ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سینوزیت و لووفلوکساسین

روانپریش
05-01-2015, 23:40
سلام دوستان
این داروی لووفلوکساسین چقدر در درمان سینوزیت موثره
جوری که تحقیق کردم خیلی داروی موثری هست توی درمان سینوزیت
به نظرتون درسته؟
بعد قیمت نوع ایرانیش رو دارین؟

M.R.S.
05-01-2015, 23:58
لووفلوکساسین یک نوع فلوروکینولون تنفسی هست که داروی خط دوم برای سینوزیت هست
خط اول درمان سینوزیت کو آموکسی کلاو هست که دوره 5 تا 7 روزه مصرف میشه
و داروی جایگزین اون هم داکسی سایکلین هست
لووفلوکساسین خط دوم درمان هست که در موارد آلرژی به دارو یا در مواردی که داروهای خط اول شکست بخوره و مقاومت وجود داشته باشه استفاده میشه
این دارو به صورت قرص 500 میلی گرمی وجود داره و درمان سینوزیت با اون 7 تا 10 روز با دوز 500 میلیگرم در روز یا 5 روز با دوز 750 میلی گرم هست
قیمت یک بسته که حاوی 5 عدد قرص هست 10000 تومان هست
-------------------------------------------
لازم به ذکر هست که نیاز به درمان با آنتی بیوتیک در سینوزیت معیار هایی داره و حتما باید با تشخیص و تجویز پزشک باشه
کو آموکسی کلاو هم به خوبی برای درمان سینوزیت موثر هست و اسفاده از داروهای دیگه با تشخیص پزشک هست و نباید به طور خود سرانه از هرنوع آنتی بیوتیک استفاده کرد
به جز انتی بیوتیک جز دیگه درمان سینوزیت شست و شوی سینوس ها و همچنین ستفاده از اسپری های موضعی استروئیدی بینی هست که با صلاح دید پزشک تجویز میشن

روانپریش
06-01-2015, 13:36
لووفلوکساسین یک نوع فلوروکینولون تنفسی هست که داروی خط دوم برای سینوزیت هست
خط اول درمان سینوزیت کو آموکسی کلاو هست که دوره 5 تا 7 روزه مصرف میشه
و داروی جایگزین اون هم داکسی سایکلین هست
لووفلوکساسین خط دوم درمان هست که در موارد آلرژی به دارو یا در مواردی که داروهای خط اول شکست بخوره و مقاومت وجود داشته باشه استفاده میشه
این دارو به صورت قرص 500 میلی گرمی وجود داره و درمان سینوزیت با اون 7 تا 10 روز با دوز 500 میلیگرم در روز یا 5 روز با دوز 750 میلی گرم هست
قیمت یک بسته که حاوی 5 عدد قرص هست 10000 تومان هست
-------------------------------------------
لازم به ذکر هست که نیاز به درمان با آنتی بیوتیک در سینوزیت معیار هایی داره و حتما باید با تشخیص و تجویز پزشک باشه
کو آموکسی کلاو هم به خوبی برای درمان سینوزیت موثر هست و اسفاده از داروهای دیگه با تشخیص پزشک هست و نباید به طور خود سرانه از هرنوع آنتی بیوتیک استفاده کرد
به جز انتی بیوتیک جز دیگه درمان سینوزیت شست و شوی سینوس ها و همچنین ستفاده از اسپری های موضعی استروئیدی بینی هست که با صلاح دید پزشک تجویز میشن

مشکل کو آموکسی کلاو اینه که 3 بار در روز باید استفاده بشه و من مرتب یادم میره بخورم سر ساعت ولی این داروی لووفلوکساسین یه بار در روز مصرف میشه

M.R.S.
06-01-2015, 15:12
بله......این داروی خط دوم هست که بابد برای موارد خاص تجویز بشه
در صورت مصرف بی رویه مقاومت در برابر دارو زیاد میشه و این داروی خیلی خوب - که در مورد عفونت ریه عارضه دار بسیار کاربرد داره -بی مصرف میشه
............................................
داروی خوب دیگه برای سینوزیت داکسی سایکلین هست که هر ۱۲ ساعت مصرف میشه و در صورتی که شما با کوآموکسی کلاو مشکل دارید میتونید از پزشکتون بخواین داروی جایگزین دیگه تجویز کنه
همچنین قیمت این دارو زیاد هست و یه دوره درمان سینوزین ۲۰۰۰۰ تومان میشه-البته چندان نیست اما نسبت به داروهای دیگه خیلی بیشتره و هرکسی توان تهیه اش رو نداره- و تحت پوشش بیمه نیست
................................
نکته دیگه اینه که سینوزیت باکتریایی بدون درمان آنتی بیوتیک خودبخود بهبود پبدا میکنه و تجویز آنتی بیوتیک در موارد مشخصی نیاز هست مثل:
علائم شدید....عدم بهبودی بعد از ۱۰ روز......بدتر شدن و پیشرفت علائم

hesam_a_r
23-01-2015, 03:38
دقیقا چون داکسی سایکلین از آنتی بیوتیک هایی است که در سینوس ترشح میشه بهترین البته برای جلوگیری از عوارض اسید معده یک فاموتیدین یا ام پرازول با صلاحدید پزشک مصرف کنید

sajad20200
03-12-2015, 19:09
سلام دوستان نظرتون راجع به ترکیب دو داروی داکسی سایکلین با کو اموکسی کلاو برای در مان سینوزیت چیه؟اونو 8 ساعتی بخوریم و داکسی 12 ساعتی؟

M.R.S.
03-12-2015, 20:03
بلی همینطور هست
داروی انتخابی کوآموکسی کلاو هست که باید ۸ ساعته برای ۵ تا ۷ روز مصرف بشه
داکسی ساکلین در صورت عدم تحمل یا حساسیت،تجویز میشه که ۱۲ ساعته و برای ۱۰ تا ۱۴ روز هست
داکسی سایکلین باید با آب زیاد مصرف بشه

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

sajad20200
03-12-2015, 20:47
بلی همینطور هست
داروی انتخابی کوآموکسی کلاو هست که باید ۸ ساعته برای ۵ تا ۷ روز مصرف بشه
داکسی ساکلین در صورت عدم تحمل یا حساسیت،تجویز میشه که ۱۲ ساعته و برای ۱۰ تا ۱۴ روز هست
داکسی سایکلین باید با آب زیاد مصرف بشه

دوست عزیز تداخلی با هم ندارن این دو داره؟

M.R.S.
03-12-2015, 22:31
تداخلی ندارن،اما نیازی نیست با هم مصرف بشن و مصرف همزمانشون غیر ضروری و اشتباه هست
درمان خط اول کوآموکسی هست که پاسخ به درمان خیلی خوبی هم داره

sajad20200
04-12-2015, 08:40
تداخلی ندارن،اما نیازی نیست با هم مصرف بشن و مصرف همزمانشون غیر ضروری و اشتباه هست
درمان خط اول کوآموکسی هست که پاسخ به درمان خیلی خوبی هم داره
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی های خوبتون-من چون مقاومت دارویی دارم یعنی پارسال که پیش دکتر رفتم گفت برای درمان سینوزیت فقط باید از داروی ترکیبی استفاده کرد و گرنه جواب گو نیست و برام اموکسیسیلین500هر12 ساعت1 عدد و کواموکسی کلاو هر8 ساعت بعدش که تموم شد دوباره اموکسی کلاو با سیپروفلوکساسین داد که خوب شدم
1-ایا سیپروفلوکساسین هم موثره برای سینوزیت؟دکتر میگفت از کلاریترو مایسین بهتره
2-من هروز هروز حتی در برف هم سرم رو میشورم به دلیل چربی بیش از حد سر ایا این اثر داره؟البته با سشوار کامل خشک میکنم

M.R.S.
04-12-2015, 11:58
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی های خوبتون-من چون مقاومت دارویی دارم یعنی پارسال که پیش دکتر رفتم گفت برای درمان سینوزیت فقط باید از داروی ترکیبی استفاده کرد و گرنه جواب گو نیست و برام اموکسیسیلین500هر12 ساعت1 عدد و کواموکسی کلاو هر8 ساعت بعدش که تموم شد دوباره اموکسی کلاو با سیپروفلوکساسین داد که خوب شدم
1-ایا سیپروفلوکساسین هم موثره برای سینوزیت؟دکتر میگفت از کلاریترو مایسین بهتره
2-من هروز هروز حتی در برف هم سرم رو میشورم به دلیل چربی بیش از حد سر ایا این اثر داره؟البته با سشوار کامل خشک میکنم

۱.ترکیب کوآموکسی کلاو و آموکسی سیلین صحیح هست و در سینوزیت مقاوم استفاده میشه،در واقع دوز کوآموکسی کلاو رو بالا میبره

سیپروفلاوکساسین چندان اثری نباید داشته باشه،چون تاثیر کمتری در دستگاه تنفسی داره

از این دسته دارو،بخصوص در سینوزیت مقاوم،لووفلوکساسین خیلی موثر هست که به صورت روزانه هم مصرف میشه

۲.گمان نکنم،سینوزیت بیشتر در زمینه یک سرماخوردگی و آماده کردن مخاط سینوس برای عفونت باکتری ایجاد میسه

sajad20200
04-12-2015, 17:13
۱.ترکیب کوآموکسی کلاو و آموکسی سیلین صحیح هست و در سینوزیت مقاوم استفاده میشه،در واقع دوز کوآموکسی کلاو رو بالا میبره

سیپروفلاوکساسین چندان اثری نباید داشته باشه،چون تاثیر کمتری در دستگاه تنفسی داره

از این دسته دارو،بخصوص در سینوزیت مقاوم،لووفلوکساسین خیلی موثر هست که به صورت روزانه هم مصرف میشه

۲.گمان نکنم،سینوزیت بیشتر در زمینه یک سرماخوردگی و آماده کردن مخاط سینوس برای عفونت باکتری ایجاد میسه

سلام دوست خوبم خدا خیرت بده جواب میدی من از دیشب سینوس هاک عود کرده و اموکسی کلاو هر 8 ساعتی و داکسی هر 12 ساعتی تا اینگه ظهری دیگه تبم خیلی بالا بود و رفتم اورزانس بیمارستان بهم سفتر یاکسون 2 عدد توی یه سرم زد و گفت یکی هم 12 ساعت بعد و بهم گفت اموکسی کلاو استفاده کن فقط نظرت چیه؟الان دوباره یه ذره تب دارم و ضربان قلبم بالاست به خاطر تب چکار کنم؟

M.R.S.
04-12-2015, 19:11
تب که در یک فرد بزرگ سال جای نگرانی نداره.....حتی نیاز نیست اگه تب کمتر از 40 یا 39 باشه،داروی تب بز تجویز بشه
بهترین داروی تب بر هم استامینوفن. یا بروفن هست.
با درمان آنتی بیوتیکی طی ۴۸ ساعت باید تب قطع بشه وگرنه شکست درمان محسوب میشه و باید درمان عوض بشه

sajad20200
04-12-2015, 19:28
تب که در یک فرد بزرگ سال جای نگرانی نداره.....حتی نیاز نیست اگه تب کمتر از 40 یا 39 باشه،داروی تب بز تجویز بشه
بهترین داروی تب بر هم استامینوفن. یا بروفن هست.
با درمان آنتی بیوتیکی طی ۴۸ ساعت باید تب قطع بشه وگرنه شکست درمان محسوب میشه و باید درمان عوض بشه

ممنونم افزایش ضربان قلب مال تبه؟اگه تا صبح خوب نشدم لووفلوکساسین بخورم با توجه به اینکه حساسیت به کو اموکسی کلاو و سفتریاکسین نداشتم ایا به این دارو حساسیت دارم؟

M.R.S.
05-12-2015, 12:36
ممنونم افزایش ضربان قلب مال تبه؟اگه تا صبح خوب نشدم لووفلوکساسین بخورم با توجه به اینکه حساسیت به کو اموکسی کلاو و سفتریاکسین نداشتم ایا به این دارو حساسیت دارم؟
افزایش ضربان که مربوط به تب میشه
قویا توصیه میکنم بدون مراجعه حضوری به پزشک دارو بخصوص آنتی بیوتیک مصرف نشه؛اما اینجا ایرانه و هر دارویی رو میتونین از داروخانه تهیه کنین
این دارو از دسته ای جدا از سفتریاکسون یا کوآموکسی کلاو هست؛حساسیت داروی با هردارویی ممکن هست،اما احتمال کمتری وجود داره کسی به لووفلوکساسین حساسیت نشون بده

sajad20200
06-12-2015, 12:29
افزایش ضربان که مربوط به تب میشه
قویا توصیه میکنم بدون مراجعه حضوری به پزشک دارو بخصوص آنتی بیوتیک مصرف نشه؛اما اینجا ایرانه و هر دارویی رو میتونین از داروخانه تهیه کنین
این دارو از دسته ای جدا از سفتریاکسون یا کوآموکسی کلاو هست؛حساسیت داروی با هردارویی ممکن هست،اما احتمال کمتری وجود داره کسی به لووفلوکساسین حساسیت نشون بده

سلام دوست عزیز ممنونم من دیشب رفتم پیش متخصص عفونی بهم تاوانکس داد 15 عدد هر شب 1 عدد من دیشب خوردم اما هنوز درد بسیار در سر دارم و ترشحات چرکی از حلق و بینی ام میاد ایا موثره؟ایا نیازی نیست مترونیدازول هم بخورم ؟

laxer
06-12-2015, 14:45
بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید دوست عزیز ....
دارو های آنتی بوتیک اثرشون زود نمایان نمیشه ....

اگر داروی موضعی ( قطره یا اسپری) تجویز شده همون رو مصرف کنید در غیر اینصورت مصرف مصرف دارو های سیستمیک ممکنه باعث سمیت بشن.

این دو دارویی هم که فرمودین از نظر متابولیسم با هم تداحل دارن اگر همراه هم مصرف بشن غلظت هردوشون بالا میره. ( پزشک باید تنظیم کنه دوزاژ رو)

sajad20200
06-12-2015, 18:57
بدون تجویز پزشک دارو مصرف نکنید دوست عزیز ....
دارو های آنتی بوتیک اثرشون زود نمایان نمیشه ....

اگر داروی موضعی ( قطره یا اسپری) تجویز شده همون رو مصرف کنید در غیر اینصورت مصرف مصرف دارو های سیستمیک ممکنه باعث سمیت بشن.

این دو دارویی هم که فرمودین از نظر متابولیسم با هم تداحل دارن اگر همراه هم مصرف بشن غلظت هردوشون بالا میره. ( پزشک باید تنظیم کنه دوزاژ رو)
سلام .ممنونم دوست عزیز -چشم نه دکتر فقط سرم شستشو و قرص جوشان فلوموسیل و تاوانکس داده- اما خب درد زیادی در سر دارم و چرک های فراوانی از حلق و بینی ام میاد

M.R.S.
06-12-2015, 21:59
سلام .ممنونم دوست عزیز -چشم نه دکتر فقط سرم شستشو و قرص جوشان فلوموسیل و تاوانکس داده- اما خب درد زیادی در سر دارم و چرک های فراوانی از حلق و بینی ام میاد
شست و شوی سینوس ها و استفاده از اسپری های استروئید جزو بسیار مهم درمان سینوزیت هستند
اما در موارد شدید یا عدم بهبودی بعد از ۱۰ روز مصرف آنتی بیوتیک نیاز هست،
در مورد شما به درمان اولیه پاسخ ندادید،داروی دیگه ای داده که عملکرد خیلی خوبی داره،
اگه با اون هم بهتر نشین درمان تزریقی نیاز هست