ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ ربات های صنعتی @work در مسابقات ربوکاپ ایران اپن 2015

ROBOTICS
03-01-2015, 22:10
لیگ ربات های صنعتی @work در مسابقات ربوکاپ ایران اپن 2015

لیگ ربات های صنعتی یعنی @work در پوستر ایران اپن ۲۰۱۵ دیده می شود!

این بزرگترین پیشرفت ایران اپن است

همه را توصیه می کنم که در این لیگ شرکت کنند

خوبی این لیگ این است که مستقیما در صنعت استفاده می شود و کاربردی است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قوانین لیگ @work را می توانید از لینک زیر دانلود کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ROBOTICS
03-01-2015, 22:11
قابل توجه شرکت کنندگان در لیگ @work

بهتر است تیم خود را در سایت کمیته فنی جهانی لیگ @work ثبت کنید. البته تا وقتی در مسابقات اپن مانند ایران اپن یا ژرمن اپن شرکت می کنید ضرورتی ندارد. اما برای رزومه خودتان مفید است. وقتی در مسابقات اصلی (غیر اپن) شرکت می کنید ثبت تیم اجباری می شود

برای این کار لازم است ابتدا سایت تیم را بالا بیاورید. در سایت تیم باید موارد زیر درج شده باشد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از این که سایت تیم را بالا آوردید با ایمیل رسمی سرپرست که در سایت تیم درج گردیده در گروه زیر عضو شوید

البته تمامی تیم می توانند عضو این گروه شوند و یا حتی کسانی که عضو هیچ تیمی نیستند هم می توانند عضو گروه شوند اما عضویت سرپرست تیم اجباری است

سپس سرپرست تیم لازم است که به آدرس زیر ایمیل بزند و تیم و سایت را معرفی کند

سپس سرپرست تیم باید به آدرس زیر ایمیل بزند و درخواست ثبت تیمش در سایت کمیته فنی مسابقات جهانی این لیگ را بکند

سپس TDP از شما خواسته می شود. بهتر است ویدوئی از رباتتان را نیز همراه TDP بفرستید. در TDP باید موارد زیر نوشته شود

در صورتی که تایید شدین تیمتان در صفحه زیر اضافه می شود

لازم به ذکر است که سایت و TDP باید به زبان انگلیسی باشد

تا این لحظه که من این پست را می نویسم هیچ تیمی از ایران ثبت نشده است. چهار تیم از آلمان و یک تیم از کشور های انگلستان ، هلند ، فرانسه و ترکیه ثبت شده اند. چون جای خالی تیم های ایرانی احساس می شد من این پست را نوشتم