ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یادگیری زبان

تاتانی
02-01-2015, 16:29
با سلام
شاید سوالی که الان مطرح میکنم به گرافیک زیاد ربط نداشته باشه
اما فکر کنم فقط بچه های اینجا بتونن جواب بدن
از کسایی که آموزش های زبان اصلی رو کامل میفهمن میخوام بپرسم باید در چه حدی از انگلیسی باشم تا اینارو متوجه بشم؟
و من الان سطح ام pre-intermediate هستش و باید روی کدوم قسمت های زبان بیشتر کار کنم؟(vocab - listening - grammar -...)
مرسی

Bobby Sands
03-01-2015, 10:00
با سلام
شاید سوالی که الان مطرح میکنم به گرافیک زیاد ربط نداشته باشه
اما فکر کنم فقط بچه های اینجا بتونن جواب بدن
از کسایی که آموزش های زبان اصلی رو کامل میفهمن میخوام بپرسم باید در چه حدی از انگلیسی باشم تا اینارو متوجه بشم؟
و من الان سطح ام pre-intermediate هستش و باید روی کدوم قسمت های زبان بیشتر کار کنم؟(vocab - listening - grammar -...)
مرسی
برای فهمیدن زبان باید همه اسکیلها رو در حد متعادل با هم یاد بگیرین و بالا ببرین .البته بغیر از speaking که اون برای فهمیدن یه زبان زیاد لازم نیست اما بهر حال اگر بلد نباشید یه زبان رو صحبت کنید عملا اون زبان و یادگیریش برای شما بلا استفاده است. شما باید دایره لغاتتون رو گسترش بدین وبعد روی listening کار کنید تا گوشتون عادت کنه. دیدن فیلم وسریال خیلی میتونه کمک کنه. کسی که زبانش در حد متوسط باشه فکر کنم این آموزشهای زبان اصلی رو حدود 90 درصد متوجه بشه. خوبیشون اینه که شما چونن فایلشو دارید میتونید جایی که متوجه نشدید رو بزنید عقب و دوباره گوش بدید و اینکه چون عملا اون شخص آموزش دهنده داره اون کاری رو که میگه انجام هم میده همین قضیه میتونه خیلی به درک درست تر اون مطلب بهتون کمک کنه. اولش ممکنه یکم سخت به نظر برسه استفاده از آمورشهای زبان اصلی اما بعد یه مدت که عادت کرد گوشتون و راه افتادین خواهید دید که هیچ چیز آموزش زبان اصلی نمیشه.