ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره ارتقا رم

amint1990
02-01-2015, 17:31
سلام دوستان عزیز

با توجه به موارد زیر قصد ارتقا رم رو به 8 GB برای رندرینگ و گیم مد نظر دارم :

Mb : Gigabyte P55-Usb 3
Cpu : Intel Corei5 760
Ram : 2x2 Gb corsair 1333 CL9

بودجه مورد نظر : 300 - 350

البته خودم این رم رو مد نظر دارم ولی نمی دونم که با مادربورد من سازگاری داره یا نه ؟

Adata XPG V1 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel

پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

kaveh-gh
03-01-2015, 15:54
سلام دوستان عزیز

با توجه به موارد زیر قصد ارتقا رم رو به 8 GB برای رندرینگ و گیم مد نظر دارم :

Mb : Gigabyte P55-Usb 3
Cpu : Intel Corei5 760
Ram : 2x2 Gb corsair 1333 CL9

بودجه مورد نظر : 300 - 350

البته خودم این رم رو مد نظر دارم ولی نمی دونم که با مادربورد من سازگاری داره یا نه ؟

Adata XPG V1 8GB DDR3 1600MHz CL9 Dual Channel

پیشاپیش از راهنماییتون ممنون

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7 بهترین انتخابه. اما استفاده از رم‌های مختلف با فرکانس کاری و زمان تأخیر متفاوت رو توصیه نمیکنم. این کار ممکنه باعث ایجاد مشکلاتی در سیستم بشه. تجربه شخصی من Blue Screenهای ناگهانی بود...
مشکلی از لحاظ سازگاری وجود نداره. مادربرد شما 4 درگاه رم DDR3 داره که فعلاً 2تاش پره. استفاده از رم با فرکانس بالاتر از 1333 از لحاظ فنی مشکلی نداره. رم جدید به طور خودکار در فرکانس پایین‌تر کار خواهد کرد

amint1990
03-01-2015, 18:28
ممنون
ولی من رم های جدید رو میخوام جایگزین رم های قبلی کنم . مشکل من هم دقیقا همین بلواسکرین هاست که در هنگام رندر های سنگین سیستم ریست میشه .
با این وجود مشکلی نداره از نظر شما ؟

kaveh-gh
04-01-2015, 16:21
ممنون
ولی من رم های جدید رو میخوام جایگزین رم های قبلی کنم . مشکل من هم دقیقا همین بلواسکرین هاست که در هنگام رندر های سنگین سیستم ریست میشه .
با این وجود مشکلی نداره از نظر شما ؟

در مورد امکان بروز مشکل نمیشه نظر قطعی داد. بهترین کار اینه که فعلاً دو ماژول 4 گیگ بخرید و به سیستم اضافه کنید. اگه مشکلی پیش اومد و با تغییر اسلات‌های رم رفع نشد، رم‌های قدیمی رو بفروشید و 2 ماژول 4 گیگ دیگه از مدل جدید جایگزین کنید.

riyazi85
07-01-2015, 00:45
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم به منم کمک کنین
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم
Maderbord: Gigabye H55M-S2H
system 86x Os win8.1
CPU Intel Core i3 540 3.07Ghz
Ram A-data 2048mb PC3 10700(667mhz) 2
Graphic Onbord 64mb
سرعت دستگام وقتی چند تب یاز میکنم یا کار با فتوشاپ خیلی میاد پایین
حالا چون با فتوشاپ کار میکنم میخوام رم و گرافیکم و ارتقا بدم
تو سایت سازنده مین که رفتم نوشته تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا میخوام بدونم اگه بخوام 4 گیگ دیگه بهش اضافه کنم برا کارم کافیه؟ هزینش تقریبا چقد میشه؟2تا 2گیگ بخرم بهتره یا یک 4 گیگ؟
تصویر مانیتورم یکم از حالت عادی کشیده تره تو قسمت رزلوشن مانیتور هم رفتم اما غیر فعاله و فقط رو 1024*768 ثابت مونده.یعنی مثل اینکه تصویر 3*4 رو شما بزور 16.9 کنی
ایا با افزایش رم سرعت دستگام چمگیر خواهد شد؟
ممنون

SETIZEN
07-01-2015, 01:59
سلام دوستان عزیز
ممنون میشم به منم کمک کنین
من یک سیستم با مشخصات زیر دارم
Maderbord: Gigabye H55M-S2H
system 86x Os win8.1
CPU Intel Core i3 540 3.07Ghz
Ram A-data 2048mb PC3 10700(667mhz) 2
Graphic Onbord 64mb
سرعت دستگام وقتی چند تب یاز میکنم یا کار با فتوشاپ خیلی میاد پایین
حالا چون با فتوشاپ کار میکنم میخوام رم و گرافیکم و ارتقا بدم
تو سایت سازنده مین که رفتم نوشته تا 8 گیگ رم ساپورت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا میخوام بدونم اگه بخوام 4 گیگ دیگه بهش اضافه کنم برا کارم کافیه؟ هزینش تقریبا چقد میشه؟2تا 2گیگ بخرم بهتره یا یک 4 گیگ؟
تصویر مانیتورم یکم از حالت عادی کشیده تره تو قسمت رزلوشن مانیتور هم رفتم اما غیر فعاله و فقط رو 1024*768 ثابت مونده.یعنی مثل اینکه تصویر 3*4 رو شما بزور 16.9 کنی
ایا با افزایش رم سرعت دستگام چمگیر خواهد شد؟
ممنون

با کاری که شما گفتی و حجم رمی که الان داری بله شما کمبود حجم رم داری.
چینش رم ها برای مادربرد شما به صورت دو کاناله هست پس بهتره تمام مشخصات از جمله حجم و فرکانس و اینا یکی باشه.
اگه به 8 گیگ ارتقا بدی با توجه به این که داری از 2 به 8 گیگ ارتقاع میدی تفاوتش کامل به چشم میاد:n01:
پیشنهاد میکنم این رم فعلی رو ردش کن یا دوست داشتی برای روز مبادا نگهش دار و یه کیت 8 گیگ(دو ماژول 4 گیگ) با باس مثلا 1600 بگیر. یه چیز خوب(نه حرفه ای) دور و بر 300 یا 300 و خورده ای میشه.
مثلا این رم، رم خوبیه برای تمام فصول!:n02:

Corsair XMS 3 - 1600 MHz

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

riyazi85
07-01-2015, 09:21
با کاری که شما گفتی و حجم رمی که الان داری بله شما کمبود حجم رم داری.
چینش رم ها برای مادربرد شما به صورت دو کاناله هست پس بهتره تمام مشخصات از جمله حجم و فرکانس و اینا یکی باشه.
اگه به 8 گیگ ارتقا بدی با توجه به این که داری از 2 به 8 گیگ ارتقاع میدی تفاوتش کامل به چشم میاد:n01:
پیشنهاد میکنم این رم فعلی رو ردش کن یا دوست داشتی برای روز مبادا نگهش دار و یه کیت 8 گیگ(دو ماژول 4 گیگ) با باس مثلا 1600 بگیر. یه چیز خوب(نه حرفه ای) دور و بر 300 یا 300 و خورده ای میشه.
مثلا این رم، رم خوبیه برای تمام فصول!:n02:

Corsair XMS 3 - 1600 MHz

جناب SETIZEN واقعا ممنون از راهنماییت
سرعت پردازندم برای این رم 8 گیگ خوبه؟
برای کارت گرافیک هم میتونین راهنماییم کنین؟ در مورد تصویر کشیدم اگه میشه توضیح بدین.
یک دوستی بهم گفت و قتی رم و گرافیکت و ارتقا دادی باید حواست به پاور دستگاتم باشه که جواب میده یانه؟
چطو باید قدرت پاورم و تشخیص بدم که اندازس یا نه؟
سپاسگزارم

SETIZEN
07-01-2015, 12:30
خواهش میکنم.
مشکلی نداره عزیز.
گرافیک داخلی پردازنده مشکلی بابت رزولوشن بالا تر نداره. احتمالا با آپدیت درایور درست میشه.
ارتقای رم نه زیاد ولی اگه کارت گرافیک مجزا میخواین خریداری کنید باید به منبع تغذیتون توجه داشته باشید:n01:
مدل دقیق پاورتون چیه؟( اگه نمیدونید بهتره فاکتور خرید یا دقیق ترش در کیس رو باز و نگاه کنید:n06: )

riyazi85
07-01-2015, 23:54
خواهش میکنم.
مشکلی نداره عزیز.
گرافیک داخلی پردازنده مشکلی بابت رزولوشن بالا تر نداره. احتمالا با آپدیت درایور درست میشه.
ارتقای رم نه زیاد ولی اگه کارت گرافیک مجزا میخواین خریداری کنید باید به منبع تغذیتون توجه داشته باشید:n01:
مدل دقیق پاورتون چیه؟( اگه نمیدونید بهتره فاکتور خرید یا دقیق ترش در کیس رو باز و نگاه کنید:n06: )

ممنون از راهنمایی های باارزشتون
اره از دوستان دیگه هم پرسیدم گفتن 2 تا رم 4 گیگ بگیری خیلی رو سرعتش تاثیر داره البته رم قبلی و باید بزارم کنار. درسته؟
چند عکس از اطلاعات سیستم و گرافیکم و گزاشتم بیزحمت با دقت نگاه کنین و نظرتون و بگین

اگه همین گرافیک انبورد جواب کار فتوشاپ من و بده برای من کفایت میکنه، فقط اگه با اپدیت این کشیدگی تصویر خوب شه. روش اپدیت کارت گرافیک و بلد نیستم میشه کمکم کنین
مدل پاور دستگام و هم نگاه کردم اینه: Green GP380A
خوبه؟ اگه یک کارت گرافیک 1 گیگ میخواسته باشم بخرم چقدر در میاد و ایا این پاور جواب میده؟
واقعا سپاسگزارم

SETIZEN
08-01-2015, 00:52
واسه فوتوشاپ بیشتر رم و پردازنده مهم هست.
درایور رو همون که تو لینک مربوط به مادربردتون هست امتحان کنید.
بله اون رم قبلی رو باید بزارید کنار.
و این که چون حجم رم بالای 4 گیگ هست باید از سیستم عامل 64 بیتی استفاده کنید. :n01:
برای کارت گرافیک با این پاور میتونید یه چیزی مثل GT740 بگیرید. که دارای 2 گیگ مموری هست و قیمتش فکر کنم 365 یا 70 اینا باشه:n16:
بالاترش رو بهتره پاور عوض بشه( اگه بازی نمیکنید نیازی نیست. هرچند این کارت واسه بازی زیاد مناسب نیست )