PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با سایه ها در منتال ری

smss.exe
05-01-2015, 13:42
با سلام و احترام
من در این صحنه نیاز به رندر یک تکه آهن با رفلکس محیط رو دارم
تنظیماتی انجام دادم و رفلکس و متریال خوب شده ولی سایه ها درست در نمیاد من سایه های لبه دار و تیز تری میخوام ولی متاسفانه هر کاری کردم نشد
ممنون میشم به تنظیمات صحنه و آبجکت ها یک نگاهی بندازید و مشکل رو حل کنید

N O V A L I S
07-01-2015, 11:20
شاید این تنظیمات جواب کارتو بده...
اگه سایه های بازم تیز تری می خوای می تونی اون شعاع رو کم کنی یا کلا تیک گزینه فعال بودن area light رو برداری...
بهتره یه آموزش نورپردازی اصولی هم حتما ببینید تا موقعیت نورها و شدت و جهتشون رو آگاهانه تر تعریف کنی... مثلا شدت همین نوری که تنظیماتشو این جا گذاشتم بی دلیل خیلی پایین بود...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

smss.exe
07-01-2015, 19:42
سلام ممنونم
ولی قبلی رفلکسش واقعی تر بود با این سایه ها غیر واقعی دیده میشه
شاید بهتر باشه محیط و نور رو عوض کنم
شما پیشنهاد بهتری ندارید؟ که واقعی تر باشه
میخوام یه نور و رفلکسی مثل عکسی که پیوست
شده داشته باشم
--
در ضمن کجا می تونم این آموزش رو در مورد مبانی نورها در تری دی مکس ببینم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alirazaebram
09-01-2015, 01:10
سلام به شما دوستان گرامی

از دو روش نور پردازی میتونی استفاده کنی نور پردازی مال خود 3d max و VRay پلاگین

1- از 3dmax

از
1. Command panel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2. Create panel ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

3.Lights ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

'و منو standard

نور > skyliyht انتخاب کن

حتما تنظیمات باید modify>cast shadows فعال کنی تا یک نور پردازی خوبی داشته باشی

و اگر نور پردازی خوب با (پلاگن VRay ) استفاده کنی . باید نصب کنی خیلی راحت نورپردازی خیلی واقعی

:n26:

alirazaebram
09-01-2015, 01:45
آموزش مدل سازی کامل یک صحنه در تری دی مکس به همراه ساخت متریال، نورپردازی (روز و شب) و رندر نهایی توسط موتور رندر وی ری و در انتهای مسیر مقداری فتوشاپ.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B1%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C+%D8%AF%D8% B1+%D8%AA%D8%B1%DB%8C+%D8%AF%DB%8C+%D9%85%DA%A9%D8 %B3

alirazaebram
09-01-2015, 01:45
فیلم آموزشی نورپردازی خارجی با HDRI

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%B3

رفیق خوب
09-03-2015, 16:11
دوستان عزیز میشه به من کمک کنید که در رندر منتال ری مشکل پرش سایه نداشته باشم؟ سایه ها پر پر می زنن