید می دونم به اون قدرتی که مد نظرتونه بتونید با جوملا کار کنید

zeynal
10-05-2015, 02:03
درود اشکان عزیز
آقا همون جوملا از همش بهتره... سادس... سادس... سادس
ورد پرس درسته که فنی تره ولی مشکلات خاص خودش رو داره
مخلصتون مدتهاست که از جوملا استفاده میکنه و هییییییییچ مشکلی هم نداره....
با خیال راحت یقه جوملا رو بگیر و ولش نکن داداش

یاحق

mobile101
10-05-2015, 11:22
با سلام
درسته جوملا یک cms رایگان و ساده است اما مشکلات خاص خودش رو داره.جوملا بیشتر برا سایت های گرافیکی به درد می خوره اگه شماهم برا سایتی که تو دهن دارید اگر گرافیک زیادی می خواید استفاده کنید بهتره جوملا رو انتخاب کنید البته اگه یکم کد نویسی هم بلد باشید خوبه در ضمن سایت های جوملا معمولا سرعت لود خوبی ندارند.ولی اگه نه سایتی با ظاهر ساده و روان می خواید بهتره از وردپرس استفاده کنید.سرتر از این دوتا asp.net هست واقعا عالی و کاربردی.ایدتون رو میدید به یه طراح .net سایت مورد نظر رو با شرایط و امکانات عالی پیاده میکنه.