ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال برنامه ها از حافظه داخلی به کارت حافظه

hamed_totally
05-01-2015, 09:44
سلام
من از گوشی xperia m استفاده میکنم . با اینکه گوشی رو رووت هم کردم ولی وقتی از برنامه Link2SD جهت انتقال برنامه استفاده میکنم چنین پیغامی میاد

app2sd in not supported by your device.because your device has a primary external storage which is emulated from the internal storage. you can link the app in order to move its files to your cd card

مشکل از کجاس؟؟

shengo_k
05-01-2015, 12:13
سلام
من از گوشی xperia m استفاده میکنم . با اینکه گوشی رو رووت هم کردم ولی وقتی از برنامه Link2SD جهت انتقال برنامه استفاده میکنم چنین پیغامی میاد

app2sd in not supported by your device.because your device has a primary external storage which is emulated from the internal storage. you can link the app in order to move its files to your cd card

مشکل از کجاس؟؟
داداش این پیغام میگه گوشی شما از این نرم افزار پشتیبانی نمیکنه و در گوشیتون قابل استفاده نیست شما وارد بخش application manegere در تنظیمات بشید و هر نزم افزار رو میخواهید انتخاب کنید در صفحه جدید در سمت پایین چپ گزینه ای وجود داره واسه انتقال نرم افزار به کارت حافظه اگه گوشی شما این قسمت رو نداره به احتمال زیاد گوشیتون از این قابلیت پشتیبانی نمیکنه