مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی در مورد رید کردن هاردها
alirafaat
03-01-2015, 20:43
سلام
من روی مارد بوردم 7 تا هارد دارم با مارکها و حجمهای مختلف
مادر بوردم از ریدهای 1- 0 -5 - 10 پشتیبانی می کنه
1. ایا میشه فقط 3 یا 4 تا از اونها رو رید کرد و سیستم و بقیه هاردها عادی باشند ؟
2. هدف از رید کردن هم اینه که 3 یا 4 تا هارد یک هارد شناخته شن تا لیست کردن دیتا ( فیلم ) اسون شه
3. می خوام حجم چند هارد همون جمع حجمهاشون باشه ( یعنی : 2+2+3+2= 9 ) پس رید 1 نمی خوام
4. می خوام اگه نیاز شد و رید رو غیر فعال کردم بشه مثل قبل از اطلاعات هر کدوم از هاردها جداگانه استفاده کرد ( پس رید 0 هم نمی خوام )
با رید 5 یا 10 این کار شدنیه ؟
با تشکر
ata.royalfalcon
03-01-2015, 22:23
سلام
من روی مارد بوردم 7 تا هارد دارم با مارکها و حجمهای مختلف
مادر بوردم از ریدهای 1- 0 -5 - 10 پشتیبانی می کنه
1. ایا میشه فقط 3 یا 4 تا از اونها رو رید کرد و سیستم و بقیه هاردها عادی باشند ؟
2. هدف از رید کردن هم اینه که 3 یا 4 تا هارد یک هارد شناخته شن تا لیست کردن دیتا ( فیلم ) اسون شه
3. می خوام حجم چند هارد همون جمع حجمهاشون باشه ( یعنی : 2+2+3+2= 9 ) پس رید 1 نمی خوام
4. می خوام اگه نیاز شد و رید رو غیر فعال کردم بشه مثل قبل از اطلاعات هر کدوم از هاردها جداگانه استفاده کرد ( پس رید 0 هم نمی خوام )
با رید 5 یا 10 این کار شدنیه ؟
با تشکر
سلام .
1. بعضی از مادربردها فقط تعدادی از پورتهای SATA از RAID پشتیبانی میکنند نه همه آنها که با رنگ خاصی هم متمایز میشوند . دفترچه راهنمای مادربردتان را مطالعه کنید . اگر اینطور هست میتوانید هارد ديسكهايي كه نميخواهيد در RAID شركت داده شود را به پورتهای عادی متصل کنید .
3. این سایت (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) را ببینید . اگر از RAID5 استفاده میکنید یک ترابایت را از دست میدهید (به خاطر نابرابری ظرفیت هارد دیسکها) و همچنین حدود 25 درصد فضا هم صرف Parity Data میشود (حدود دوترابایت) و نهایت حجمی که نصیبتان میشود 6 ترابایت هست .
در RAID 10 علاوه بر اینکه یک ترابایت را از دست میدهید بلکه 50 درصد فضا (حدود چهار ترابایت) هم صرف fault tolerance میشود و نهایت حجمی که نصیبتان میشود چهار ترابایت خواهد بود پس RAID10 برای شما اصلاً اقتصادی نیست . بهترین کار برای شما این هست که یا از RAID استفاده نکنید (راه توصیه شده) یا RAID0 که حداقل یک ترابایت را از دست میدهید که البته به خاطر نداشتن هیچگونه Data Redundancy در صورت خرابی یکی از هارد دیسکها کلیه اطلاعات را از دست میدهید .
4. نه تنها در RAID 0 بلکه در RAID 5 , 10 هم در صورت غیر فعال کردن نمیتوانید به اطلاعات هر یک از هارد دیسکها بطور جداگانه دسترسی داشته باشید. پس قبل از هر کاری باید اطلاعات را به جای دیگر منتقل و سپس غیر فعال کنید .
alirafaat
04-01-2015, 00:06
با تشکر از جوابتو ن
راه دیگه ای برای جمع کردن حجم فیزیکی هاردها وجود نداره ؟
تو اینترنت از merge چند هارد و spanned کردن اونها مطالبی هست این کار هم شدنیه ؟ مطمنه ؟
ata.royalfalcon
04-01-2015, 10:08
با تشکر از جوابتو ن
راه دیگه ای برای جمع کردن حجم فیزیکی هاردها وجود نداره ؟
تو اینترنت از merge چند هارد و spanned کردن اونها مطالبی هست این کار هم شدنیه ؟ مطمنه ؟
ميتونيد از طريق Disk management ويندوز (يا هر برنامه مديريت هارد ديسك) ابتدا هارد ديسكها را به Dynamic كانورت كنيد و سپس يك Spanned Volume بسازيد . اين نوع RAID نرم افزاري كه در داخل ويندوز انجام ميشود ارتباطي به پشتيباني مادربرد از RAID هم نخواهد داشت .
دقت كنيد كه مانند RAID0 در Spanned Volume ها اگر یکی از هارد دیسک ها آسیب ببیند تمامی اطلاعات در Volume ها از بین می رود .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.