مشاهده نسخه کامل
: خاموش شدن سیستم بعد از15 ثانیه....
martin62
05-01-2015, 18:02
با سلام
سیستمی با مشخصات زیر:
مادربرد: asus p5g41t-m lx3
بعد از روشن کردن سیستم و آمدن صفحه مشکی توضیحات مربوط به bios در پایین پیغام میاد که سیستم شما بعد از 15 ثانیه خاموش می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاریم میکنم وارد setup bios نمیشه. لطفا راهنمایی کنید
ضمنا دو بار هم بایوسش رو با ورژنای مختلفی که از سایت ایسوس دانلود کردم آپدیت کردم و لی همچنان همون پیغام صفحه ی بالا میاد؟؟!!؟؟!
afshin b
05-01-2015, 18:21
احتمالا مشکل گرما داره. فن سی پی رو تمیز کنین
martin62
05-01-2015, 18:25
احتمالا مشکل گرما داره. فن سی پی رو تمیز کنین
فن سی پی یو مشکل داشت اونو عوض کردم یه نو گذاشتم. در واقع اصلا فن سی پی یو نصف و نیمه جا خورده بود طوری که نصف سیلیکون زیر فن سالم بد؟!؟ احتمال هست سی پی یو مشکل خورده باشه؟؟
afshin b
05-01-2015, 18:36
شما اول از فن مطمین بشین خوب جا خورده باشه.
برای من پیش امده سی پی یو یه پایش شکسته بود و بشدت داغ میکرد. میتونین پایه های سی پی یو رو هم چک کنین
با سلام
سیستمی با مشخصات زیر:
مادربرد: asus p5g41t-m lx3
بعد از روشن کردن سیستم و آمدن صفحه مشکی توضیحات مربوط به bios در پایین پیغام میاد که سیستم شما بعد از 15 ثانیه خاموش می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کاریم میکنم وارد setup bios نمیشه. لطفا راهنمایی کنید
ضمنا دو بار هم بایوسش رو با ورژنای مختلفی که از سایت ایسوس دانلود کردم آپدیت کردم و لی همچنان همون پیغام صفحه ی بالا میاد؟؟!!؟؟!
با برد اشتن باتر یمین بایوس مین رو دیفالت کنید و هر دیوایسی که به به یو اس بی متصل است رو جدا کنید یو اس بی های جلو رو از روی مین سیم هاشو جدا کنید و ببینید درست میشه یا نه
اگر درست نشد با یک پاور دیگر سیستم رو تست کنید
درست نشد یا میتونه از بایوس مین باشه یا خود مین
martin62
05-01-2015, 19:36
با برد اشتن باتر یمین بایوس مین رو دیفالت کنید و هر دیوایسی که به به یو اس بی متصل است رو جدا کنید یو اس بی های جلو رو از روی مین سیم هاشو جدا کنید و ببینید درست میشه یا نه
اگر درست نشد با یک پاور دیگر سیستم رو تست کنید
درست نشد یا میتونه از بایوس مین باشه یا خود مین
مشکل رو پیدا کردم. پورت usb جلوی کیس شکسته بود و اتصالی داشت. واسه همین بود که ارور میداد پیغام ارورشم مال همون usb بود. ممنون از دوستان
arashhatami
09-01-2015, 22:01
[مشکل ابه خاطر اتصالاتی از قبیل کی بورد و یو اس بی و اتصالی لوازم جانبی وصل شده به رایانه است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.