ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل آنتن سیگنال وای فای لپ تاپ

zinor
03-01-2015, 11:48
با سلام
من یه لپ تاپ ایسوس مدل s550 دارم حدود یه سالی هست که خریدمش . متاسفانه جدیدا رنج سیگنال وای فای لپ تابم کم شده جوری که قبلش اصلا اینجوری نبود ... ویندوز عوض کردم ... ویندوز سون و ویندوز ایت هم ریختم فرقی نکرد ... حتی درایورش رو اینستال و آنیستال کردم ... آپدیت کردم ولی هیچ فرقی نکرد ...
ممکنه یکی از دوستان راهنمایی کنند ؟

hamid30max
04-01-2015, 17:18
1-شما آنتن رو فقط تو خونه با هاش مشکل دارید یا توی اماکن دیگه مثل دانشگاه ها و یا منزل دوستان هم این مشکل آنتن دهی رو دارید.
2-منظورتون از آنتن دهی یعنی اگر همیشه به مودم خونه وصل میشدید 4 خط آنتن داشتید ولی الان با گذشت زمان شده 2 خط؟

mehrdad8086
05-01-2015, 13:46
ببین دوست من.کم شدن قدرت سیگنال ارتباطی به نوع ویندوز و این داستانا نداره.حتی تقریبا ارتباطی به درایورش هم نداره....

اصولا دو LCD شما 2 تا سیم مانند که نقش آنتن WiFI رو دارن رد شده.این 2 تا سیم توسط 2 تا پیم روی برد WiFi متصل شدن.

کافیه یکی از این 2 تا پیم دراومده باشه و قدرت دریافت سیگنال شمارو کم کرده باشه.

از خود برد وای فای هم میتونه باشه که اینم بگم جزو اشکالات نادر هست و من خیلی خیلی کم به این مشکل برخوردم:n39:

ellipsis
12-01-2015, 11:13
ببین دوست من.کم شدن قدرت سیگنال ارتباطی به نوع ویندوز و این داستانا نداره.حتی تقریبا ارتباطی به درایورش هم نداره....

اصولا دو LCD شما 2 تا سیم مانند که نقش آنتن WiFI رو دارن رد شده.این 2 تا سیم توسط 2 تا پیم روی برد WiFi متصل شدن.

کافیه یکی از این 2 تا پیم دراومده باشه و قدرت دریافت سیگنال شمارو کم کرده باشه.

از خود برد وای فای هم میتونه باشه که اینم بگم جزو اشکالات نادر هست و من خیلی خیلی کم به این مشکل برخوردم:n39:

نظر دوستمون کاملا صحیح و درسته.

تابو
30-01-2015, 03:49
دقیقا درسته یا دانگل وای فای خرابه که البته ایراد کمی نیست یا فیشها از روی دانگل جدا شده