ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فروش پراید صبا نقره ای 88 و خرید سمند بژ 83

vahid_203
03-01-2015, 14:21
با سلام
بچه ها پراید صبا نقره ای مدل 1388/11/06 دوگانه (دوگانه شده دستی با قطعات عالی و مخزن 12 کیلویی)
لاستیک جلو و عقب حدود 70%
بیمه ثالث یک ماه مانده (دو سال تخفیف)
بیمه بدنه دو ماه مانده
دو گلگیر جلو و کاپوت رنگ شده (به خاطر عدم اطلاعات و حساس بودن با یه تصادف کوچیک و جزیی که میشد لکه گیری کرد ولی اشتباها دادم رنگ کردن) رنگ آمیزی توسط نقاش بسیار ماهر انجام شده و تشخیص خیلی سخته و هرکسی متوجه نمیشه
کارکرد 200.000
فنی عالی
بسیار تمیز

حداکثر قیمت چند میتونم بفروشم ؟

و سوال دوم

یه سمند بژ تک گانه مدل 83 هست، بیمه کلا تخفیف، کاملا بدون رنگ و خش، 100.000 تا کارکرد، سند تک برگ

طرف 16.000.000 میلیون میگه ؟

نظرتون چیه ؟ خوبه بگیرم ؟

Ezel
03-01-2015, 20:55
برادر

اگر میخوای پراید رو بفروشی که سمند 83 بگیری ، نکن اینکارو برادر من

اگر قصد ارتقا به ماشین جدید تر به نسبت ماشین خودتون دارین خب این امر بسیار پسندیده ای هست ، اما سمند اون هم 83 انتخاب اصلا جالبی نیست ، خصوصا رنگ بژ هم که کلا در خانواده ی سمند طرفدار نداره ( سمند همینطوریش هم ماشین پرطرفداری نیست :دی )

ماشین شما هم به شرط سالم بودن شاسی ها و سر شاسی ها ، با توجه به بیمه ی ضعیف و رنگ شدگی قسمتهای جلو ، نهایتا 12 تا 12500 ( خونه پر ) ؛ البته شانستون خوب باشه بالاتر هم میتونید بفروشید به شرطی که اونی که باید بیاد برای خرید ، بیاد ! :دی

vahid_203
07-01-2015, 22:39
برادر

اگر میخوای پراید رو بفروشی که سمند 83 بگیری ، نکن اینکارو برادر من

اگر قصد ارتقا به ماشین جدید تر به نسبت ماشین خودتون دارین خب این امر بسیار پسندیده ای هست ، اما سمند اون هم 83 انتخاب اصلا جالبی نیست ، خصوصا رنگ بژ هم که کلا در خانواده ی سمند طرفدار نداره ( سمند همینطوریش هم ماشین پرطرفداری نیست :دی )

ماشین شما هم به شرط سالم بودن شاسی ها و سر شاسی ها ، با توجه به بیمه ی ضعیف و رنگ شدگی قسمتهای جلو ، نهایتا 12 تا 12500 ( خونه پر ) ؛ البته شانستون خوب باشه بالاتر هم میتونید بفروشید به شرطی که اونی که باید بیاد برای خرید ، بیاد ! :دی

با سلام
ممنون دوست عزیز بابت جواب و راهنمایی
سمند بژ رو رفتم نگاه کردم خیلی تمیزه ماشین در حد صفره، کارکرد دقیق 130.000 تاست و سند هم که گفتم تک برگه و 10 سال تخفیف بیمه داره
بیش از حد تمیزه
مال یه راننده تریلی بوده که خودش درآورده و سوار شده تا بحال و خیلی بهش رسیده
یارو 16.500.000 میگه ولی میتونم 16.000.000 بگیرم ازش
بدجوری چشمم رو گرفته ماشینه
اصلا موتورش انگار صدا نداره

موندم چیکار کنم؟ هنگ کردم !!!! ولی اینو میدونم که همچین ماشینی نمیشه پیدا کرد خیلی خیلی تمیزه، خش هم نداره روش

Pourya-pc
08-01-2015, 13:27
با سلام
ممنون دوست عزیز بابت جواب و راهنمایی
سمند بژ رو رفتم نگاه کردم خیلی تمیزه ماشین در حد صفره، کارکرد دقیق 130.000 تاست و سند هم که گفتم تک برگه و 10 سال تخفیف بیمه داره
بیش از حد تمیزه
مال یه راننده تریلی بوده که خودش درآورده و سوار شده تا بحال و خیلی بهش رسیده
یارو 16.500.000 میگه ولی میتونم 16.000.000 بگیرم ازش
بدجوری چشمم رو گرفته ماشینه
اصلا موتورش انگار صدا نداره

موندم چیکار کنم؟ هنگ کردم !!!! ولی اینو میدونم که همچین ماشینی نمیشه پیدا کرد خیلی خیلی تمیزه، خش هم نداره روش

اگر تمیزه توی خریدش شک نکنید ، سمند های سری اول هم به دلیل قطعات اصل و فرانسوی ماشین های خوبی به نسبت صفر های الان هستند .

Alireza SM
08-01-2015, 13:40
این سمند نهایتش 14500 ارزش داشته باشه نه 16000