ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید دستگاه پخش یا مینی کامپیوتر اندروید

vafa1353
02-01-2015, 05:07
سلام دوستان لطفا من رو برای خرید یک دستگاه پخش کننده اندرویدی راهنمایی کنید.
ریویو های زیادی رو تو سایتها و یوتوب دیدم و دو مدل رو در نظر دارم ولی نمیدونم آیا این دستگاههای پخش با زیرنویس فارسی همخوانی دارند یا نه و این که آیا از این دستگاه ها میشه به عنوان اینترنت تی وی هم استفاده کرد یا نه. اگر دوستان تجربه و شناختی از این دستگاهها دارند لطفا من رو راهنمایی کنند.
با سپاس فراوان.

دو دستگاهی که مد نظر دارم MINIX NEO X8-H و Samsung Galaxy HomeSync میباشد.

Minix Neo X8 Amlogic Quad Core S802 XBMC 13.0 Gotham 4K Rii i24 air mouse

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$_57.JPG

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Samsung HomeSync GT-B9150

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%B3-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%AD/

sansa
02-01-2015, 23:20
hdmedia.ir مدل های جالبی داره .

vafa1353
04-01-2015, 08:04
این دستگاه MINIX NEO X8 - H Plus Amlogic S812 خیلی عالیه و قابلیتهای خوبی داره فقط نمیدونم از زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه یا نه .کسی اطلاع نداره که آیا همه دستگاههای اندرویدی قابلیت پخش با زیرنویس فارسی رو دارند یا نه؟

stb2xxx
05-01-2015, 13:16
این دستگاه MINIX NEO X8 - H Plus Amlogic S812 خیلی عالیه و قابلیتهای خوبی داره فقط نمیدونم از زیرنویس فارسی پشتیبانی میکنه یا نه .کسی اطلاع نداره که آیا همه دستگاههای اندرویدی قابلیت پخش با زیرنویس فارسی رو دارند یا نه؟

مدل مورد نظر را با UBOX R89 و KAIBOER Q9 مقایسه کنید :

vafa1353
05-01-2015, 14:22
Minix x8h plus اﻧﺪﺭﻭﻳﺪ 4.4.2 و ﻛﺎﻳﺒﺮ 4.3
Minix ﻭاﻳﻔﺎﻱ 802 ac ﺩاﺭﻩ ﻛﻪ 1000 Mbit و اﺯ 802 n ﻛﻪ 100 Mbit ﺑﺎﻻﺗﺮﻩ
اﺯ ﻧﻆﺮ ﻣﻌﺮﻭﻓﻴﺖ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻫﻢ Minix ﻗﺪﻣﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺩاﺭﻩ و ﺻﺪﻫﺎ ﺭﻳﻮﻳﻮ ﺩﺭ ﻳﺪﺗﻮﺏ ﺩاﺭﻩ.
ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﺮﺩﻡ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﭼﻲ ﭘﻴﺪا ﻣﻴﻜﻨﻢ...

stb2xxx
06-01-2015, 12:51
Minix x8h plus اﻧﺪﺭﻭﻳﺪ 4.4.2 و ﻛﺎﻳﺒﺮ 4.3
Minix ﻭاﻳﻔﺎﻱ 802 ac ﺩاﺭﻩ ﻛﻪ 1000 Mbit و اﺯ 802 n ﻛﻪ 100 Mbit ﺑﺎﻻﺗﺮﻩ
اﺯ ﻧﻆﺮ ﻣﻌﺮﻭﻓﻴﺖ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻫﻢ Minix ﻗﺪﻣﺖ ﺑﻴﺸﺘﺮﻱ ﺩاﺭﻩ و ﺻﺪﻫﺎ ﺭﻳﻮﻳﻮ ﺩﺭ ﻳﺪﺗﻮﺏ ﺩاﺭﻩ.
ﺑﺎﺯ ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﮕﺮﺩﻡ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﭼﻲ ﭘﻴﺪا ﻣﻴﻜﻨﻢ...

در گردش خود بیشتر دقت کنید !

کایبر یک شرکت معروف و تولید کننده است اصلا قابل مقایسه با مینیکس نیست.

vafa1353
07-01-2015, 10:51
در گردش خود بیشتر دقت کنید !

کایبر یک شرکت معروف و تولید کننده است اصلا قابل مقایسه با مینیکس نیست.

حالا چرا بهت برخورد؟ نکنه نمایندگی کایبر رو گرفتی؟ یه کم تو سایتها و یوتوب سرچ کن ببین چی پیدا میکنی؟

alirafaat
07-01-2015, 12:21
حالا چرا بهت برخورد؟ نکنه نمایندگی کایبر رو گرفتی؟ یه کم تو سایتها و یوتوب سرچ کن ببین چی پیدا میکنی؟

سلام

بله ایشون فروش این برندها رو برعهده دارن و خدماتی هم بعد از فروش ارئه میدن

----

من 3 ساله از hd player ( دو نمونه ) استفاده می کنم و در این مدت به مواردی رسیدم که در خرید ( حالا هر برندی ) در نظر بگیری بد نیست ( مخصوصا اگه از اونهایی هستید که دستگاه رو 2-3 سالی نگه میدارن )

1. با اینکه اکثر این دستگاهها برای پخش از کش شون استقاده می کنند و می تونن تا حدودی ضعف سرعت usb2 پوشش بدن اما شما در پخش ویدیوهای با بیت ریت بالا ( بالای 25 مگ ) احتمالا مشکل خواهید داشت - حالا این بیت ریت بالا ممکنه در ویدیوهای اچ دی کم گیرتون بیاد و لی در 4k ها زیاد خواهند بود ( بیت ریت بعضی از 4K ها به 150 مگ هم میرسه -

پس بهتره ( نه الزاما ) دستگاه USB3 داشته باشه

2. الف : طبق مشخصاتی که سایت خود این دستگاه زده وایرلسش N هست نه AC
ب : همه AC ها 1000 نیستند و رنجی بین 300 تا 3500 دارند
ج: به نظر من بهتره به وایرلس به عنوان استریم ویدیو طولانی اعتماد نکنید چون سرعتش متغیره

3. پورت شبکه این دستگاه 10/100 هست و طبق تجربه من با پخش شبکه ویدوهایی با بیت ریت 20 و بالاتر مشکل خواهید داشت
پس بهتره پورت شبکه 10/100/1000 باشه

4. اگه هم میخواهید خیلی اینده نگرانه فکر کنید صبر کنید دستگاهی با HDMI ورژن 2 بیاد

vafa1353
07-01-2015, 13:03
سلام

----

من 3 ساله از hd player ( دو نمونه ) استفاده می کنم و در این مدت به مواردی رسیدم که در خرید ( حالا هر برندی ) در نظر بگیری بد نیست ( مخصوصا اگه از اونهایی هستید که دستگاه رو 2-3 سالی نگه میدارن )

1. با اینکه اکثر این دستگاهها برای پخش از کش شون استقاده می کنند و می تونن تا حدودی ضعف سرعت usb2 پوشش بدن اما شما در پخش ویدیوهای با بیت ریت بالا ( بالای 25 مگ ) احتمالا مشکل خواهید داشت - حالا این بیت ریت بالا ممکنه در ویدیوهای اچ دی کم گیرتون بیاد و لی در 4k ها زیاد خواهند بود ( بیت ریت بعضی از 4K ها به 150 مگ هم میرسه -

ج: به نظر من بهتره به وایرلس به عنوان استریم ویدیو طولانی اعتماد نکنید چون سرعتش متغیره

3. پورت شبکه این دستگاه 10/100 هست و طبق تجربه من با پخش شبکه ویدوهایی با بیت ریت 20 و بالاتر مشکل خواهید داشت

4. اگه هم میخواهید خیلی اینده نگرانه فکر کنید صبر کنید دستگاهی با HDMI ورژن 2 بیاد

ممنون از توضیجاتت دوست من.
چ 2 الف :Minix x8-h دارای این مشخصات است
wifi 802.11n up to 100 Mbps/ lan up to 100 mbit/ with no hardware decoding

ولی مدل Minix x8-h plus دارای مشخصات مد نظر بنده است.
wifi 802.11ac up to 433 Mbps/LAN up to 1000 mbit/ Hardware decoding

Powered by Amlogic’s latest 4K chipset, Amlogic S812-H
4K2K UHD Video Playback
Quad-Core ARM Cortex-A9r4 processor
Octo-Core Mali-450 GPU
Dual-Band Wi-Fi 802.11ac technology that is up to 6 times the Wi-Fi performance of previous MINIX models at data rates up to 433Mbps.
Gigabit Ethernet
4K H.265 / HEVC Hardware Decoding Support
Secure Data Storage - 16GB eMMC
Android™ 4.4.2 KitKat
The NEO X8-H Plus comes pre-installed with XBMC MINIX Edition (Gotham), with full hardware decoding support. This exclusive edition delivers the world's first 4K XBMC on Android

در کل فکر نمیکنم زیاد دنبال فیلم 4K باشم ولی اگر امکاناتش بالاتر باشه بد نیست.

stb2xxx
07-01-2015, 14:21

نیاز به سرچ نیست من چهار ساله قدمت کار با کایبر دارم , شما یک کم سرچ کن ببین مینکس چهار سال پیش کجا بوده :n02:

vafa1353
07-01-2015, 14:26
نیاز به سرچ نیست من چهار ساله قدمت کار با کایبر دارم , شما یک کم سرچ کن ببین مینکس چهار سال پیش کجا بوده :n02:

دلیل تعصب شما روی کایبر مشخص شده. اگر میخواستم از فروشنده مشاوره بگیرم سوالم رو اینجا مطرح نمیکردم.

stb2xxx
07-01-2015, 14:32
سلام

----

درود

ممنون از پاسخ خوب شما خیلی از توضیحات از حوصله من خارج بود که شما زحمت آن را کشیدید
ما برای هر نوع انتخابی دستگاه داریم این دستگاه را می توانید بررسی کنید :

Ubox R89 RK3288 Quad Core 1.8GHz Android 4.4 Mini TV Box HDMI HDD Player 2G/16G WIFI Support 4K Bluetooth 4.0- Black

CPU: RK3288 Quad-core 1GHz (Cortex-A17)
GPU: Quad Core Mali-T764 GPU
2GB RAM + 16GB ROM
Bluetooth 4.0
Support 2160P muti-format video decode, H.265, 4K*2K
Specification

stb2xxx
07-01-2015, 14:53
دلیل تعصب شما روی کایبر مشخص شده. اگر میخواستم از فروشنده مشاوره بگیرم سوالم رو اینجا مطرح نمیکردم.

بنده به شما مشاوره ندادم فقط لینک گذاشتم

NaughtyCat
11-01-2015, 01:48

ممنون از نظرات خوب شما. فقط یه نکته رو اضافه کنم:

USB 2.0 و شبکه سیمی 100Mb/s هیچکدوم مشکلی برای پخش ویدیوهای با بیت ریت بالا (Blu-ray quality 1080p) ایجاد نمیکنن.

اون اشکالاتی که دستگاه های اندرویدی با بیت ریت های بالای 20mbps دارن بیشتر برمیگرده به بهینه نبودن برنامه ها و هماهنگ نبودنشون با سخت افزار استفاده شده توی اون دستگاه خاص.

لزومی نداره که دستگاه حتما USB3 یا پورت شبکه Gigabit داشته باشه.

سلام دوستان لطفا من رو برای خرید یک دستگاه پخش کننده اندرویدی راهنمایی کنید.
ریویو های زیادی رو تو سایتها و یوتوب دیدم و دو مدل رو در نظر دارم ولی نمیدونم آیا این دستگاههای پخش با زیرنویس فارسی همخوانی دارند یا نه و این که آیا از این دستگاه ها میشه به عنوان اینترنت تی وی هم استفاده کرد یا نه. اگر دوستان تجربه و شناختی از این دستگاهها دارند لطفا من رو راهنمایی کنند.
با سپاس فراوان.

سلام.

همه این دستگاههای پخش اندروید که امسال اومدن عملکرد قابل قبولی دارن و از لحاظ مشخصات و سخت افزارشون تا حدودی شبیه هم هستن. برای همین مدل خاصی رو نام نمیبرم.

دستگاههای با چیپست Amlogic خوب ساپورت میشن. اینو هم در نظر داشته باشید.

Android هم زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه. (مثل رو گوشی ها و تبلت ها)

vafa1353
11-01-2015, 17:56
ممنون NaughtyCat عزیز.
دستگاه MINIX NEO X8 - H Plus Amlogic S812 رو خریدم.یه کم قیمت بالا بود ولی از خریدم راضی هستم. زبان فارسی رو هم در منو و هم در زیرنویس ساپورت میکنه.
از نظر پشتیبانی خیلی عالیه و سایتهای زیادی در ارتباط با ارتقاع نرم افزاری وجود داره که با تغیراتی که بر روی دستگاه اعمال شد کلی شبکه تلوزیونی تونستم بگیرم که شبکه های ایرانی هم شامل میشه.
در کل از راهنمایی دوستان کمال تشکر رو دارم.

top2002
11-01-2015, 19:50
با سلام وخسته نباشید میتونم بپرسم از کجا وبه چه قیمتی تهیه کردید ممنون میشم بگید ویه سوال دیگه کنترلی که روی خود دستگاه هست ایا عین موس کار میکنه یا کنترل دیگه ای باید تهیه بکنیم البته من تو یوتب دیدم که از کنترل دیگهای استفاده میکردن

vafa1353
11-01-2015, 20:03
با سلام وخسته نباشید میتونم بپرسم از کجا وبه چه قیمتی تهیه کردید ممنون میشم بگید ویه سوال دیگه کنترلی که روی خود دستگاه هست ایا عین موس کار میکنه یا کنترل دیگه ای باید تهیه بکنیم البته من تو یوتب دیدم که از کنترل دیگهای استفاده میکردن
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ,ﻣﻦ اﺯ. Ebay ﺧﺮﻳﺪ ﻛﺮﺩﻡ,ﺑﻪ ﻫﻤﺮاﻩ ﺩﺳﺘﮕﺎ ﻳﻚ ﻛﻨﺘﺮﻝMinix M1 air ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻣﻮﺱ ﻭاﻳﺮﻟﺲ اﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﻛﻴﺒﻮﺭﺩ ﻧﺪاﺭﻩ,ﻣﻦ ﻳﻚ ﻛﻨﺘﺮﻝ. Minix A2 air ﻫﻢ ﺧﺮﻳﺪاﺭﻱ ﻛﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﻛﻴﺒﻮﺭﺩ ﻫﻢ ﺩاﺭﻩ

sansa
12-01-2015, 13:43
حرف های دوستمون در صفحه اول رو تایید میکنم /

kaiboer q9 review بهترین پلیر موجود و قوی ترین هست . حتی من در یکی از برنامه ها شبکه خبر هم در یکی از گزارش ها به صورت اتفاقی دیدم این دستگاه رو .

stb2xxx
12-01-2015, 15:21
حرف های دوستمون در صفحه اول رو تایید میکنم /

kaiboer q9 review بهترین پلیر موجود و قوی ترین هست . حتی من در یکی از برنامه ها شبکه خبر هم در یکی از گزارش ها به صورت اتفاقی دیدم این دستگاه رو .

kaiboer دستگاه های حرفه ای تولید میکنه که ما 3 سال پیش مدل k860i وارد کردیم که هنوز هم چه از لحاظ کیفیت پخش,ساخت,امکانات کم نظیره

Q9 مخصوص پخش ویدئو با قدرت و کیفیت طراحی شده و با امکانات کامل یک دستگاه حرفه ای است:

پردازنده و رم و فلش قدرتمند
پشتیبانی از محتوای 4K و ایزوی بلوری سه بعدی
پشتیبانی از هارد دیسک داخلی برای آرشیو
خروجی و وردی ها کامل
کیس تمام فلزی و پنل VFD زیبا
وای فای دو بانده با آنتن 5DB شبکه کابلی 10,100,1000
نرم افزار اختصاصی پخش ویدئو داخلی قدرتمند
پورت USB 3.0

UBOX R89 از هر لحاظ نسبت به مینیکس دارای برتری سخت افزاریه:

پردازنده Cortex-A17 نسبت به Cortex A9

پردازنده Quad Core Mali-T764 نسبت به Octa Core Mali-450 GPU

خروجی HDMI 2.0

sansa
12-01-2015, 18:34
kaiboer دستگاه های حرفه ای تولید میکنه که ما 3 سال پیش مدل k860i وارد کردیم که هنوز هم چه از لحاظ کیفیت پخش,ساخت,امکانات کم نظیره

Q9 مخصوص پخش ویدئو با قدرت و کیفیت طراحی شده و با امکانات کامل یک دستگاه حرفه ای است:

پردازنده و رم و فلش قدرتمند
پشتیبانی از محتوای 4K و ایزوی بلوری سه بعدی
پشتیبانی از هارد دیسک داخلی برای آرشیو
خروجی و وردی ها کامل
کیس تمام فلزی و پنل VFD زیبا
وای فای دو بانده با آنتن 5DB شبکه کابلی 10,100,1000
نرم افزار اختصاصی پخش ویدئو داخلی قدرتمند
پورت USB 3.0

UBOX R89 از هر لحاظ نسبت به مینیکس دارای برتری سخت افزاریه:

پردازنده Cortex-A17 نسبت به Cortex A9

پردازنده Quad Core Mali-T764 نسبت به Octa Core Mali-450 GPU

خروجی HDMI 2.0

قوی ترین هست . من در فروشگاهتون کلی رچ کردم Review تمام دستگاه ها رو دیدم .

از نظر زیبایی + منو + قدرت مناسب و قیمت مناسب Hi media h8 عالی بود .

پلیر های فوق العاده ای داره .

sansa
12-01-2015, 19:41
تفاوت این دو در چی هستش ؟

HiMedia H8 Smart TV Box

HiMedia H8 plus

فقط برای مشاهده فیلم و نه چیز دیگر .

stb2xxx
13-01-2015, 12:13
تفاوت این دو در چی هستش ؟

HiMedia H8 Smart TV Box

HiMedia H8 plus

فقط برای مشاهده فیلم و نه چیز دیگر .

مدل پلاس همراه RII ارائه میشه

vafa1353
16-01-2015, 07:20
توی سایت اصلی این دستگاه که یک مدل بیشتر نیست حالا تو ایران این پسوند پلاس اضافه شده.

قیمت جهانی این دستگاه هم 70$ که جزو ارزونترین محصولاتشه.

sansa
28-01-2015, 13:35
بالانرین مد HiMedia الان چی هست ؟ H8 ?

vafa1353
28-01-2015, 16:08
بالانرین مد HiMedia الان چی هست ؟ H8 ?

Himedia Q10 II

ershad48
09-02-2015, 09:47
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ,ﻣﻦ اﺯ. Ebay ﺧﺮﻳﺪ ﻛﺮﺩﻡ,ﺑﻪ ﻫﻤﺮاﻩ ﺩﺳﺘﮕﺎ ﻳﻚ ﻛﻨﺘﺮﻝMinix M1 air ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﻣﻮﺱ ﻭاﻳﺮﻟﺲ اﺳﺖ ﻭﻟﻲ ﻛﻴﺒﻮﺭﺩ ﻧﺪاﺭﻩ,ﻣﻦ ﻳﻚ ﻛﻨﺘﺮﻝ. Minix A2 air ﻫﻢ ﺧﺮﻳﺪاﺭﻱ ﻛﺮﺩﻡ ﻛﻪ ﻛﻴﺒﻮﺭﺩ ﻫﻢ ﺩاﺭﻩ

سلام
دوست عزیز شرمنده وقت شمارو میگیرم فرومهای زیادی در رابطه با TV BOX نیست.چند تا سوال دارم:

1- مدل H آن ظاهرا با منوی فارسی و بعضی گیمها مشکل داره . آیا در H plus این مشکلات حل شده ؟
2- از Ebay چطوری و چند خریدید و چند روز طول کشید ؟

vafa1353
09-02-2015, 12:08
سلام
دوست عزیز شرمنده وقت شمارو میگیرم فرومهای زیادی در رابطه با TV BOX نیست.چند تا سوال دارم:

1- مدل H آن ظاهرا با منوی فارسی و بعضی گیمها مشکل داره . آیا در H plus این مشکلات حل شده ؟
2- از Ebay چطوری و چند خریدید و چند روز طول کشید ؟

خواهش میکنم دوست من.خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم.
1-با منو و زیرنویس فارسی هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب از زبان فارسی ساپورت میکنه و با Add- ones سابسنس خودش به صورت اتومات زیرنوسی فارسی فیلمی رو که میخواید تماشا کنید دانلود و پخش میکنه.
2-من خارج از ایران هستم و حدود 240$
فکر میکنم از نمایندگی های داخل بتونید تهیه کنید.
باز هم اگر سوالی باشه در خدمت هستم.

alirafaat
09-02-2015, 13:57
ممنون از نظرات خوب شما. فقط یه نکته رو اضافه کنم:

USB 2.0 و شبکه سیمی 100Mb/s هیچکدوم مشکلی برای پخش ویدیوهای با بیت ریت بالا (Blu-ray quality 1080p) ایجاد نمیکنن.

اون اشکالاتی که دستگاه های اندرویدی با بیت ریت های بالای 20mbps دارن بیشتر برمیگرده به بهینه نبودن برنامه ها و هماهنگ نبودنشون با سخت افزار استفاده شده توی اون دستگاه خاص.

لزومی نداره که دستگاه حتما USB3 یا پورت شبکه Gigabit داشته باشه.

سلام
هرچند جواب به این موضوع خیلی دیره ( من تازه دیدمش ) ولی باید عرض کنم من این موضوع رو تجربه کردم و تئوریک نگفتم

از لحاظ تئوری میزان تفاوت سرعت بین مازیمم سرعت پورت ورودی دستگاه و بیت ریت یک فیلم یه جایی باید جبران بشه که در این مورد کش دستگاه این کار رو می کنه ولی اون هم یه توانایی داره هرچند در دستگاههای اندرویدی جدید ممکنه این قدرت بیشتر شده باشه ولی بعید می دونم بتونه تفاوت 20- 30 مگه جبران کنه

از نظر عملی
بنده یک دستگاه egrat r6 دارم یه مدت قبل فیلم مالیفیسنت با حجم 25 گیگ و بیت ریت 29 مگ در ثاینه رو خواستم از روی هارد شبکه پخش کنم ( هارد شبکه دارای پورت 1000 هست ) لگ در هنگام پخش انچنان زیاد بود که فیلم تقریبا غیر قابل دیدن بود فکر کردم فیلم مشکل داره چند فیلم دیگه با بیت ریت بالا رو امتحان کردم مشکل ادامه داشت
همون فیلمه رو رو هارد کپی کردم و از طریق usb پخش کردم بدون هیچ مشکلی پخش شد
دنبال مشکل تو اینترت بودم که دیدم متاسفانه پورت اتنرنت دستگاه 100 هست

در مورد تفاوت usb2 و usb3 هم عرض کنم چون این دستگاه هر دو رو داره مقایسه به راحتی انجام شد ( در روزهای ابتدایی خرید ) usb2 در پخش فیلمهایی بابیت ریت بالای 30 مگ ناتوان بود

بد نیست دوستمون برا تست این موضوع با دستگاهی که خریدند یه چک بکنند تفاوت usb2 و usb3 رو در پخش فیلمهایی با بیت ریت بالا ( البته پورت شبکه رو که نمیشه محدود کرد )

stb2xxx
09-02-2015, 17:38
Xtreamer Wonder

ershad48
09-02-2015, 19:46
خواهش میکنم دوست من.خوشحال میشم بتونم راهنماییتون کنم.
1-با منو و زیرنویس فارسی هیچ مشکلی نداره و خیلی خوب از زبان فارسی ساپورت میکنه و با Add- ones سابسنس خودش به صورت اتومات زیرنوسی فارسی فیلمی رو که میخواید تماشا کنید دانلود و پخش میکنه.
2-من خارج از ایران هستم و حدود 240$
فکر میکنم از نمایندگی های داخل بتونید تهیه کنید.
باز هم اگر سوالی باشه در خدمت هستم.
ممنون دوست گرامی از پاسختون. حدود ده روزی هست میگردم متاسفانه هیچ فروشگاهی فعلاً Plus اونو نیاورده.

NaughtyCat
10-02-2015, 00:04
سلام
هرچند جواب به این موضوع خیلی دیره ( من تازه دیدمش ) ولی باید عرض کنم من این موضوع رو تجربه کردم و تئوریک نگفتم

از لحاظ تئوری میزان تفاوت سرعت بین مازیمم سرعت پورت ورودی دستگاه و بیت ریت یک فیلم یه جایی باید جبران بشه که در این مورد کش دستگاه این کار رو می کنه ولی اون هم یه توانایی داره هرچند در دستگاههای اندرویدی جدید ممکنه این قدرت بیشتر شده باشه ولی بعید می دونم بتونه تفاوت 20- 30 مگه جبران کنه

از نظر عملی
بنده یک دستگاه egrat r6 دارم یه مدت قبل فیلم مالیفیسنت با حجم 25 گیگ و بیت ریت 29 مگ در ثاینه رو خواستم از روی هارد شبکه پخش کنم ( هارد شبکه دارای پورت 1000 هست ) لگ در هنگام پخش انچنان زیاد بود که فیلم تقریبا غیر قابل دیدن بود فکر کردم فیلم مشکل داره چند فیلم دیگه با بیت ریت بالا رو امتحان کردم مشکل ادامه داشت
همون فیلمه رو رو هارد کپی کردم و از طریق usb پخش کردم بدون هیچ مشکلی پخش شد
دنبال مشکل تو اینترت بودم که دیدم متاسفانه پورت اتنرنت دستگاه 100 هست

در مورد تفاوت usb2 و usb3 هم عرض کنم چون این دستگاه هر دو رو داره مقایسه به راحتی انجام شد ( در روزهای ابتدایی خرید ) usb2 در پخش فیلمهایی بابیت ریت بالای 30 مگ ناتوان بود

بد نیست دوستمون برا تست این موضوع با دستگاهی که خریدند یه چک بکنند تفاوت usb2 و usb3 رو در پخش فیلمهایی با بیت ریت بالا ( البته پورت شبکه رو که نمیشه محدود کرد )

USB2 رو که مطمئن باشید گلوگاه ایجاد نمیکنه. همون از لحاظ تئوری هم بخوایم حساب کنیم بالاترین بیت ریت یه فیلم Blu-ray (حدود 50Mb/s برای صدا + تصویر) خیلی خیلی پایین تره نسبت به سرعت انتقال اطلاعات با USB2.

شبکه 100Mb با کابل ethernet هم برای استریم کردن ویدیو با کیفیت Blu-ray به یک دستگاه کافیه یا حتی میشه گفت زیاد هم هست. برای همزمان استریم کردن به دو دستگاه یا بیشتر ممکنه به مشکل بخوره.

فقط یه نکته ای هست. در مورد دستگاه خودم میدونم که پورت شبکه اش سرعت ماکسیمم 100Mb یا نزدیک به این عدد رو ارائه نمیده. اینو کاربرای دیگه ی همین دستگاه متوجه ش شدن. شاید برای شما هم همینطور باشه.

خودتونم میتونید این دو مسئله رو روی یه کامپیوتر چک کنید. هیچکدوم نباید مشکلی ایجاد کنن.

من البته صحبت های شما رو در رابطه با اشکال در پخش ویدیو های با بیت ریت خیلی بالا کاملا قبول دارم منتهی دلیلش این دو مورد که گفتین نیست.

vafa1353
10-02-2015, 16:39
ممنون دوست گرامی از پاسختون. حدود ده روزی هست میگردم متاسفانه هیچ فروشگاهی فعلاً Plus اونو نیاورده.

خواهش میکنم. در کل فکر نمیکنم بین H و H plus تفاوت چشم گیری باشه به جز وایفای که عملا با سرعت دیتای اونجا هیچ مزیتی محسوب نمیشه که بخواید هزینه بیشتر بپردازید.
ولی توصیه میکنم اگر خریداری کردید اصلا با کنترل خودش نگیرید که از نظر دوام باطری افتضاحه MINIX A2 هر چند روز باید باطریش عوض بشه و MINIX M هر دو روز یاید شارژ بشه و در کل کنترل های این شرکت واقعا افتضاحه و یه مشکل دیگه که هست اینه که در دستگاه H plus نمیشه از قابلیت میکروفن و اسپیکر ریموت کنترل Minix A2 استفاده کرد در صورتی که با دستگاه H میتونید از این قابلیت استفاده کنید. البته این مشکل مربوط به ورژن جدید اندروید است که روی این دستگاه نصب شده.
اینطور که تو فروم MINIX خوندم بهترین گزینه ریموت کنترل RC11 میباشد که حدود 6 تا 8 ماه با 3تا باطری نیم قلم کار میکنه.
موفق باشید.

malek911
17-04-2015, 12:08
سلام دوست عزیز.من یه 2 هفته ای میشخ خریدم و کلا ازش راضیم(منظورم x8-h) تمام فرمت ها رو هم با زیر نویس فارسی اجرا میکنه و قسمت تنظیمات زیر نویسش هم فوق العاده پر وپیمون هستش.دیگه دغدغه فرمت فیلم که x265 هستش یا بقیه رو ندارم.کنترل روی خود باکس هم فوق العاده افتضاح هستش و بهتره NEO A2 رو بگیری که فوق العاده عالی هستش.نحوه خرید رو هم چون تا الان دنبال کارای نمایندگیش بودن نزدن سایت .پس فعلا باید به صورت تلفنی با خودشون صحبت کنی.برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شماره جناب فرامرزی اونجا هستش و میتونی تلفنی سفارش بدی

stb2xxx
26-05-2015, 17:36
شرکت اکستریمر که معرف حضور همه دوستان هست مدل وندورش با کنترل حرکتی را تست بفرمایید از همه نظر از minix x8 h plus بهتره:

samkaveh
18-09-2016, 16:42
در حال حاضر کدام مدل از کدام برند بهتر هست با قیمت مناسب

samkaveh
19-09-2016, 05:35
البته قیمتش زیر 500 باشه بهتر هست

samkaveh
20-09-2016, 13:34
کسی تجربه این دستگا ها رو نداره راهنمایی کنه

ershad48
20-09-2016, 22:19
کسی تجربه این دستگا ها رو نداره راهنمایی کنه

دوست عزیز بنده خیلی تحقیق کردم تا بالاخره کاملترین و کم آزارترین (چون تکنولوزپژی جدیدیه) یعنی Xtreamer Wonder رو گرفتم البته نسخه آندرود چون میخواستم با گوشی سازگار باشه با این باکس کوچیک تلویزیون تبدیل میشه به هوشمند اونم چندین بار قویتر از گرونترینها.
امکانات:پردازنده 4 هسته ای-گرافیک 8 هسته ای-2 گیگ رم -حافظه داخلی 16 گیگ-قابلیت نصب مموری میکرو اس دی-قابلیت ایرموس و دارای ایر موس -قابلیت استفاده از کیبرد وبلوتوث و وایرلس و ....
قابلیتها:استفاده از چیلترشکن - کیفیت بالای تصویر - پخش کلیه فرمتهای صوتی و تصویری - آفیس - خلاصه بگم تلویزیون را تبدیل به یه کامپیوتر با قابلیت کنترل از راه دور (طرف دیگر اتاق یا هال) میکنه.توضیحات کاملتر تو آدرس زیر موجوده.

samkaveh
28-09-2016, 17:43
من یه minix u1 خریدم دستگاه بدی به نظر نمیرسه فعلا ..اما حتما مدلی که کنتنرل Minix Neo A2 Lite داره رو بخرید چون کنترل معمولیش هیچ کارایی نداره د ر کل برای این مدل دستگاهها حتما کنترل ایر موس نیاز هست وبدون اون کار کردن عذاب اوره

kiiian
13-11-2017, 14:30
سلام وقتتون بخیر
من اندروید باکس Zidoo X9S خریدم و تا اینجا که از همچی راضیم جز کنترل که air mouse نیست و کار کردن بعضی جاها سخته ،میخواستم یک ایرموس با ظاهر خوب و شیک با سرعت که فقط موس باشه ، کیبورد احتیاجی نمیبینم، بهم معرفی کنید، مرسی

.O O O.
24-12-2017, 20:24
سلام

خسته نباشید خدمت عزیزان، چند تایی سوال داشتم که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

برای پخش فیلم میخواستم یک اندروید باکس تهیه کنم ممنون میشم مدلی که مورد نظر هست رو معرفی کنید
اول اینکه میخواستم ببینم فیلمها رو با زیرنویس فارسی بدون مشکل نشان میده یا خیر ( بیشتر 1080 بلوری میبینم) و اینکه برنامه خاصی دستگاه داره برای پخش یا میشه با هر نوع پلیری که خواستیم فیلم ببینیم؟ مثلا ام ایکس پلیر یا کی ام پلیر یا... ؟

سوال دومم اینه من یه هارد دو ترا دارم، دستگاه قابلیت ساپورت داره( هنگ و لگ نداشته باشه)؟

سوال مهمم اینه که میخوام هارد رو به دستگاه وصل کنم، دستگاه رو هم از طریق لن به مودم وصل کنم، آیا میشه از طریق گوشی خودم دسترسی به محتویات هارد داشته باشم؟ برای اضافه یا حذف کردن فیلم ها یا زیرنویس های داخل هارد (صرفا برای راحتتر کار کردن با گوشی)

اگه مدلی باشه که usb3 باشه و پشتیبانی از 4k هم کنه که دیگه عالیه

سپاس

sent from my Xperia X performance using Tapatalk

.O O O.
25-12-2017, 18:35
سلام

خسته نباشید خدمت عزیزان، چند تایی سوال داشتم که ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید

برای پخش فیلم میخواستم یک اندروید باکس تهیه کنم ممنون میشم مدلی که مورد نظر هست رو معرفی کنید
اول اینکه میخواستم ببینم فیلمها رو با زیرنویس فارسی بدون مشکل نشان میده یا خیر ( بیشتر 1080 بلوری میبینم) و اینکه برنامه خاصی دستگاه داره برای پخش یا میشه با هر نوع پلیری که خواستیم فیلم ببینیم؟ مثلا ام ایکس پلیر یا کی ام پلیر یا... ؟

سوال دومم اینه من یه هارد دو ترا دارم، دستگاه قابلیت ساپورت داره( هنگ و لگ نداشته باشه)؟

سوال مهمم اینه که میخوام هارد رو به دستگاه وصل کنم، دستگاه رو هم از طریق لن به مودم وصل کنم، آیا میشه از طریق گوشی خودم دسترسی به محتویات هارد داشته باشم؟ برای اضافه یا حذف کردن فیلم ها یا زیرنویس های داخل هارد (صرفا برای راحتتر کار کردن با گوشی)

اگه مدلی باشه که usb3 باشه و پشتیبانی از 4k هم کنه که دیگه عالیه

سپاس

sent from my Xperia X performance using Tapatalkدوستان ممنون میشم راهنمایی کنید

.O O O.
28-12-2017, 00:20
????