مشاهده نسخه کامل
: مدرک متخصصان پوست و مو
سلام
روی تابلو برخی ها نوشته شده بیماری های پوست و برخی متخصص پوست و مو
کلا چند تا گرایش داریم؟
اصلا واقعا دوره تخصص بیماری های پوست و مو داریم؟ و متخصص پوست و مو هم جدا؟
من نفهمیدم چی به چی هست
اصلا در ایران همه بیماری های پوست میخونن؟ چیزی به عنوان پوست و مو نداریم؟
سلام
یکسری متاسفانه پزشک عمومی هستند که پایین تابلو مینویسند : پوست و مو و زیبایی!!!:n15:
ولی اونهایی که بعد از گذروندن دوره عمومی تخصص شاخه پوست رو گرفته باشند روی تابلو نوشته شده: متخصص بیماری های پوست و مو:n17:
سلام
یکسری متاسفانه پزشک عمومی هستند که پایین تابلو مینویسند : پوست و مو و زیبایی!!!:n15:
ولی اونهایی که بعد از گذروندن دوره عمومی تخصص شاخه پوست رو گرفته باشند روی تابلو نوشته شده: متخصص بیماری های پوست و مو:n17:
نه مطمئن هستم متخصص هستند.
اما برخی زیر تابلو میزنند متخصص پوست و مو و زیبایی
اما برخی بیماری های پوست
میخواهم ببینم اینها یکی هستند؟ یا با هم فرق دارند؟>
دوره تخصصی پوست در ایران داریم که درماتولوژیست نامیده میشن
اما بعضی رو تابلوشون مینوسین متخصص پوست و مو.....بعضی مینویسن متخصص پوست و مو و زیبایی
البته پزشکان عمومی هم میتونن زیر تابلوشون سه رشته که درش تبهر بیشتر دارن رو بنویسن
البته برخی از پزشکان عمومی میتونن دوره تکمیلی skin care بگذرونن و مجور انجام اعمال زیبایی رو دارن
دوره تخصصی پوست در ایران داریم که درماتولوژیست نامیده میشن
اما بعضی رو تابلوشون مینوسین متخصص پوست و مو.....بعضی مینویسن متخصص پوست و مو و زیبایی
البته پزشکان عمومی هم میتونن زیر تابلوشون سه رشته که درش تبهر بیشتر دارن رو بنویسن
البته برخی از پزشکان عمومی میتونن دوره تکمیلی skin care بگذرونن و مجور انجام اعمال زیبایی رو دارن
درسته،من مطمئنم اینها متخصص هستند.
اما یک عده میزنن "متخصص بیماری های پوست" یک عده میزنن متخصص پوست و مو
پس همه یک دوره طی کردند و هیچ فرقی بین شون نیست از لحاظ محتوای درسی؟
نه همه اینها رشته ای به اسم درماتولوژی می خونن که میشن درماتولوژیست یا متخصص پوست یا پوست و مو یا پوست و مو وزیبایی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.